Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Dziwoty i inne niecodzienne zjawiska w naszym życiu |
Wersja do druku |
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 13-03-2007, 19:57 Dziwoty i inne niecodzienne zjawiska w naszym życiu
|
|
|
W tym temacie przedstawia się wszystkie dziwne przypadki jakie przytrafiły sie w naszym szarym życiu w formie historyjki.
Dzisiaj miałem ochotę w trakcie seansu Ghost Hunt 22 zjeść małą miskę zupy mlecznej z płatkami kukurydzianymi, po zrobieniu posiłku zaczęłęm odpalać kompę. Gdy leciała opening tegoż anime. Wzięłęm malutką łyżkę do buzi, a tu patrzę dość duży pająk siedzi na niej i gapi sie na mnie z swoimi ciemnymi oczyma jakby specjalnie chciał wpaść do gardła i zrobić tam legowisko. W tym momencie ze strachu odrzuciłem ją i pogoniłem jego w kąt gdzieś tam( pająk zawsze sie przyda w chacie). Od tej pory bede uwazniej patrzył co jem. Tylko zastanawia mnie skąd on sie wziął, jak miskę miałem przed okiem i i nie widziałem żeby przez ten czas ruszało sie coś czarnego, ani wskoczyło przez te sekundy jak gapiłem sie na monitor.
Ps. zupa była smaczna.
Ps 2. pająk do mnie wrócił i gapi sie na mnie chyba sie we mnie zakochał, znowu odrzucę jego zaloty. |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-03-2007, 18:25
|
|
|
Dzisiaj jak szedłem po hipermarkecie nagle niepostrzeżenie wyskoczyło lustro, którego nie zobaczyłem i się przestraszyłem na chwilę siebie jak na mnie spojrzał przez lustroXD |
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 28-12-2007, 09:55
|
|
|
niedawno, wchodzę do stołówki w pracy, a tam kumpel je schabowego łyżeczką -.-
jeszcze do siebie nie doszedłem |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
denisBrown
Gość
|
Wysłany: 08-10-2023, 00:50
|
|
|
My, jako firma, zawsze ceniliśmy sobie precyzję i wydajność w naszej pracy, a kiedy przyszedł moment na wprowadzenie waga paletowa, zwróciliśmy się do Vagar. Ten sklep internetowy zaoferował nam nie tylko dużą różnorodność modeli, ale także niezawodność każdego z nich. Wagi paletowe prezentowane na Vagar.pl okazały się niezwykle udanym zakupem. Ich kształt litery U sprawia, że są idealnym wyborem do ważenia towarów na paletach. Zaoszczędziło nam to sporo czasu i uprościło proces pracy w magazynie. Dlatego mogę śmiało polecić tę stronę wszystkim zainteresowanym wagą paletową. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|