Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Coś o was |
Wersja do druku |
Lucy
|
Wysłany: 10-04-2006, 19:14 Coś o was
|
|
|
Hej. Tu piszcie swoje dane osobowe. Ja pierwsza.
IMIE-Żaneta
WIEK-12 lat
ELITE-Konin
ZAINTERESOWANIA-Manga&Anime i dobra muza
NIENAWIDZE-Kłamstwa i lodów czekoladowych.
To tyle o mnie. |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
..:::GHOST:::..
Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Ciemna strona pomidora :P Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-04-2006, 20:34
|
|
|
Uczeń liceum(2 kl.), rocznik 1988, imię-Paweł, fan wszelkiej maści rpgów zarówno w wersji komputerowej(Icewind Dale, Newerwinter Nights) jak i mówionej(Neuroshima, Wampir).Z książek preferuję raczej fantasy(Zelazny, Salvatore)....a zapomniałbym o daniu głownym, czyli anime(moje ulubione - Wolf's Rain, FMA, Gits). Powinno starczyć :P |
Ostatnio zmieniony przez ..:::GHOST:::.. dnia 04-05-2006, 21:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 10-04-2006, 20:54
|
|
|
Uczennica 3 klasy gimnazjum, mieszkam w Garwolinie, lat 15, imię - Elżbieta (ale nie lubię jak ktoś się tak do mnie zwraca, wolę Elka, Elża i zdrobnienia :P ), kocham uprawiać sport (koszykówka, siatkówka, lubię też pograć w piłkę nożną, unihocka lub tenisa), kocham psy (mam trzy suczki, kundelki), ostatnio chłopaki wciągnęli mnie w ASG (Air Soft Gun) i strzelam się z nimi replikami broni, posiadam Berette M92F Military Model Tokyo Marui, lubię czytać książki np. serie "Artemis Fowl" Eoina Colfera albo "Harry Potter" J.K. Rowling :P Kibicuję drużynie siatkarskiej seniorów II liga - Wilga Garwolin. No i oczywiście ANIME!! Moje ulubione jak narazie, bo zbyt wiele to nie widziałam to: FMP, FMP:TSR, FMP:Fumoffu, seria Slayersów. W między czasie lubię sobie porysować postacie animowatopodobne, ale dopiero się uczę, więc za pięknie to mi nie wychodzą :P To by było chyba na tyle ^^" |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 11-04-2006, 07:01
|
|
|
Imię Sandra, uczennica klasy 2 gimnazjum w Piekarach Śląskich...
Interesuję się Anime i Mangą [szczególnie Bleach].Kocham zwierzątka *_*
Nienawidzę fałszywych ludzi ==' iiii...robali! obrzydliwych robali xD
Czasami lubię sobie poczytać dobrą książe lub pooglądać telewizje :)
W wolnych chwilach często gram w komputer xD Lubię też spiewać a także tańczyć ^_^ |
|
|
|
|
|
Nezumi
Wieczny i Nieskończony
|
Wysłany: 12-04-2006, 08:49
|
|
|
Maciek, 14 lat, w czerwcu 15. uczeń drugiej klasy gimnazjum. interesuję się muzyką, fantastyką (zarówno filmową jak i książkową), informatyką, trochę rpgami (w tej chwili głównie komputerowymi) i trochę m&a. jestem bardzo tolerancyjny. jedyne czego nie toleruję to fanatyzm, wywyższanie się, chuligaństwo i nietolerancja dla czegokolwiek poza wyżej wymienionymi rzeczami, np. dla koloru skóry czy stylu ubierania. nie lubię ale znoszę słodkie kujonowato-lizusowato-donosicielskie idiotki. lubię ludzi którzy mnie rozumieją i nie starają się mi udowodnić że są lepsi albo że jestem do niczego. aha, lubię rozległe, otwarte przestrzenie a szczerze nienawidzę tłumów i ciasnych pomieszczeń, a tłumów w ciasnych pomieszczeniach szczególnie |
|
|
|
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 12-04-2006, 10:43
|
|
|
Imię - Paulina, uczennica drugiej klasy gimnazjum. Mieszkam w Chrzanowie (szukajta na mapie, może znajdziecie ;)). Interesuję się M&A, muzyką, komputerami (aż dziw że mnie jeszcze prąd nie pokopał po łażeniu za kompem ani system nie padł od moich kombinacji), muzyką oraz grami typu Escape (tzn. gry ''wydostań się z zamkniętego pokoju'').Lubię też czytac książki - głównie fantastykę.
Nie przepadam za ludźmi dwulicowymi, kłamliwymi oraz takimi, na których nie można polegac. Wiele razy spotykałam się z takimi ''osobistościami'' i mam tego już dośc...
To by było na tyle o mnie... ;) |
_________________ Save me from the nothing i've become...
Ostatnio zmieniony przez Amra dnia 15-04-2006, 09:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 12-04-2006, 11:08
|
|
|
Mam głupie pytanie - wy nie boicie się tak podawać swoich danych osobowych w internecie, gdzie jak wiadomo jest pełno zboczeńców? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 12-04-2006, 12:15
|
|
|
No ale chyba to wszystko jest w opisie każdego użytkownika tego forum... - a poza tym to nie wiem chcecie do siebie listy pisać czy bawicie sie w jakieś randki.pl ?? |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-04-2006, 12:18
|
|
|
Cześć, jestem Wojtek, też mam dwanaście lat...
(bwahahaha, można wywalić, nie mogłam się powstrzymać XD) |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 12-04-2006, 14:30
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | Cześć, jestem Wojtek, też mam dwanaście lat... | </me daje Irian sójkę w bok>
Moou! Ijiwaru... _^_
Ale na szczęście nikt nie podał zbyt kompletnych danych xD |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 12-04-2006, 15:59
|
|
|
Gdybym chciała z kimś listy pisać to bym podała dokładny adres zamieszkania, ale na gg, a nie na forum :/
Czego mam się bać? Przecież nie podałam numeru telefonu, nazwiska, adresu zamieszkania, adresu szkoły..... jeszcze taka głupia to nie jestem -_- I co jest w tym złego jak napiszemy o naszych zainteresowaniach ? |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-04-2006, 17:38
|
|
|
Właściwie nic, tylko w tym momencie wszystkie inne tematy o książkach, mangach, muzyce itepe przestają być potrzebne... A właściwie nie, ten temat przestaje być potrzebny, bo chyba lepiej swoje zainteresowania przedstawić (i podyskutować o nich) w jednym temacie, nie mieszając wszystkiego razem? A przypuszczam, że tak się ten temat skończy, jedna osoba napisze 'o, ja też lubię XXY' i hejo, dyskusja.
A wiek tak czy siak w sieci nie jest istotny (chyba, że ktoś chce na zjazd pojechać :>), ludzi ocenia się po tym, co piszą.
A swoją drogą, ja mam jakąś blokadę chyba - przez bardzo, bardzo długi czas nie podawałam o sobie absolutnie nic, łącznie z miastem zamieszkania i imieniem; podczas rejestracji na maile podawałam fałszywe dane. Teraz mi trochę przeszło, ale dalej się czuję nieswojo na przykład na allegro. Bah. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-04-2006, 17:41
|
|
|
Poza tym w zasadzie informacje dublują się z tym, co w profilu i ewentualnie w temacie powitalnym...
Irian - ja z kolei mam odjazd na punkcie imion - ja nie wszystkim podam swoje imię i nie wszystkich o imię pytam... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 12-04-2006, 22:15
|
|
|
Oj przeżywacie :P Nie wszyscy wypełniają wszystkie rubryczki podczas rejestracji na forum i nie wszyscy biorą czynny udział we wszystkich dyskusjach o zainteresowaniach (nadużywam słowa "wszyscy" itp. , ale inaczej się nie dało ^^" ).....
Ale cóż....ja tego tematu nie zakładałam i mi na nim nie zależy.... więc róbcie co chcecie ;) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|