FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
  Czy zamienilibyscie swoje dotychczasowe zycie na anime?
Wersja do druku
krew_na_scianie Płeć:Kobieta
kościsty seksapil

Status: offline

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 05-01-2008, 22:26   

Zamienić się na jakiś okreslony czas swoje życie byłoby fajną sprawę, ale na dłuższą metę..chyba, że nasze rodziny, bliscy i znajomi również :) ostatnio jestem cały czas pod dużym działaniem i urokiem "Wolf's Rain" i ja bym bardzo chętnie dołączyła na jakiś czas do ich grupy, do Kiby ;) fakt, że świat był tam okropny ale jak to się mówi: nie ważne gdzie, ważne z kim! I kim bym tam mogła być - byłoby mi to obojętne, byle z głównymi bohaterami :)

Pojawić się w "Full Metal Alchemist" też by było miło, koło Mustanga :P lub w "Ouran High School Host Club" w głównej ekipie Tamakiego i reszty :)

Taaak, bardzo mało konkretnie to wszystko napisałam! Ale na dziś dzień numerem jeden jest "Wolf's Rain". Imponuje mi takie szukanie celu, podróż, chętnie bym sie przyłączyła - zwłaszcza w takim towarzystwie!

Numer Gadu-Gadu
9343376
Eire Płeć:Kobieta
Jeż płci żeńskiej

Grupy:
AntyWiP
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 06-01-2008, 09:46   

Widzę, że wszystkim pojawienie sie anime kojarzy się z zastąpieniem głownej postaci w anime fantastycznym. Pewnie dlatego, że sytuację statysty w "Honey&Clover" albo "Working Man" możemy załatwić sobie tu i teraz.

Numer Gadu-Gadu
1018596

Numer ICQ
krew_na_scianie Płeć:Kobieta
kościsty seksapil

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 06-01-2008, 16:47   

Czy ja wiem czy z zastąpieniem? Po przeczytanych wypowiedziach powiedziałabym, że raczej większość chciałaby wystąpić w swoim ulubionym gatunku lub anime - tak bym to określiła :)

Numer Gadu-Gadu
9343376
Sola Płeć:Kobieta
ryba

PostWysłany: 06-01-2008, 18:20   

Chętnie przeniosłabym sie do anime z cyklu kryminały/zagadki. Otóż byłabym w nim niebezpieczną i budzącą ogólny szacun prywatną zabójczynią sprzątającą Złych Gości. Akcja działa by się w Europie. Tak jak w Noir miałabym do rozwiązania zagadkę tylko zamiast partnerki miałabym partnera i do tego niezłego przystojniaka.
Po względnym uporządkowaniu świata i rozwikłaniu Mrożącej Krew w Żyłach Tajemnicy poszłabym na emeryturę i osiadła w ślicznym miasteczku/wiosce coś w rodzaju Air albo Onegai techer/twins gdzie zawsze jest lato i nigdy nie pada deszcz.

Ewentualnie mogłabym sie pojawić w jednym sezonie Black Lagoon, pod warunkiem, że wiedziałabym co będzie we kolejnych odcinkach.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
2804327
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu