Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 18-03-2014, 18:58
|
|
|
Jeśli jest Ci dzisiaj z jakiegoś powodu smutno, fellow Jenocie, to pomyśl sobie o Sasie, która zdarła sobie skórę z kolana, idąc schodami ruchomymi pod prąd. Na pewno ci się polepszy.
Post nie idzie do zupy tylko dlatego, że sama się własną głupotą rozśmieszyłam. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-03-2014, 06:38
|
|
|
Boże, jak tu cicho ^__^!
Boże, jak tu jasno X__x!
Boże, lista usterek i niedoróbek ma już 14 pozycji, a ledwo co zacząłem ją spisywać......... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 30-03-2014, 08:36
|
|
|
Pogratulować! :D
Usterkami się nie przejmuj, lepiej zrobić samemu i mieć pewność niż mieć zrobione przez kogoś i czekać na niespodziewajki. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 16-04-2014, 19:32
|
|
|
Bo dentysta uwinął się szybko i w sposób o wiele mniej drastyczny niż się spodziewałem.
Bo żeby zdążyć do dentysty przyszedłem do pracy 1,5 godziny wcześniej tylko po to, żeby spędzić dzień na dochodzeniu czemu cyckonosz wyświetla się jako pantsu. |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 15-05-2014, 21:34
|
|
|
Bo czasem trzeba podjąć dorosłą decyzję. Plus - po jej podjęciu na pewno będzie lepiej pod wieloma względami. Minu - będzie na początku bolało. Ale zmiany są potrzebne, szczególnie jeśli rzeczone zmiany lub ich brak poważnie zaważy na mojej przyszłości. |
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 10-06-2014, 18:41
|
|
|
Zawitałam pod Warszawkę, mam pracę. Nawet fajną.
Tylko tęskno mi strasznie, bo daleko do domu, 11-letniego zwierza zostawiłam tam, a zanim się tutaj zaaklimatyzuje to minie ho ho, a zanim będę miała okazje odwiedzić domek to sporo Wisły upłynie. Sniffff. |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-06-2014, 19:02
|
|
|
<paaaaaat> |
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 15-06-2014, 18:59
|
|
|
Skutkami niedzieli jest umyta (po rozłożeniu na ponad 100 kawałków) klawiatura oraz większa część stołu nad komputerem, komputer też działa i wszystko w sumie jest ok, ale... Czyszczenie jest skutkiem lekkiego niekorygowanego astygmatyzmu i butli pepsi, którą nie trafiłem w kubek, nad stolikiem z klawiaturą, komputerem i całą masą innych elektronicznych gadżetów (ha! laptop by nie przetrwał). Podłoga też ma inny zapach.
Niemniej leniuchowanie po wczorajszym dniu pracy w pracy (nigdy więcej 85 lecia szkoły, za dużo roboty i sprzątania) się powiodło. Cienkie frytki, pićku*, kilka dobrych filmów i kompletny brak jakiegokolwiek zaangażowania umysłowego lub ruchowego w cokolwiek. (szkoda tylko że mój łikend miał tylko 1 dzień) |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 10-07-2014, 15:34
|
|
|
Do ... rzyci z taką pogodą. Objechałem dziś całkiem spory obszar w trójkącie Łódź - Grójec - Warszawa, wszędzie widziałem kałuże i zezłomowane wichrem przystanki. Jaką aurę miałem wszędzie? Mocne słoneczko, lekkie zachmurzenie, niemal brak wiatru i temperatury od 25 stopni C wzwyż. Gdzieś tam na horyzoncie bywały ciemne chmury, ale to tyle... Bez sensu, gdzie te błyskawice? :D
Mój samochód oddany do warsztatu tydzień temu dopiero dziś zaczęli ciąć. Miałem nadzieję, że robota chyli się raczej ku końcowi zgodnie z ustaleniem, niestety gość zachorował... Może przed urlopem zdążę ze wszystkim. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 15-07-2014, 19:30
|
|
|
garrtgfhhh! #@%
Nic się nie stało, nic mnie nie boli (a to dziwne) nie mam żadnych zaległości w pracy i nawet mi zapłacili, nie jest mi ani za zimno ani za ciepło i nic w zasadzie mnie nie stresuje, Anime , manga-nie wchodzi ale kurcze.
Tak nie wiedzieć co chcę ze sobą zrobić to dawno nie miałem, rzuca mnie aż bo tak i żadnego sensownego pomysłu czy obsesji do popadnięcia w.
Niestety popadam w nadmierne żarcie niezdrowych rzeczy i nawet to niewiele pomaga.
do tego wielkie poczucie nie chce mi się i kilka fajnych niedokończonych projektów.
agrhhhhh!!!!
ludzie poradźcie jak z takiej czarnej dziury ssącej wyjść!! |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-07-2014, 20:32
|
|
|
Bo jak na rozdrożu byłam, tak nadal jestem, ale chyba dojrzałam do pewnych decyzji.
...i bo jakimś cudem udało mi się dzisiaj zamknąć sobie drzwi samochodowe na głowie. Na lewym uchu nawet widać, gdzie się drzwi kończyły. Jeżu, jak mnie teraz głowa boli X___x |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 24-07-2014, 06:17
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | i bo jakimś cudem udało mi się dzisiaj zamknąć sobie drzwi samochodowe na głowie. |
As a piece of art, a car can sometimes get stuck in one's head. One way or another. ;3
Ale skoro drzwi na lewym uchu - czyżbyś się brała za naukę jazdy? :D |
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 24-07-2014, 07:27
|
|
|
BOReK napisał/a: | Mai_chan napisał/a: | i bo jakimś cudem udało mi się dzisiaj zamknąć sobie drzwi samochodowe na głowie. |
As a piece of art, a car can sometimes get stuck in one's head. One way or another. ;3
Ale skoro drzwi na lewym uchu - czyżbyś się brała za naukę jazdy? :D |
<rytualny taniec radości> Teraz będziesz mogła przerażać mnie!
..A Ty jeździsz z Irian. Oh crap. Oo |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 24-07-2014, 11:47
|
|
|
CO TO ZNACZY OH CRAP, HĘ?
*khem*
Nie, o ile wiem Mai ciągle jeździ pasażersko. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-07-2014, 11:51
|
|
|
Wiesz Smoku, Irian jeździ szybko, owszem, ale przynajmniej nie ścina rond, jak co poniektórzy :P I ok, źle się wyraziłam - nie tyle same drzwi, co framuga od drzwi. Better? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|