Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-01-2012, 12:26
|
|
|
GoNik napisał/a: |
Mam 3 (w sumie już prawie 2...) blaszki prawdziwego chleba z chleba. Zaczęłam go robić w piątek wieczorem, upiekłam wczoraj po 22. BOŻEJAKIDOBRY T____T |
Zgadzam się! Jest absolutnie cudowny i przedobry! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-01-2012, 12:28
|
|
|
Przepis paskudy! I jak się zakwas przygotowuje? |
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 19-01-2012, 21:01
|
|
|
GoNik napisał/a: | Monooooo! Chlebek wyszedł pięknie, zakwas to też żadna filozofia, jak się zastanowić :D |
:DDDD Mówiłam, że wyjdzie :D jest banalnie prosty i pyyyyycha. To teraz Gonik możesz kombinować z następnymi.
A w temacie: Bo znowu mam internet :D |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 20-01-2012, 02:35
|
|
|
Bo we mnie jest seks.
A nawet dwa.
To niesamowite uświadomić sobie taką wspaniałość czegoś od dawna tkwiącego w świadomości.
A jedyny problem jest taki, że nie da się tych cudów zaśpiewać, ani posłuchać na raz...
No nie wytrzymam:
^^ |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 21-01-2012, 19:15
|
|
|
Bo Firefox Sync działa jak marzenie, a QuickFox Notes RAZEM z nim.
Koniec zastanawiania się gdzie zrobiłem tą (ważną zakładkę) czy gdzie zapisałem ten istotny drobiazg - firefox i chmura przypilnują za mnie.
BOSKIE. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 21-01-2012, 19:51
|
|
|
Bo to aż niesamowite ile radości mogą sprawić zdjęcia przeniesione z jakości cyfrowej na namacalną - i świetny dowód na to, że żeby sprawić komuś świetny prezent wcale nie trzeba wydawać mnóstwa kasy. Mrrrrr ♪
Plus dostałam faworki gratis! |
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 22-01-2012, 10:36
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Bo Firefox Sync działa jak marzenie, a QuickFox Notes RAZEM z nim.
Koniec zastanawiania się gdzie zrobiłem tą (ważną zakładkę) czy gdzie zapisałem ten istotny drobiazg - firefox i chmura przypilnują za mnie.
BOSKIE. |
Witamy >] awesome isn't it?
Bo wczoraj pisalem makroekonomię for lulz. Zero nauki, bezsenna noc i takie tam.
A dziś. Cztery.
Szok minie mi tak w środku tygodnia...
Edit: i tutorial techniczny też. Weirder and weirder |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 23-01-2012, 16:49
|
|
|
Bo... po przełażeniu 8 sklepów znalazłam dobre drożdże bez farfocli. I ucieszyłam się, że się ładnie rozpuściły. Ja, z przyjemnością wypiłam to paskudztwo tylko dlatego, że wiem że mogło być gorzej. To mnie dobiło, ale czego się nie robi dla urody... Ostatni dzwonek, niedługo zmarszczki i finito. |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 23-01-2012, 19:38
|
|
|
Nie zapomnij pójść do sauny nastawionej na minimum 180 stopni, inaczej nie urośniesz dobrze i zrobi się zakalec... |
_________________ ...
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 24-01-2012, 20:16
|
|
|
Położyłem łapę na Railworks 3, mwahahaha! >3
Widać po tej grze niedoróbki M$ (np. duże obciążenie sprzętu i drzewa w formie płaskich tekstur obracających się frontem do klienta, znaczy kamery - to naprawdę chamsko widać, zwłaszcza z góry), ale z drugiej strony wprowadzili bardzo wiele fajnych rzeczy - zmienna pogoda, ludzie na stacjach, można sobie przeskakiwać po ciapągach. Ogółem miodzio, tylko chyba nie wrzucili do standardowej paczki żadnej japońskiej trasy. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 26-01-2012, 22:23
|
|
|
Bo jest dobrze! Wreszcie ;D
Znaczy ogólnie to leżę i umieram próbując się douczyć na sobotnie egzaminy, ale jak już dotrwam do 4 lutego, pozwolę sobie paść na twarz, a potem radośnie wstać ;DD Daję znak życia! W jakiekolwiek formie by ono nie było.
hmmm...tak patrzac na powyższe to można dojść do wniosku, że jednak w końcu mi odbiło, ale proszę jeszcze karetki nie wzywać. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 27-01-2012, 22:25
|
|
|
Po dzisiejszej wyprawie do Torunia ilość znalezionych przeze mnie skrzynek zwiększyła się o 12, co widać na sigu. Jeszcze tylko 2 do 50... |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 28-01-2012, 14:35
|
|
|
Yay, kupiłem dobrego Hoovera, który ciągnie jak... mocno, nie odwołując się do jednego volviastego. >D
It just hoooooooooooves~ around... Tak, to odkurzacz. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 28-01-2012, 15:28
|
|
|
BOReK napisał/a: | Yay, kupiłem dobrego Hoovera, który ciągnie jak... mocno, nie odwołując się do jednego volviastego. >D
It just hoooooooooooves~ around... Tak, to odkurzacz. |
Mam się czuć ...zassany?
Bo jakimś cudem zaliczyłem Prawo Oo |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 28-01-2012, 20:38
|
|
|
Smk napisał/a: | Mam się czuć ...zassany? |
Pasowałaby raczej strona aktywna, nie bierna. =D |
|
|
|
|
|
|