Pierwsze ogólnopolskie badanie kobiecych fochów |
Wersja do druku |
marek32
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 04-09-2010, 11:15
|
|
|
Po co zakładać nowy temat? Wystarczy wrzucić tu: http://forum.tanuki.pl/tematy18/2943,1335.htm
Poza tym- Niezłe. Z tego wynika, że fochy istnieją nie dlatego, że kobiety są humorzaste, ale dlatego, że mężczyźni się zwyczajnie dają :P |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
anulka406
Unfabulos :)
|
Wysłany: 04-09-2010, 22:17
|
|
|
Ej, bez przesady! Każdy miewa gorsze dni, kiedy wszystko człowieka wkurza. Może artykuł i zabawny (ciężko uznać go za inny), ale to totalne bzdury. Faceci też mają swoje fochy. Człowiek się obrazi i tyle. Potem przechodzi. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 05-09-2010, 12:19
|
|
|
Ale nie każdy miewa gorsze dni 29 dni w miesiącu : D Poza tym fochanie się u facetów zazwyczaj kończy się na natychmiastowym pojednaniu w barze. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-09-2010, 16:24
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Po co zakładać nowy temat? Wystarczy wrzucić tu: http://forum.tanuki.pl/tematy18/2943,1335.htm
Poza tym- Niezłe. Z tego wynika, że fochy istnieją nie dlatego, że kobiety są humorzaste, ale dlatego, że mężczyźni się zwyczajnie dają :P |
Gdyż wbrew pozorom nie robimy tego z masohistycznych pobudek.
Zwyczajnie czasem to lubimy.
A i "pojednanie" bywa celem daleko planowym.
Z drugiej strony, są granice i co za dużo, to i męska świnka nie ździerży. |
|
|
|
|
|
Dżul
Człowiek Autodemolka
|
Wysłany: 05-09-2010, 21:52
|
|
|
Och, jakiż ten artykuł zabawny i odkrywczy jest. Wręcz zaniemówiłam z zachwytu. Ostatni raz tak mnie rozbawiła akcja samorządu w mojej szkole, kiedy z okazji Dnia Kobiet zostały porozklejane kartki, które dowcipnie informowały, dlaczego warto być kobietą. Owóż dlaczego? Np dlatego, że "Tylko u kobiety <nie> znaczy <tak>". A teraz wybaczcie, że kończę moją wypowiedź, ale rozbawienie wprost nie pozwala mi się wysławiać. |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-12-2010, 21:00
|
|
|
Usunięto bezczelną reklamę, która z tematem nie miała absolutnie nic wspólnego. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Miukka-chan
45329267 *maniaczka gg*
|
Wysłany: 28-08-2013, 15:18
|
|
|
Każdy może mieć przecież gorszy dzień, prawda? Mężczyźni także. Nie jestem zagorzałą feministką, ale denerwuje mnie stereotyp, że to kobiety są wiecznie naburmuszone, i strzelają "fochy". Nie można szufladkować ludzi. Przecież znajdzie się i taki facet, co z byle powodu potrafi się obrazić. Ale prawdą jest, że niektóre fochy u kobiet są po prostu wymuszone, mają na celu czystą manipulację mężczyzną. Ale i to zależy od charakteru. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 28-08-2013, 17:02
|
|
|
Miukka-chan napisał/a: | Ale prawdą jest, że niektóre fochy u kobiet są po prostu wymuszone, mają na celu czystą manipulację mężczyzną. |
I to jest równouprawnienie! |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|