Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-11-2015, 21:59
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Bo leżę w szpitalu. Z drugiej strony łeżę w szpitalu zamiast być gdzieś gdzie być wcale nie chcę |
Zdrowiej Poringu! W takim tempie, żebyś jak najszybciej czuł się dobrze, ale jak najpóźniej musiał wrócić tam gdzie być nie chcesz. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 16-11-2015, 23:22
|
|
|
Ojoj. Obyś jak najszybciej przestał leżeć i najlepiej zaczął przyjmować bardziej pionową pozycję. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-11-2015, 23:34
|
|
|
Dołączam się do ojojania. Zdrowiej! |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 17-11-2015, 08:02
|
|
|
Irian napisał/a: | Dołączam się do ojojania. Zdrowiej! |
Z definicji w sumie.
Oj. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Ichi-chan
Ićsprite!
Dołączyła: 29 Wrz 2009 Skąd: nie chcesz wiedzieć... Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 17-11-2015, 23:19
|
|
|
Chóralne ojojojanie! Dołączam - leżenie super ale hospitalizacja już nie :< Zdrowia! |
_________________ Caw Caw Modrafokas
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 22-11-2015, 07:57
|
|
|
Mam taki mały kłopot od tygodnia. Mianowicie codziennie gdy się budzę znajduję na sobie mojego kota o imieniu Neco. Zwierzak postanowił spać na mnie, bez względu na to czy mu pozwolę czy nie. Czeka aż zasnę i pojawia się znikąd. Z jednej strony lubię tego futrzaka, ale z drugiej po raz kolejny się nie wyspałem , ponieważ kot dodatkowo robi za mechniczny, ugniatający budzik jak tylko zrobi się widno za oknem.
Jak tu nie kochać zwierząt. |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 24-11-2015, 17:44
|
|
|
Bo nareszcie w tej robocie trafia mi się podróż do trójmiasta!
... Akurat gdy oddaję mój samochód na serwis i nie będę prowadził, świetne zgranie w czasie. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Ichi-chan
Ićsprite!
|
Wysłany: 13-12-2015, 21:48
|
|
|
Bo wczoraj na Floriańskiej zaczepił mnie koleś, powiedział mi że wygrałam sto złotych. Wspominane pieniądze trzymał w jednej ręce a w drugiej komórkę z kamerą wymierzoną na mnie... Powiedziałam tylko "co?" i obdarzyłam go wzrokiem mówiącym 'ki czort?!', przez co chłopak chyba się speszył i poszedł. Zastanawiam się czy nie powinnam wziąć jednak kasy >___> |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 13-12-2015, 21:53
|
|
|
Ichi-chan napisał/a: | Zastanawiam się czy nie powinnam wziąć jednak kasy >___> |
Pamiętaj na przyszłość, darowanym banknotom zagląda się w znak wodny. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Ichi-chan
Ićsprite!
|
Wysłany: 17-12-2015, 22:35
|
|
|
Taaa też tak pomyślałam :/
Ale gostek po prostu chciał zrobić filmik na youtuba or stuff... |
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-01-2016, 22:49
|
|
|
All hail PKP!
Byłaby tu historia o tym, że jestem pierdołą: na peron wbiegłem minutę po czasie odjazdu, zastanawiając się już kiedy następny pociąg...
...ale na tablicy przywitał mnie napis "opóźniony 50 minut". Następny pociąg za półtorej godziny. Oh well, zawsze coś. Poczekałem, wsiadłem, pociąg zaczął się turlać jak bozia przykazała...
...ale po jakiejś godzinie stanął i jakoś tak stał. Bez sensu, tu przecież nie ma stacji. Lekki chaos, pasażerowie zastanawiają się o co chodzi, WTEM! Z końca wagonu dobiega głos. Ktoś kto polazł po konduktora informuje nas głośno: druga awaria lokomotywy z rzędu, mamy (minimum) 120 minut opóźnienia. Yep, gdybym wsiadł w następny, dojechałbym wcześniej. Najlepiej sytuację podsumował pan za mną, rozmawiający akurat przez telefon kiedy nasza nowa lokomotywa w końcu zaczęła się turlać. Beznamiętnym głosem rzekł do rozmówcy:
Cytat: | Rusza. Rusza. Wszyscy klaszczą. Jak amerykanie w samolocie. |
I wszyscy żyli długo i szczęśliwie, a w ramach przeprosin dostali za darmo rozpuszczalną kawę. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 03-01-2016, 10:14
|
|
|
W mniejszej skali czasowej, ale miałem kiedyś podobnie w łódzkim MPK akurat podczas ataku śnieżycy. Autobus podjechał z opóźnieniem ok. pół godziny, turlał się powoli (co oczywiste w taką pogodę) i został wyprzedzony przez drugi autobus tej samej linii gdzieś w połowie drogi. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-01-2016, 10:27
|
|
|
Taki mamy klimat, JJ-u, taki mamy klimat. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-01-2016, 13:03
|
|
|
Czasem trzeba być specjalistą, żeby wiedzieć, jak puknąć w rurkę.
Po powrocie z wyjazdu zastaliśmy kaloryfer w salonie (największy i de facto grzejący większość mieszkania) zimny jako ta bryła lodu. Yay, -15 na zewnątrz. Yay, sobota. Udało nam się stwierdzić, że nie jest zapowietrzony, ale dalszych pomysłów na rozwiązanie problemu zabrakło - wczoraj więc telefon do spółdzielni i dziś rano panowie przyszli kaloryfer obmacać.
Zajęło im to tyle czasu, ile potrzeba na wejście do mieszkania, podsunięcie do podpisu potwierdzenia, że byli i łupnięcia parę razy czymś w rurę doprowadzającą wodę do kaloryfera.
A ja od soboty wieczór w 2 swetrach siedzę i dorobiłam się zarazy, na razie w fazie kiełkującej podejrzanie. |
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 17-01-2016, 21:09
|
|
|
Moje miasto jest stolicą kultury!
Nie uczestniczyłem w tym, nie wiem jakie są implikacje. Ale może trochę odchamieję przez dyfuzję. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|