Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 28-10-2011, 19:35
|
|
|
Aww :DD Dżdżowniczka rządzi. Crofownica brzmi jak gofrownica. |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-10-2011, 20:18
|
|
|
Bo myślałam, że w tak smętny, męczący i przygnębiający dzień życie nie może być piękne, a okazało się, że JEST *___* |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-10-2011, 21:07
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Bo myślałam, że w tak smętny, męczący i przygnębiający dzień życie nie może być piękne, a okazało się, że JEST *___* | Osamuraisan? xD
[chyba że robię nadinterpretację... ^^;] |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 28-10-2011, 21:20
|
|
|
MRAU, bo po smutnym rozdzieleniu z lubianą mangą znalazłam drugą, o podobnej tematyce, romans, w ulubionym przeze mnie klimacie, z kreską podejrzanie przypominającą Hana Kimi i dość podobnej historii. I ten dymorfizm!!! O rany rany, jak ja to lubię :3 |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 28-10-2011, 21:24
|
|
|
Easnadh napisał/a: | Osamuraisan? xD
Nie robisz <333 |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-10-2011, 21:29
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Osamuraisan? xD
Nie robisz <333 | A widziałaś to? PVka (5 tysięcy odtworzeń, yaaaaaaaay~!!) plus zdjęcie, plus zahaczenie o osamurajio dzisiaj rano, plus możliwość wyspania się, plus szafka pełna słodyczy i dzień naprawdę jest całkiem całkiem. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 28-10-2011, 21:38
|
|
|
HNNNNNNGHHHHHHHHHHHHHH <omdlenie>
Minus sen i radio, ale odbiję to sobie jutro. I życie będzie jeszcze piękniejsze. |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 29-10-2011, 00:00
|
|
|
Bo jutro nie wstaję o piątej! *_* |
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 29-10-2011, 10:33
|
|
|
Będę się opiekowała insektami, gadami, małpiatkami~ oczywiście w ramach darmowej siły roboczej, ale doświadczenie będzie i co do CV wpisać. I ludzie sympatyczni strasznie!
I się w końcu przełamałam. Przesiadka z opla na ferrari, znaczy z grzecznych psów na czyste adhd... Ale kurczę, jestem niesamowicie zadowolona - w końcu wiem nad czym pracować! Bo swoich błędów się nie widzi, dopóki inni ich nie wskażą. Mrrrr.
Co mnie cieszy szczególnie, pominąwszy że moje zdrowie bywa ostatnio wybredne. |
Ostatnio zmieniony przez Nanami dnia 30-10-2011, 12:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 29-10-2011, 11:44
|
|
|
Serika napisał/a: | Bo jutro nie wstaję o piątej! *_* |
Ciesz się. Niektórzy nie muszą wstawać wogóle.
Bo się nie kladą ==
A radość? Bo wykłady od ósmej do ósmej dają okazję do wyspania się. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 29-10-2011, 13:05
|
|
|
Serika napisał/a: | Bo jutro nie wstaję o piątej! *_* |
+1
Nie dość, ze dziś nie wstałem o piątej, to jeszcze jutro również nie wstanę o piątej! HA!
(w poniedziałek dla odmiany będę zmuszony wstać koło 4:40). Byłbym bardziej przygnębiony gdyby pracodawca wymyślił sobie, że muszę pracować dłużej. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 29-10-2011, 21:27
|
|
|
Goście pojechali, pozostał uroczy Baka Ouji i miłe wspomnienia. Ślicznie dziękuję, że Wam się chciało i cieszę się, że przetrwałyście ataki kulinarne mojej mamy. To zdecydowanie był DOBRY dzień. <ściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk> :) |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 30-10-2011, 19:41
|
|
|
Po ponad tygodniu korzystania mogę to stwierdzić - opłacało się wydać kasę na nowego kompa. Mogę nareszcie normalnie korzystać z mediów i nie czekać Bóg wie jak długo na uruchomienie systemu czy choćby przeglądarki. Nawet fakt, że dzisiaj nie uruchomiły się dwa symulatory, tego nie zepsuje (a nie uruchomiły się, bo miały jakieś dziwne błędy, z którymi nie chce mi się walczyć - producent nie powinien wypuszczać bubli). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 31-10-2011, 18:22
|
|
|
Wszystko zaczyna wracać do normy. Znowu mam co robić, znowu reflektor w tunelu. Znowu zaczynam żyć. I nawet chęć pisania recenzyj jak kiedyś wróciła. Cieszę się, że mangi zawsze i niezawodnie przywracają mi życie i dobry nastrój. Dobry wyidealizowany romans zawsze mnie podnosi na duchu. Zwłaszcza jak ma się niewielkie szanse na własny.
Czasem też okazuje się, że powrót do "przeszłości" może być dobry. Nie warto palić za sobą mostów :3 Najmniej oczekiwana osoba może okazać się tą, której ciągle zależy.
Tylko jeden cień się pojawił. I jestem zaskoczona, że się przejęłam. Cynicznie się zastanawiam czy dlatego że mi zależy czy dlatego, że nie lubię zmian. Czas pokaże.
I rany kota, INTERNET. Działa xD Przynajmniej te 2 dni :D
Bo dr Sheldon Cooper. I samica. ÓMARŁAM. It made my day... |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 01-11-2011, 23:06
|
|
|
Bo Mono mi podesłała upragnioną płytę, bo Mono mi podesłała upragnioną płytę, bo Mono mi podesłała... <skacze po pokoju przez dłuższy czas>
Bo piękna pogoda i złota jesień, która zawsze działa na mnie wenogennie *__* |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|