Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
|
|
|
|
Swarga
|
Wysłany: 11-07-2012, 23:07
|
|
|
Dosiadł się do mnie i do moich kolegów dzisiaj taki dzielnicowy degenerat, co nas zamęczał historyjkami o tym, jak to mu ojciec kartę bankomatową i dowód zabrał, albo jak po pijaku musiał po piorunochronie wchodzić na balkon, bo zamknęli przed nim mieszkanie. Na szczęście jechała straż miejska, przestraszył się i uciekł. |
|
|
|
|
|
Silla
małe i wredne
|
Wysłany: 11-07-2012, 23:24
|
|
|
Przyjechała dziś ciotunia. Nie zdążyła nawet porządnie wejść, a już od progu zaczęła tokować, jak to jej córeczce genialnie poszła matura, jakiego to ona nie ma wyboru studiów, ale Kasia to na pierwszym miejscu składała na weterynarię i na pewno się dostanie, bo ona taka zdolna i w ogóle srutu tutu. A wszystko to wygdakała ze złośliwym uśmieszkiem, zezując na mnie, bo doskonale wiedziała, że weterynaria to moje największe marzenie. Pewnie, kop leżącego. Ech, smuteczek :< |
_________________ Dziwactwo rzecz względna.
|
|
|
|
|
Swarga
|
Wysłany: 12-07-2012, 11:45
|
|
|
Trzeba było się odwrócić i liznąć w papę, ew. odpyskować.
Do mnie przyszła dzisiaj urzędniczka socjalna spradzić, czy u córek ciotki wszystko w porządku. Tępe biurwokratyczne pindy. |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-07-2012, 12:30
|
|
|
Swarga, ostatni raz proszę, żebyś nie używał tak ostrego języka. Swoje uwagi naprawdę mógłbyś ujmować w bardziej cywilizowany i nieobraźliwy sposób, tak jak cała reszta użytkowników forum.
To ostatnie ostrzeżenie, jeśli jeszcze raz naruszysz regulamin to dostaniesz osta. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Muchozol
---
Dołączyła: 06 Lip 2012 Skąd: Szczochowice Jabolskie Status: offline
|
Wysłany: 12-07-2012, 16:07
|
|
|
Silla napisał/a: | Przyjechała dziś ciotunia. Nie zdążyła nawet porządnie wejść, a już od progu zaczęła tokować, jak to jej córeczce genialnie poszła matura, jakiego to ona nie ma wyboru studiów, ale Kasia to na pierwszym miejscu składała na weterynarię i na pewno się dostanie, bo ona taka zdolna i w ogóle srutu tutu. A wszystko to wygdakała ze złośliwym uśmieszkiem, zezując na mnie, bo doskonale wiedziała, że weterynaria to moje największe marzenie. Pewnie, kop leżącego. Ech, smuteczek :< |
Dzizas, jak ja czegoś takiego nienawidzę. Ale tego typu chwalenie ma to do siebie, że często jest podkoloryzowane a czasami nawet zupełnie mija się z prawdą :P. Ile to genialnych dzieci znajomych miało się znaleźć na medycynie po maratonach pozarywanych nocek, a cisną zarządzanie na prywatnych, bo na publiczne nie dało rady... ale w takiej sytuacji może paść magiczne "na medycynę to się dostają dzieci lekarzy" czy inny genialny tekst i ciocia ma czyste sumienie :P.
A nawet jeśli gdakanie się jednak zgadza z rzeczywistością to trzeba szukać plusów tzn. może Kasia ma małe cycki ;>. |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 12-07-2012, 17:08
|
|
|
Muchozol napisał/a: | A nawet jeśli gdakanie się jednak zgadza z rzeczywistością to trzeba szukać plusów tzn. może Kasia ma małe cycki ;>. |
xDDDDDDD
Muszę sobie zapamiętać ten sposób xD |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Silla
małe i wredne
|
Wysłany: 12-07-2012, 17:19
|
|
|
Muchozol napisał/a: | A nawet jeśli gdakanie się jednak zgadza z rzeczywistością to trzeba szukać plusów tzn. może Kasia ma małe cycki ;>. |
Umarłam xD
Z samiuteńkiego rana znalazłam ogłoszenie o pracy - nic specjalnego, ale idealne, co by sobie dorobić na wakacje. Lecę jakby mnie sam diabeł gonił, dopadam do miejsca docelowego i..."Niestety, już nie aktualne". #@$#%^%^ no! I w dodatku żołądź spadł z drzewa centralnie w sam środek mojej łepetyny. Ała. |
_________________ Dziwactwo rzecz względna.
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 12-07-2012, 21:53
|
|
|
Silla na weterynarię teraz dostanie się każdy cienias, bo otworzyli dodatkowe (a rynek pracy i tak już jest przesycony) 2 oddziały, gdzie można ją studiować. Co innego się utrzymać, ale...
A w temacie - i tak oto ostatni rok studiów będzie nudną męczarnią, a tyle ciekawszych rzeczy moglibyśmy w tym czasie zrobić! Ale nie, bo 'większość' roku to skończeni nudziarze i lenie, oni sobie wolą po 1000-kroć pipetować (co robiliśmy CO SEMESTR) albo znów to samo mieć, bo ŁATWIEJ, bo przecież oni mają OBRONĘ na głowie i IM SIĘ NIE CHCE UCZYĆ.
Co za zmarnowany czas. Jestem zła. |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 12-07-2012, 23:19
|
|
|
J/w. Mamy tragicznych ludzi na roku. Możnaby zrobić coś ciekawe to nie... po 100 raz robić pierniczony PCR. Jeeeez. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 13-07-2012, 13:36
|
|
|
ECH!
Zarobił sobie Bór pieniążki. Postanowił Bór zakupić sensowny zestaw narzędzi, bo połowa posiadanych w obliczu samochodu to narzędzia bezsensowne. Odbił się Bór od braku dobrych ofert i będzie musiał kompletować zestaw samodzielnie... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 13-07-2012, 22:29
|
|
|
Bo szef stwierdził, że degustacje już mu się nie opłacają i już ich nie będzie. To była główna moja motywacja, żeby przychodzić do pracy i jeść czekoladę ;( A teraz już koniec z tym ;( |
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 14-07-2012, 10:34
|
|
|
Shizuku, przynajmniej twoja linia jest bezpieczna ;>
Lodówka mi zaś zaczyna szwankować. No co za bydle... |
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-07-2012, 15:51
|
|
|
Kupiłem znajomemu grę na Steamie, i to było dobre. Chwilę potem kupiłem ją też dla siebie, w którym to momencie Steam mi się wyłączył, już po zapłaceniu przez PayPal, przez co kasę mi wcięło, a gry jak nie miałem, tak nie mam. Czekam na maila z odpowiedzią od Steama. Niby strata 40 zł to nie tragedia, ale byłoby mi szkoda, jeśli sytuacja się nie rozwiąże pomyśle. |
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 15-07-2012, 21:33
|
|
|
Użarły mnie osy. Dwie.
Trzecią zatłukłem szpadlem.
Poczym znalazłem gniazdo i urządziłem ofiarę całopalną dla bogów ciemności.
Wrr. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
|