Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Agon 

|
Wysłany: 06-07-2011, 13:08
|
|
|
Moshi, mam taką nadzieję, i dzięki ^^
Kurczę, Lain, umknęłaś mi - Tobie również gratuluję! |
|
|
|
|
 |
Koranona 
Morning Glory

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 06-07-2011, 13:44
|
|
|
Hmmm. Bo kuleczki, bo przestało na chwilę chociaż padać i booo....
WARSZTATY FOLKLORYSTYCZNE * o *
Śpiewy, tańce, robótki ręczne. Wow. Zajęcia prowadzone nie przez szanownych profesorów po światowych konserwatoriach ale przez tutejszych, litewskich, białoruskich lub ukraińskich gości, którzy nut czytać nie umieją a śpiewać uczyli się od babci. Przyśpiewki słowiańskie dukane na pamięć, uczone ze słuchu. Niesamowite zderzenie z kosmicznie inną muzyką niż tą, z którą stykamy się na co dzień. I okazja żeby zobaczyć swoje muzyczne kalectwo, choć pan G powiedział, że dobrze nam idzie, bo muzyk szkolony bez dobrej improwizacji w ramach przedmiotu bez nut jest du.. odwłok :D |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 06-07-2011, 17:22
|
|
|
Wiwat, Crack! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-07-2011, 18:14
|
|
|
Bo zaliczyłam ten cholerny egzamin. Co prawda na 3.5, co psuje mi szanse na stypendium, ale co tam - zaliczyłam.
A na obiad udało mi się zrobić kakaowy omlet, który wyszedł mi zjadliwie, ba, powiem więcej - był smaczny (i słodki, ale nie za bardzo) ^_________^ Któryś z wrocławskich Jenotów pisze się, żebym mu coś takiego kiedyś zrobiła? xD |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-07-2011, 20:22
|
|
|
Kakaowy omlet? Eaś podziel się przepisem O__O
Bo nowy image, bo tona ubrań za grosze, bo paskudna pora deszczowa i boskie spaghetti. Zaczynam się w tym robić dobra, oglądanie dram owocuje xD Jeszcze dojdzie do tego, że zacznę lubić gotować. Swoje pierwsze ciasto mam już za sobą!
A najbliższe dni zapowiadają się ekscytująco i uroczo~ |
|
 |
Tabris 
Snowflake

|
Wysłany: 06-07-2011, 22:47
|
|
|
Huh, pokonaliśmy Bułgarię 3-2 w lidze światowej. Fajnie. |
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 07-07-2011, 10:54
|
|
|
Salva napisał/a: | moshi_moshi napisał/a: |
Mai, przyjeżdżaj do Katowic, wreszcie będę miała jenota do wymyziania prawie, że pod ręką! :D |
Płych, nie powiem kto do Krakowa miał przyjechać... |
udowodniłam ostatnio, że to w sumie całkiem blisko jest ;]
Koranona napisał/a: |
WARSZTATY FOLKLORYSTYCZNE * o * |
jak ja Ci zazdroszczę, to nawet nie wiesz! a jeszcze w obliczu mojego zespołu w Turcji... och no!
bo nowa pościel jest zielona, sypialnia też będzie zielona i to już w tym tygodniu, jeśli nam się nic nie popsuje.
do tego kolega stwierdził, że schudłam (a jemu nie zależy na mojej przychylności więc jest opcja, że to prawda), waga zaczęła mnie lubić i siedzę niczym księżniczka w roboczych ciuchach na roboczym ganku. oficjalnie szczęśliwa ze mnie królewska bliźniaczka.
ach. no i mam różowe trekkingi! :P |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
Mononoke 
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 07-07-2011, 18:52
|
|
|
Easnadh napisał/a: | Bo zaliczyłam ten cholerny egzamin. Co prawda na 3.5, co psuje mi szanse na stypendium, ale co tam - zaliczyłam.
A na obiad udało mi się zrobić kakaowy omlet, który wyszedł mi zjadliwie, ba, powiem więcej - był smaczny (i słodki, ale nie za bardzo) ^_________^ Któryś z wrocławskich Jenotów pisze się, żebym mu coś takiego kiedyś zrobiła? xD |
Ja jestem chętna na omlet (ja w ogóle jestem chętna na jakiekolwiek jedzenie, które mi ktoś przygotuje). A co do egzaminu to gratulacjea nie mówiłam, że zdasz ;P
W temacie. Mam co czytać, mam co oglądać ('Gra o tron' jest super), mam co robić (dawno się tak nie naharowałam) i ogólnie jest fajnie, nawet bez netu, a w sobotę jadę do babci - jeee! |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 07-07-2011, 22:49
|
|
|
Bo dłuuuuuuuuuuugie godziny rozmów telefonicznych. Czuję się kochana :3 I muah, bo słuchawki! Już je uwielbiam.
I bo tak, tak zwyczajnie i po prostu~ |
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 08-07-2011, 17:18
|
|
|
Bo mój długo wiczekiwany skarb wreszcie do mnie przyszedł: fotka 01, fotka 02 (oświetlenie w pokoju sucks...) ^____^ I zapłaciłam za niego o połowę mniej cłovatu, niż się spodziewałam.
Bo wreszcie udało mi się zapłacić za Kuroneko (do trzech razy sztuka...), a AmiAmi jest kochane.
Bo problem funduszy na lipco-sierpień rozwiązany.
Bo byłam na zakupach - pełna lodówa, łiiiiii. |
|
|
|
|
 |
Squaerio 
O RLY?

Dołączył: 05 Cze 2010 Skąd: mieć na to wszystko czas? Status: offline
Grupy: WOM
|
Wysłany: 08-07-2011, 20:32
|
|
|
Crack napisał/a: | Zostałem magazynierem |
This!
A teraz zgodnie z zaleceniami szacownej komisji egzaminacyjnej, rozpoczynam plan o kryptonimie "rekreacja". |
|
|
|
|
 |
Tabris 
Snowflake

|
Wysłany: 08-07-2011, 22:43
|
|
|
BO awansowaliśmy do półfinału pokonując Argentynę 3-2. |
|
 |
123Nowy! 
Ołowiany żołnierzyk

|
Wysłany: 10-07-2011, 13:09
|
|
|
Bo przeprowadziliśmy z rodziną gruntowny remont łazienki. Zerwaliśmy stare kafle, odkuliśmy stary gips, położyliśmy nowe kafelki, przestawiliśmy toaletę, zamontowaliśmy nową umywalkę i w końcu...podłączyliśmy wymarzoną kabinę prysznicową. I roboty było co niemiara, samych wizyt w Castoramie - trzy. Ale nic to, najważniejsze, że wreszcie mam prysznic.:) |
_________________ Nieoficjalny fan Zabuzy Momochi i Mitarashi Anko.
Oficjalny fan Ohtsuki Akio. |
|
|
|
 |
Vivian 
La Fleur du mal

|
Wysłany: 11-07-2011, 01:21
|
|
|
Będę studiować drugi kierunek jeszcze bezpłatnie, załapałam się, yeah! Dostałam się na filologię angielską na UAMie :D |
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 15-07-2011, 20:12
|
|
|
Wygrałyśmy deviantartowy konkurs!!! Pierwsze miejsce! OMGaleczadaleczadaleczadaleczad!!! |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|