Oj sama mam ten sam problem. Widzialam fajny mały narożnik bez boków I zastanawiam się nad zamówieniem mebla.Do tej pory kupowalam meble głównie w sklepach stacjonarnych. Moje zakupy internetowe były ograniczone jedynie do kupowania dodatków do mieszkania. Jeszcze nie kupowałam takich rzeczy jak meble tak wiec wciąż się waham.
Czy jest tutaj ktoś kto zdecydował sie na zamówienie sobie mebla?
jjnt Gość
Wysłany: 30-10-2021, 09:41
Oj sama mam ten sam problem. Widzialam fajny mały narożnik bez boków I zastanawiam się nad zamówieniem mebla.Do tej pory kupowalam meble głównie w sklepach stacjonarnych. Moje zakupy internetowe były ograniczone jedynie do kupowania dodatków do mieszkania. Jeszcze nie kupowałam takich rzeczy jak meble tak wiec wciąż się waham.
Czy jest tutaj ktoś kto zdecydował sie na zamówienie sobie mebla?
Tamiria Gość
Wysłany: 16-06-2023, 12:59
Szukam stomatologa w Gdańsku. Chciałąbym wybrać się na przegląd. Czy możecie mi polecić dobry gabinet?
Tamiria Gość
Wysłany: 16-06-2023, 13:00
No i czy iść prywatnie czy na nfz?
Ala2344 Gość
Wysłany: 16-06-2023, 13:11
Ja jednak polecam Ci isc prywatnie. Wybierz stomatologa z doswiadczeniem w swojej profesji i przede wszystkim kultura osobista. Zapoznaj sie z opiniami roznych stomatologow nawet na stronie google opinie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki