Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 16-09-2010, 21:35
|
|
|
Bo fail. FAIL.
Bo objechałam pół Warszawy w tę i z powrotem. Ponadto, dookoła.
A było to tak: chciałam pojechać z koleżanką te dwa przystanki, bo i ona jechała 114, i ja. Kij, że autobus jechał w drugą stronę. No więc wsiadłam, a jakieś pięć przystanków potem skapnęłam się, że autobusy, le gasp!, mają stacje końcowe. I zatrzymują się na tych stacjach, i nie jadą dalej, jeśli kierowca nie pójdzie do kibelka albo nie zje dróżdżówki. Ale to nic, myślę. Do końca jazdy miałam minę Mojego Męża, (Który Się Do Mnie Nie Przyznaje I Się Nie Dziwię, ale) Któremu Jest Kogoś Żal. Wywaliło mnie gdzies na Bródnie, więc pomknęłam na najbliższy przystanek, gdzie autobusy jadą w inną stronę i poczekałam sobie dziesięć minut... A potem obleciałam to drugie pół połowy, co została i chyba była dłuższa.
...kocham siebie. Jestem taka genialna.
Poza tym narysowałam Hadesa, który wygląda jak facet z katalogu Avonu, i mi dobrze, choć zimno. I bo fujoshi ZNOWU miała marchewkę, tym razem długą i grubą.
....hrnk, Vincent. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Olcia 

|
Wysłany: 16-09-2010, 21:43
|
|
|
bo szef mi dał dzień wolnego.. który btw mi się należy, ale zawsze mógł nie dać.
i idę na casting jutro - jak robić coś głupiego to po całości.. :)) |
|
|
|
|
 |
Dida 
Ostoja zdrowego rozsądku

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 16-09-2010, 22:56
|
|
|
Bo wizyta u dentysty może uskrzydlić. :P Nie mam żadnej dziury.
Bo czeka mnie tydzień urlopu i wyjazd w tym czasie. ^ ^ |
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 16-09-2010, 23:35
|
|
|
Bo nie przypuszczalam ze Assassin Creed II az tak przypadnie mi do gustu! Unexpected.
Poza tym glooosy, slysze glosy. Mrau :3 |
|
 |
Amarth 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 17-09-2010, 20:27
|
|
|
Bo dzieciaki z szóstej złapały dzisiaj taką słodką małą jaszczurkę. Została dokładnie przeze mnie wymyziana, pokazana przez nauczycielkę przyrody wszystkim klasom i wypuszczona na wolność. Kjutna była. |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 17-09-2010, 22:16
|
|
|
Kara no Kyoukai, po raz kolejny. Obejrzenie calosci w krotkim czasie dobrze robi na odbior. Kokutoooooo~ Poza tym jestem w szoku ze po takim dniu jeszcze funkcjonuje. |
|
 |
Mononoke 
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 17-09-2010, 22:16
|
|
|
Bo mimo, że wycieczka miała swoje wady (tak, wiem, narzekam) to super było to wszystko zobaczyć.
I moja waifu jest awesome *__* Kocham Ją Na tyle na ile można kochać 300metrową stalową konstrukcję xd |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-09-2010, 23:39
|
|
|
Wieczór panieński Arisy można oficjalnie zaliczyć jako "wieczór spotkań po latach". Całe stadko ludzi, których ostatni raz widziałam sześć lat temu. I z którymi w sumie chciałoby się odnowić kontakt :3
Mrrrr! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Mara 
High

Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 19-09-2010, 13:17
|
|
|
Koleżanka się martwi moimi studiami a ja mam jeszcze ładnych parę miesięcy do matury. Niby takie nic, ale... nosz kurczę, to po prostu kochane. |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
 |
|
|
|
 |
Loko 
Aspect of Insanity

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 19-09-2010, 13:53
|
|
|
Bo znalazłem dwa migdały w jednym Raffaello. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 19-09-2010, 22:48
|
|
|
Bo epickie wycieczki w sina dal sa bezcenne. Chcialam na jakas pojechac od dobrych paru miesiecy, pojechalam w obcym kraju xD Still, it was fun. Spotkanie drogi jakosciowo jak z Polski mnie wzruszylo a przy okazji moglam posluchac nieslychanie bogatego i dlugiego wywodu po francusku xDDDD To nic ze do miejsca docelowego nie dotarlismy. A jutro pracowity dzien. Mrau.
I bo to nie ze mna jest cos nie tak, to sceny lozkowe w mangach sa do bani. Dzisiaj pierwszy raz zobaczylam taka, ktora mi sie upiornie spodobala. |
|
 |
Saga 
Półdiablę

Dołączyła: 01 Lut 2007 Skąd: Poznań, zasadniczo Status: offline
|
Wysłany: 20-09-2010, 10:27
|
|
|
Bo balet petersburski jest przewspaniały. Wczorajszy Don Kichot pozostawił mnie z całą burzą emocji i przemyśleń. Co prawda nadal nie jestem fanką rajstop u panów, ale to mały pikuś w porównaniu z całokształtem wrażeń. |
_________________ Ci, którzy śnią za dnia widzą wiele rzeczy niedostępnych tym, co śnią nocą. |
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 21-09-2010, 17:13
|
|
|
Bo niekonwencjonalne (rany, ile to ma sylab?!) pairingi są PRZE, bo po raz pierwszy patrzę na coś i nie moge oderwać wzroku, bo Tażan, Śińbad i Kośinus, bo foczka, która jest zła i moja, bo mah fahbulus mastah i jego :3 i bo Rufus w różowych rajstopach, ohoho.
A tak w ogóle to świat jest piękny, wiecie~? |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Tren 
Lorelei

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-09-2010, 17:19
|
|
|
Bo zdałam Advance'a! Buahahaha! Może i mam -20 do przemieszczenia się, ale to mnie nie powstrzymało przed udokumentowaniem mego Ingrisza! |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-09-2010, 19:34
|
|
|
Git!
To pójdziesz ze mną zdawać następny poziom ? >D |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|