Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 14-06-2012, 19:35
|
|
|
Egzamin z instrumentu głównego zaliiczony na 5, mimo zarzucenia cwiczenai an tydzień przed egzaminem, mimo tego, ze akompaniator się zestresował i zagrał mi.... za wolno. I test z rejonu na folku zaliczony (pal licho, że całe zaliczenie siedziałam ze skryptem na łwce i perfidnie wszystko rpzepisywałam) a test słuchowy przełożony na wtorek. Więc jeszcze tylko jakieś 5 - 6 zaliczeń i jestem wolna. Alleluja _^_
Wiecej, doszedł przelew, po którym się nie spodziewałam, że dojdzie, bo pan na allegro miał zapisane inne dane firmy na stronie, a inne przysłał mi w mailu przypominajacym o zapłacie (prych!). Tak więc w rpzyszłym tygodniu bedę miała najbardziej bajeranckie pomadki ever, przez które właściwie zjada się własne usta :D
Bonusowo rozbawiła mnei dzisiaj mentorka po egzaminie:
- No, głównym zarzutem czemu nei dostałaś wiecej punktów było to, że za mało dynamiki było. Komisja powiedziała, że jakaś taka schowana jesteś, ale broniłam Cię, że jesteś ścisłowcem i tak po prostu masz xD |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
Ostatnio zmieniony przez Koranona dnia 14-06-2012, 20:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-06-2012, 19:38
|
|
|
おかえり, Easiu! Mam nadzieję, że to jednak nie był Skype ;__;
A folder da się skompletować na nowo, nie martw się :3 |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 14-06-2012, 19:42
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Mam nadzieję, że to jednak nie był Skype ;__; | To prawdopodobnie był Skype, więc jak coś, będę rozmawiała z Shinji poprzez ciebie xD A starszą połowę Osamurajowego folderu mam na Rzęchu, jak pojadę do domu, to sobie przywiozę.
Mała rzecz, a cieszy - dostałam od Miyaka i Nanami moje Ryżykowe tapety. Opłaca się wysyłać rzeczy do znajomych w celu pochwalenia się xD |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 14-06-2012, 20:00
|
|
|
Easnadh napisał/a: | Musiałeś, po prostu musiałeś mi zepsuć mój dobry humor, który generalnie nie zdarza się za często.
W życiu bym się tego bez ciebie nie domyśliła, dziękuję ci uprzejmie, a w podzięce dam ci jedną dobrą radę - lepiej w przyszłości nie komentuj jakiegokolwiek mojego posta, bo mnie denerwujesz.
|
Zawsze do usług, bo... życie jest piękne ^^ |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 14-06-2012, 20:19
|
|
|
shugohakke, wiem, że to dość luźny temat, ale kiedy ktoś chce się publicznie ucieszyć, nie musisz go od razu sprowadzać na ziemię z hukiem. Serio, złośliwe komentarze lepiej zachowaj dla siebie, to nie miejsce dla nich. |
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 14-06-2012, 20:43
|
|
|
Ooo fajno Easiu, że Meiko odżyła!
A ja wróciłam do Wrocławia i w końcu obczaiłam nowy dworzec. JAKIE CUDO. Ależ to wszystko jest... czyste, lśniące i naprawdę ładne. I rzeczywiście nie śmierdzi! Łaaaaaa. Postarali się. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 14-06-2012, 21:04
|
|
|
ludzie bez poczucia humoru i z wiecznym pms wprawiają mnie w fantastyczny nastrój na dobranoc bo są bez poczucia humoru i mają wieczne pms xD (Bliźniaczko Młodsza, chyba się zgodzisz, co? ;) )
no i jutro odbiorę tony koniarskich książek, pojutrze znów zaczynam współpracę z robotnikami a w międzyczasie szukam psiaka <3 |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 14-06-2012, 21:54
|
|
|
Mnie za to szalenie bawią idioci, którym wydaje się że są sprytni i nie mogą sobie darować, zawsze muszą się wpieprzyć.
Potem turbina się rozkręęęcaaaaaa @~ i mam to w pompie. Coraz więcej radochy z jazdy, rany. XD |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-06-2012, 21:58
|
|
|
Bo jednak zdałem zerówkę - po prostu facet zapomniał 10 osobom wpisać oceny. Życie znów jest piękne. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 15-06-2012, 07:22
|
|
|
Cytat: | shugohakke, wiem, że to dość luźny temat, ale kiedy ktoś chce się publicznie ucieszyć, nie musisz go od razu sprowadzać na ziemię z hukiem. |
Ucieszyłabym się jakby to dotyczyło wszystkich. Ale daruję sobie sarkazm, żeby nie dostać upomnienia.
Bo nareszcie mam chwilę oddechu. Nareszcie cały dzień tylko dla siebie i wreszcie nadrobię sobie kilka spraw i dokończę gejowaty plakatakwarelami. Przedwczorajszy eksperyment wyszedł całkiem fajny. Lepiej koloruję zwykłymi kredkami niż akwarelowymi, ale jak w ruch poszedł pędzelek to klękajcie narody. Znaczy Mori jako drag queen w różowym garniaku to nie było to co zaplanowałam ale jakoś dałam radę z tego wybrnąć. Jeszcze im tylko czarne koszule zrobię i będzie good.
Nat <5>! Pochwal się jak znajdziesz psa :> |
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 15-06-2012, 07:44
|
|
|
BOReK napisał/a: | Mnie za to szalenie bawią idioci, którym wydaje się że są sprytni i nie mogą sobie darować, zawsze muszą się wpieprzyć.
Potem turbina się rozkręęęcaaaaaa @~ i mam to w pompie. Coraz więcej radochy z jazdy, rany. XD |
Naprawdę potrzebuję to 500e ==
Bo odzyskuję wiarę w developerów growych. Jedna kicia wiosny nie czyni, niemniej.. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 15-06-2012, 08:30
|
|
|
Też bym się nie pogniewał, jakby mi trochę ująć momentu z góry i wrzucić na dół. Wczoraj widziałem nawet nie wiem co, ale jak nic było V8 sądząc po pięknym sportowym ryku na wysokich. Notabene muszę dokładnie sprawdzić hamulce albo częściej zerkać na prędkościomierz, bo chwilami mam wrażenie ze nie wyhamuję przed poprzednikiem... W tym się naprawdę nie czuje setki nawet po dziurawej drodze. X_X |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-06-2012, 11:31
|
|
|
BUAHAHA!
Wałek na mężczyznę przyszedł. Co prawda może nie powinnam, bo to on płacił...
Bułeczki cynamonowe, zbliżacie się nieubłaganie :3 |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 15-06-2012, 11:41
|
|
|
Om, Gonik wyglądają awesome *____*
Bo mrówki! Obmyłam zarazy w płynie do mycia naczyń, potraktowałam gazem i jakby co dowalę im cynamonu. Nie będą mi się więcej po monitorze pałętać!
Bo nic ak nie podbija pewności siebie jak udana akcja obronna przeciw innemu psu. Jestem z siebie dumna, bardzo. Wizualizacja jest cudowną bronią. Szybkie myślenie i błyskawiczne działanie. Life's good today <3
Bo kolejna porcja truskawek. Mój plan żeby żreć przez cały sezon codziennie truskawki na razie idzie bardzo zgrabnie. I o zgrozo! Truskawy przebiły czereśnie w moim rankingu. Plus zdrowe odżywianie ostatnio (same warzywka i owoce) mam nadzieję zaskutkuje olśniewającą cerą i lepszymi włosami.
A w moim ukochanym czajniczku parzy się sypana herbata (od kiedy mam czajniczek nie parzę innych) tym razem mieszanka białej i zielonej z chabrem o smaku aloesu. Pachnie bosko :D |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 15-06-2012, 16:55
|
|
|
Bo jedno zdanie, zawierające trzy słowa, które w sumie mają trzy sylaby, a tak miło gdy są do ciebie skierowane (*´∀`*)☆ |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|