Humor |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 14-09-2007, 10:30
|
|
|
Zadanie, czyli fizyka na wesoło ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-09-2007, 10:41
|
|
|
Co mają ze sobą wspólnego najtańsza kiełbasa w tym kraju i najgorsza gazeta w tym kraju?
Jedna i druga jest wyborcza. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-09-2007, 14:53
|
|
|
Wii Zapper wytrenuje pokolenie morderców!
Rodzice widać nie zauważyli, że pistolety do konsol sięgają czasów NESa (u nas Pegasusa)... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 15-09-2007, 21:47
|
|
|
Nieraz w rodzinach z nieznanych przyczyn pojawiają się kłótnie, spory i inne takie tam, mówi się nie raz o wojnach w rodzinie, jeśli takie coś nazywać można wojną to ""to"" może się nazywać jedynie rodzinną masakrą ^^. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 15-09-2007, 21:53
|
|
|
Hit muzyczny |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 20-09-2007, 10:37
|
|
|
Przepraszam, że polityczne, ale wesołe: Miller (tak, Leszek Miller) startuje z list Samoobrony. Sam nie wiem, kto kogo bardziej tu ściąga na dno, ale w sumie cóż mnie interesują cudze głupie pomysły XD. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 20-09-2007, 10:51
|
|
|
Cytat: | Przepraszam, że polityczne, ale wesołe: Miller (tak, Leszek Miller) startuje z list Samoobrony. |
Jeżu kolczasty... On chyba ma nierówno pod sufitem! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 20-09-2007, 12:54
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Cytat: | Przepraszam, że polityczne, ale wesołe: Miller (tak, Leszek Miller) startuje z list Samoobrony. |
To mało powiedziane. Ja nie spytam co on myślał gdy się na to decydował. Spytam, czy on myślał. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 20-09-2007, 13:47
|
|
|
Cytat: | To mało powiedziane. Ja nie spytam co on myślał gdy się na to decydował. Spytam, czy on myślał. |
Prawdopodobnie wierzył, że posiada ogromy elektorat lewicowych wyborców, dla których jest ikonom SLD i którzy pójdą za nim. Tak naprawdę jednak więcej wyborców SLD ma podobną opinię o nim, jak ja: dla mnie Miller jest ikoną zmarnowanej szansy poprzedniej kadencji. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-09-2007, 18:27
|
|
|
Siedzę sobie w samochodzie i czekam na tatę. Odwracam się w lewo... widzę TO!
Najprawdziwsze, najzieleńsze, ZUE Slytherińskie wynże na bramie! PADŁAM.
Tragiczne kolory zasługą komórki taty. (RAZ na coś się ten aparat przydał. RAZ, a dobrze!)
Swoją drogą: co trzeba mieć zamiast zmysłu estetycznego żeby udekorować wjazd czymś takim, nie zapytam... Nie, oni na pewno NIE są fanami Joaśki... |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 20-09-2007, 18:29
|
|
|
Ta ozdoba płotu jest śliczna ^^ |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-09-2007, 09:15
|
|
|
Borek napisał/a: | Przepraszam, że polityczne, ale wesołe: Miller (tak, Leszek Miller) startuje z list Samoobrony. |
A jak donosi Przekrój w spocie wyborczym PiS-u gra głos Tinky-Winkiego. Swoją drogą donosi też, że Łódź chce być europejską stolicą seksu. Wiesz coś o tym? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 21-09-2007, 09:32
|
|
|
Zgadzam się tylko z ostatnim zdaniem ósmego punktu - entropia w naszym mieście jest duża. Ogólnie o projekcie nic mi jednak nie wiadomo. Swoją drogą przejście od Millera do Wiśniewskiego oznacza pominięcie całej gamy ciekawych ludzi.
Jeśli to jest dowcip, to Przekrój powinien zmienić kadrę. Obecnej mogę postawić tylko jedno pytanie - what is your major malfunction? :P
Vader... sami zobaczcie co - to już drugi raz w ciągu ostatnich 12 godzin, kiedy autentycznie popłakałem się ze śmiechu (pierwszy raz był z powodu dr Housa i chłopaczka z empetrójką) XD.
EDIT: no i mam co ćwiczyć, muszę zagrać ten kawałek ^^. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-09-2007, 09:37
|
|
|
Borek napisał/a: | Jeśli to jest dowcip, to Przekrój powinien zmienić kadrę. Obecnej mogę postawić tylko jedno pytanie - what is your major malfunction? :P |
Well, podpis autora mówi sam za siebie. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-09-2007, 11:05
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Cytat: | Przepraszam, że polityczne, ale wesołe: Miller (tak, Leszek Miller) startuje z list Samoobrony. |
Mnie osobiście bawi, kiedy jedne komuchy kopią drugich. Stąd też cieszy mnie decyzja Millera - napsuje na pewno krwi czerwonym w Łodzi. |
|
|
|
|
|
|