Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czy zamienilibyscie swoje dotychczasowe zycie na anime? |
Wersja do druku |
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 05-01-2008, 22:26
|
|
|
Zamienić się na jakiś okreslony czas swoje życie byłoby fajną sprawę, ale na dłuższą metę..chyba, że nasze rodziny, bliscy i znajomi również :) ostatnio jestem cały czas pod dużym działaniem i urokiem "Wolf's Rain" i ja bym bardzo chętnie dołączyła na jakiś czas do ich grupy, do Kiby ;) fakt, że świat był tam okropny ale jak to się mówi: nie ważne gdzie, ważne z kim! I kim bym tam mogła być - byłoby mi to obojętne, byle z głównymi bohaterami :)
Pojawić się w "Full Metal Alchemist" też by było miło, koło Mustanga :P lub w "Ouran High School Host Club" w głównej ekipie Tamakiego i reszty :)
Taaak, bardzo mało konkretnie to wszystko napisałam! Ale na dziś dzień numerem jeden jest "Wolf's Rain". Imponuje mi takie szukanie celu, podróż, chętnie bym sie przyłączyła - zwłaszcza w takim towarzystwie! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 06-01-2008, 09:46
|
|
|
Widzę, że wszystkim pojawienie sie anime kojarzy się z zastąpieniem głownej postaci w anime fantastycznym. Pewnie dlatego, że sytuację statysty w "Honey&Clover" albo "Working Man" możemy załatwić sobie tu i teraz. |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 06-01-2008, 16:47
|
|
|
Czy ja wiem czy z zastąpieniem? Po przeczytanych wypowiedziach powiedziałabym, że raczej większość chciałaby wystąpić w swoim ulubionym gatunku lub anime - tak bym to określiła :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 06-01-2008, 18:20
|
|
|
Chętnie przeniosłabym sie do anime z cyklu kryminały/zagadki. Otóż byłabym w nim niebezpieczną i budzącą ogólny szacun prywatną zabójczynią sprzątającą Złych Gości. Akcja działa by się w Europie. Tak jak w Noir miałabym do rozwiązania zagadkę tylko zamiast partnerki miałabym partnera i do tego niezłego przystojniaka.
Po względnym uporządkowaniu świata i rozwikłaniu Mrożącej Krew w Żyłach Tajemnicy poszłabym na emeryturę i osiadła w ślicznym miasteczku/wiosce coś w rodzaju Air albo Onegai techer/twins gdzie zawsze jest lato i nigdy nie pada deszcz.
Ewentualnie mogłabym sie pojawić w jednym sezonie Black Lagoon, pod warunkiem, że wiedziałabym co będzie we kolejnych odcinkach. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|