Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 27-08-2010, 01:54
|
|
|
bo warsztaty, świetna choreografia, festiwalowy obłęd i wrzesień, a we wrześniu, przy dobrych wiatrach, rusza pracownia, więc sesja mi nie straszna, zatańczy się ją na śmierć. och! :) |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
Vivian 
La Fleur du mal

|
Wysłany: 27-08-2010, 20:08
|
|
|
Bo się zachwyciłam, u mnie dzisiaj nie padało, niebo przesłoniły szare chmury, gdzieniegdzie mieniące się granatem, do tego zaczęło zmierzchać i zerwał się silny wiatr, który przyniósł do mojego pokoju zapach róż i innych kwiatów z ogrodu. Cudnie!!
Ponadto słucham nowego albumu Kalafiny Red Moon. |
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 28-08-2010, 02:48
|
|
|
Bo pulsujący niebieską diodką Imperator, hype z SC2 ma się dobrze, a blues został względnie okiełznany ;3 |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-08-2010, 06:00
|
|
|
Bo udało mi się zdać egzamin zawodowy i zdobyć dyplom technika.
Bo mam nadzieję, że wszystko spakowałam i zaraz ruszam na konwent (byle bym swoją część panelu wzięła ^o^) |
|
|
|
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 28-08-2010, 23:15
|
|
|
Bo dzisiaj wszystko się jakoś łaskawie świetnie ułożyło, kolejna ważna sprawa odhaczona, a rodziciel naprawdę miło mnie zaskoczył ze swoją dziwną i pokręconą formą okazywania miłości do swojej córeczki (choć nadal mi z tym dziwnie i trudno uwierzyć). I ludzie przemili. I spacerek udany. I pierożki ruskie, ciasta i konfitury malinowe mojej babci. No i cudne zdjęcie z kotozamążpójściem i JK~ I rozmowy wszelakie.
Mrrr~ |
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-08-2010, 00:03
|
|
|
Bo dziś przez kilkanaście sekund wśród deszczu był śnieg.
Nie grad. Śnieg.
Lolłem. |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 29-08-2010, 18:50
|
|
|
Bo poczułem się jak w SDC*. Znaczy się wsiadłem, odpaliłem szarego Hastura i zwiedziłem Młociny, a nazbyt pewni siebie wyjadacze dróg mogli tylko wąchać moje spaliny (honor dla Omegi, która walczyła do końca i się nie dała). Na dzisiaj jestem chwęśliwy i ładosny. >3
* Stare Dobre Czasy |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 29-08-2010, 21:44
|
|
|
Bo nie ma to jak parogodzinny spacer po znajomych pagórkach i lasach z ukochanym futrem u boku w śliczna (aczkolwiek zimna, jak wracałam to normalnie para z ust...) pogode, na dodatek odnalazłam mój zakątek, gdzie zazwyczaj rosną kurki - w tym roku mnie ukochały i masowo tam wyrosły, przez nikogo przede mna nie odnalezione. Na kolację miałam więc jajecznicę z kurkami, jeszcze mi ich troche zostało na jutro, mrrrr. |
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 29-08-2010, 22:42
|
|
|
Bo 2 bramki Pato i zwycięstwo Milanu 4:0 |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 30-08-2010, 01:53
|
|
|
Incepcja dobra na każdą okazję, a ksiądz dobry na każdą okazję w której nie wystarcza Incepcja :D |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 30-08-2010, 11:42
|
|
|
Bo dzisiaj po raz pierwszy udał mi się popcorn, taki jak chciałam! Hurraaaa! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Koranona 
Morning Glory

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 30-08-2010, 14:24
|
|
|
Bo wyjazd się przesunął, dzięki czemu mogę spojenie z planem w łapkach dzwonić do nauczycieli i ustalać lekcje, poza tym będę też mogła uczestniczyć w jutrzejszym koncercie, co bądź co bądź jest samą radością.
Bo w wakacje mieliśmy małą przygodę w Tetinie (na blogu opisana historia :P) i pani, która nas wtedy uratowała dostała od nas książkę (nie wiem jakim cudem, bo nie znaliśmy jej adresu ani imienia, tylko wysłaliśmy do urzędu miasta paczkę z podpisem "dla pani z białym psem" xD), ale doszła. A dziś zaglądamy do skrzynki, a tam list od niej, że dziękuje za piękną książkę, i że jak tylko będziemy w Czechach to do siebie zaprasza! Złota kobieta, kilka słów na kartce papieru a cieszy :)
A, i bo nie czuje zbliżającej się szkoły. Sprawy w mieście zajęły by mi góra 30min, ale spotkałam całą maaaaaase znajomych, więc wydłużyło się do 2 godzin :D |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
 |
|
|
|
 |
Mononoke 
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 30-08-2010, 15:05
|
|
|
Bo mimo, że się nie wyspałam i do tego niczego nie załatwiłam na uczelni to mam dziś wyjątkowo dobry humor (przynajmniej porównawszy go do tego z paru poprzednich dni).
Bo mam wreszcie pierwszy sezon "Carnivale", prawie jestem spakowana, a komputer jest dziś wyjątkowo grzeczny. I do tego zapowiada się całkiem sympatyczne jenocie popołudnie.
I bo Julia okazała się zaskakująco... dobra i wciągająca i wojgle :) |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
 |
|
|
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 30-08-2010, 15:49
|
|
|
może to i próżne, ale słowa: 'jezu, ale wychudłaś' naprawdę podnoszą na duchu.
sisi chciało się pogadać z siostrą, festiwal się rozkręca, Senegalczycy są niesamowicie pozytywni, a Argentyna pokazuje takie tango, że nogi miękną.
no i w sumie post mojej siostry jakoś tak nastroił mnie pozytywnie, mimo gorączki, kaszlu i kataru. nawet ta cholerna jesień nie popsuje mi dziś dnia! :)
ach! i pees. w końcu idę odebrać mafię! :) |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 30-08-2010, 18:41
|
|
|
Tyle słodyczy, ile właśnie przytargałem do domu, zwykle widuje się w sklepach - na zapleczu! :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|