Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 01-06-2012, 00:29
|
|
|
zobaczyć ukochaną osobę po 2 miesiącach, nawet jeśli to tylko skype, to niezwykłe uczucie. Mimo że świat mi się wali na głowę, jestem szczęśliwa jak nigdy. och! |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 01-06-2012, 08:13
|
|
|
Naleśniki z nutellą, m&m'sami i syropem truskawkowym (klonowy mi nie pasował) - to jest fajny Dzień Dziecka. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 01-06-2012, 17:25
|
|
|
Dworzec Główny ^^
A prywatnie skończyłem Infinite Blade Works i zabieram się za Heavens Feel, co idealnie opisuje mój nastrój po zdaniu Palikota. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
SG
|
Wysłany: 01-06-2012, 17:52
|
|
|
Bo w sumie to fajnie tu wrócić po kilku latach i zobaczyć, że forum jak stało tak stoi, mimo że pod inną nazwą ;) Cześć wszystkim! |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 01-06-2012, 18:07
|
|
|
... Gdzie byłaś, Motoko? Oo |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 01-06-2012, 20:02
|
|
|
shugohakke napisał/a: | Dworzec Główny ^^
A prywatnie skończyłem Infinite Blade Works i zabieram się za Heavens Feel, co idealnie opisuje mój nastrój po zdaniu Palikota. |
Wrocławski? Pfft! |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-06-2012, 20:53
|
|
|
Cytat: | Bo w sumie to fajnie tu wrócić po kilku latach i zobaczyć, że forum jak stało tak stoi, mimo że pod inną nazwą ;) Cześć wszystkim! |
Whoa! Powroty dawno zaginionych! Hai! |
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 01-06-2012, 20:57
|
|
|
Smk napisał/a: | shugohakke napisał/a: | Dworzec Główny ^^
Wrocławski? Pfft! |
Prędzej poznański. ;p W tym tygodniu oficjalnie oddano go do użytku i wszyscy się nim zachwycają.
Bo sama wpadłam na rozwiązanie problemu komputerowego w pracy i jestem z siebie dumna.
Bo weekend. |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-06-2012, 22:54
|
|
|
Bo wreszcie ktoś kto się ucieszył z mojego nalegania i molestowania o zagranie mi czegoś. Na dodatek odkryłam, że mogłabym spokojnie zasypiać przy dźwięku perkusji. To było takie relaksujące... Ale i tak najcudowniejsze było, że ktoś się zwyczajnie ucieszył z mojego zachwytu i nie krygował ani wymigiwał brakiem weny, tylko grał. Awesome! Jeszcze się tylko doczekam obiecanego "Kiss me", nagranego specjalnie dla mnie i mogę umierać.
I czekoladki miętowe. Jest na świecie kilka rzeczy, którymi mnie można kupić. Czekoladki miętowe to jedna z nich. Zeżarłam nieprzyzwoitą ilość.
Poza tym nadal książki, zdążyłam skończyć kolejną część cyklu. Nie chce mi się na razie wrzucać podsumowania na journalu ale zrobiłam się megaproduktywna, jeden opis książki dziennie, now that's something...
I mam kochaną matkę. A nawet obie, ale to ta odbliźniaczkowa okazjonalnie mnie przyprawia o nieznane wcześniej fale ciepła <3 |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 02-06-2012, 08:40
|
|
|
Bo mi się pierwszy raz zdarzyło, żeby ponad godzina emocenia obudziła ponownie ze zdwojoną siłą tę radość życia i szczęście którym się ostatnio trochę zdechło. HELL YEAH.
Świat się kończy, zaistniałam na facebooku O__O |
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 02-06-2012, 09:14
|
|
|
Święty Jerzu, linka! |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 02-06-2012, 22:53
|
|
|
Bo Parada Smoków (dziwnych strasznie) na Wiśle, fajne sztuczne fajerwerki, tłumy ludzi i... puścili Loreene McKennitt (a dokładniej The Mystic's Dream) jako jeden z utworów w tle. Mrrrrryyyyyy~ |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 02-06-2012, 22:55
|
|
|
Wiedziałam, że to Lorena!!! :D Rozpoznałam! A widziałaś walczące roztocza? I meduzy? I plemniki na niebie? :DDDD |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-06-2012, 22:56
|
|
|
Salva napisał/a: | plemniki na niebie |
... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 02-06-2012, 23:01
|
|
|
Morg, sth wrong? xD Te fajerwereki wyglądały jak plemniki szalejące po szkiełku zaraz po wyciągnięciu z azotu i ogrzaniu... |
|
|
|