Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
1/3 dorosłych śpi z misiem |
Czy śpisz z misiem? |
Nie no, pogrzało cię chyba |
|
28% |
[ 13 ] |
Czaaaasami, kiedy nikt nie widzi |
|
8% |
[ 4 ] |
A z czym mam spać, z kolejką? |
|
33% |
[ 15 ] |
Wolę lalki Barbie |
|
2% |
[ 1 ] |
Rower Zegarmistrza |
|
26% |
[ 12 ] |
|
Głosowań: 45 |
Wszystkich Głosów: 45 |
|
|
|
Wersja do druku |
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 16-08-2010, 16:16
|
|
|
Nigdy, ale to NIGDY (mówię całkowicie poważnie) nie spałem z misiem. Jestem cholernym odmieńcem i to mi spaczyło psychikę. MYHAHAHAHAHWHAHWAHWHA. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 16-08-2010, 16:50
|
|
|
Daaaaaaaawno dawno temu miałem swoją maskotkę, ale w końcu mój kochany kundel wyleczył mnie rozszarpując pluszaka. >] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-08-2010, 16:50
|
|
|
Spałam pewnie gdzieś do połowy podstawówki. Miś był beżowy, nie miał jednego oczka i był tak wytarty, że w zasadzie powinien się rozpaść. W związku z tym nazywał się Nieśmiertelny, jako że wbrew wszelkim przeciwnościom losu rozpaść się nie chciał. Skończył tragicznie w paszczy mojej pierwszej psicy, przy aktywnym udziale rodziców. Za mało stanowczo protestowałam - -"
Teraz spanie z maskotkami mi sie nie zdarza, chociaż mam ich jeszcze całkiem sporo i bynajmniej ich nie ukrywam. |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 16-08-2010, 19:18
|
|
|
Moja 18-19 letnia pluszowa pantera(dojrzała do małżeństwa. Ktoś chętny xD) leży sobie na szafie mnie pilnuje. Wogle nie jest zniszczona. Jest dosyć spora w rozmiarach. Czy z nią śpię. Jak przez przypadek odkurzałem szafę. Czasem wpadła do łóżka, bo nie chciało mi się jej na nowo wytrzepywać od kurzu. Prędzej czy póżniej znalazła się tam. Czasem śpi w innym pokoju, gdzie siedzi przed telewizorem i ogląda czarny ekran. Zostawiam ją dla swoich dzieci i zostanie może dla wnuków. Teraz takich zabawek nie robią. Przeżyła moje psy i mnie:)
Nazywa się Saba.
Z pluszaków został jeszcze miś, który jest moim starszym bratem. Twardziel. Jak nim się walnie. Ma się guza na 100%.
Jeszcze jest pies CUDO, który ma tyle samo latek co Pantera.
P.S Jenotą nie jestem:) |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 16-08-2010, 21:43
|
|
|
Ja mam pluszowego gremlina (tego filmowego). Stoi sobie na szafie. Raczej nie byłem entuzjastą spania z pluszakami. Jak już, to mogła być to kiedyś pluszowa małpa (nie była ani puchata, nie szczególnie miła w dotyku, ale był to ulubiony pluszak wczesnego dzieciństwa). Chyba trafiła na śmietnik, ale nie jestem pewien. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-08-2010, 12:06
|
|
|
Urufu napisał/a: | Poza tym mam jeszcze poduszkę-Prosiaczka z Kubusia Puchatka, ale nie śpię na niej od dawna. |
Gimmie!!!
Ja teraz śpię z żywą maskotką, wszelkie substytutki są zakazane. A generalnie miałam myszkę Miki, Grovera (aż teraz żałuję, że go nie mam, przypominałby mi o Faneru...), oraz mojego the bestest number one, Bebika! Małe niewiadomo co, różowo białe, z genialnymi oczkami, które lubię macać do dzisiaj. Ale ja to im raczej pieluchy zakładałam niż z nimi spałam. Z pluszakami nie lubię sypiać, wolę żywych ludzi i psy. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|