Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 21-12-2011, 12:35
|
|
|
Muah, wszystko zdane. Na dodatek za oknem jest przepięknie, pada śnieg! :D Uwielbiam zaśnieżony Kraków, jest taki klimatyczny. Gdyby nie to, że ludzie są beznadziejni to byłaby pełnia szczęścia. |
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 21-12-2011, 12:55
|
|
|
Właśnie! Śnieg w końcu pada! Od razu człowiekowi się chce pracować. |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 21-12-2011, 13:06
|
|
|
Takoż u mnie, delikatny co prawda, tak sobie prószy, ale jest! I nie topnieje!
Edit: A o drugiej w nocy była taka piękna mgła! Nic nie było widać, poza lampkami na choince sąsiada, cudo! Czasem opłaca się nie móc zasnąć. |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-12-2011, 13:42
|
|
|
Nawet Warszawa dostała odrobinę śniegu, co prawda bardzo symboliczną odrobinę, ale zawsze coś.
Poza tym jakie to dziwne, że siedzę w pracy i dłubię w kolejnych zadaniach na totalnym lajcie, a nie wszystko na przedwczoraj. DZIWNE o.0 |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 21-12-2011, 14:03
|
|
|
Gooonik, jaką czcionką masz napis w sigu? |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 21-12-2011, 14:26
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | A o drugiej w nocy była taka piękna mgła! Nic nie było widać, poza lampkami na choince sąsiada, cudo! Czasem opłaca się nie móc zasnąć. |
Jak wracałem wczoraj od lekarza, w okolicy Płocka momentami nie było NIC widać. I to się nazywa mgła. U mnie śniegu jak na razie nie ma... może dzisiaj popada. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 21-12-2011, 14:48
|
|
|
Bo jest śnieg :)
|
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 21-12-2011, 15:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 21-12-2011, 14:58
|
|
|
korsarz napisał/a: | Bo jest śnieg :) |
Zazwyczaj ciesze z tego ludzie, którzy mają blisko do pracy, albo wogle nie pracują, lub są dziećmi. Dla mnie to korki i opóźnienia skm-ki, czyli czasem 0,5-1 godzinę wcześniejszego wstawania i znacznie dłuższego przybycia do domu.
Lepiej się czuje i do roboty jutro;). |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 21-12-2011, 17:55
|
|
|
Spadł. Wysokość największej 'zaspy' to pewnie ze 2mm, ale spadł.
Caladan napisał/a: | Zazwyczaj ciesze z tego ludzie, którzy mają blisko do pracy, |
Mają. Cieszą się.
Poza tym mam w tym tygodniu drugie zmiany, więc ominie mnie większość przedświątecznego bajzlu. Jak patrzę jak babki z roboty już od jakichś dwóch tygodni świrują (Sprzątać! Gotować! Piec!!!), to aż mi ich szkoda. Ludzie powinni w końcu zrozumieć, że głównym celem świąt nie jest wpychanie w siebie tony żarcia, sprzątania domu szczoteczką do zębów, czy udawania, że się wszystkich kocha. Głównym celem śwąt są prezenty! ;d. |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 21-12-2011, 21:00
|
|
|
Wred
pestis napisał/a: | Głównym celem śwąt są prezenty! ;d. |
Wredny kapitalizm xD
Dla mnie święta to nalewka w rodzimym gronie, które odblokowuje guziki u spodni, gapiąc się milcząco w ciemnościach na choinkę. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 21-12-2011, 21:14
|
|
|
Ostatnio mam straszną huśtawkę emocjonalną, ale trudno, nie mam się komu wyżyć, a bloga zakładać mi się nie chce. Czuję się kochana, lubiana i doceniona w pewnej dziedzinie. Na dodatek latanie po śniegu dobrze na przeziębienie nie robi ale na ogólny nastrój jak najbardziej. Dostałam galaretki, ciasteczka, kupiłam mamie prezent, zobaczyłam przesympatycznych ludzi na zakupach i spędziłam kolejne cudowne 3h na treningu stepu. Żyć nie umierać, na dodatek mam filmiki i absolutnie cudne zdjęcia. Syskich (!, :3) i będę mogła się nauczyć kroków. I paróóóówki... |
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 21-12-2011, 21:58
|
|
|
Bo moje płuca mogą na 5 dni odetchnąć od Krakowskiego Smoga.
Poza tym bo śnieg! Bo Błonia, Planty i świąteczny Rynek Krakowski, czyli socjal psów pełną parą! Mrrrr~
I bo wszystkie egzaminy / kolosy przedświąteczne ładnie zaliczone i za mną, mimo że lenia złapałam okrutnego i moje "studiowanie" ograniczyło się do minimalnego minimum zgodnie z zasadą, że jeśli się uczysz i oblewasz to jesteś idiotą, a jeśli się nie uczysz i zaliczasz, to jesteś geniuszem. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 21-12-2011, 22:22
|
|
|
Okej, śnieg może być ładny, jeśli jest okraszony klimatem takiej zabudowy. Krakowskie Przedmieście ma przy okazji przecudną iluminację, chociaż wydaje się nieco puste przez ten mróz i metrowe roboty. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 22-12-2011, 00:18
|
|
|
Bo jest śnieg i są nowiuśkie dętki (stare były tak sparciałe i przetarte, że nie mam pojęcia jaki cudem na nich jeździłem), co razem daje mój ulubiony wyraz zaskoczenia na twarzach mijanych pieszych. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 22-12-2011, 10:42
|
|
|
Bo wyszedł! I jest pycha -> chlebek. Gotować to ja raczej nigdy nie będę, bo to się zwykle źle kończy, ale piec mogę :D |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|