FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Cóż
Wersja do druku
Iskierka91 Płeć:Kobieta

Status: offline
PostWysłany: 26-03-2012, 17:34   Cóż

Edytowany post, nie zawierał w sobie żadnych ukrytych złych intencji.
Przykro mi, że został on źle odebrany i wprowadził niepokój.
Można usunąć temat. Myślę, że wtedy wszystkim ulży.
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez Iskierka91 dnia 26-03-2012, 23:45, w całości zmieniany 2 razy
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 26-03-2012, 18:12   

Fajny pomysł. Często planujesz wspólne wakacje z anonimowymi ludźmi z internetu poznanymi tego samego dnia? Jeżeli oczywiście akt zarejestrowania się na forum można uznać za faktyczne poznanie człowieka. Na razie wiem o Tobie tyle, że równie dobrze możesz być wielkim, starym sekciarzem i pedofilem w jednej osobie, a jedyną cechą ludzi z którymi miałbym jechać na takie wakacje jest anonimowość i fakt, że napisali do Ciebie maila. Nie najlepszy start.

Powodzenia z organizacją, i naprawdę szczerze życzę Ci, żeby żaden zboczeniec czy inny porąbaniec nie postanowił wykorzystać Twojej naiwności.

nat_mich Płeć:Kobieta
jeż

PostWysłany: 26-03-2012, 21:11   

a to nie jest przypadkiem ta sama dziewczynka, która zapraszała wszystkich "dobrych i miło wyglądających" ludzi na forum na którym są same słit osoby rozmawiające o swoich marzeniach, motylach i różowych jednorożcach? taki nick znajomy jakiś...

Numer Gadu-Gadu
2620769
Slova Płeć:Mężczyzna
Panzer Panzer~

Grupy:
Samotnia złośliwych Trolli
PostWysłany: 26-03-2012, 23:14   

Vodh napisał/a:
Na razie wiem o Tobie tyle, że równie dobrze możesz być wielkim, starym sekciarzem i pedofilem

Nie, najlepsze jest to, że to my możemy okazać się wielkimi tłustymi pedofilami i do niej przyjedziemy. A ona się tego nie obawia.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 26-03-2012, 23:21   

nat_mich napisał/a:
a to nie jest przypadkiem ta sama dziewczynka, która zapraszała wszystkich "dobrych i miło wyglądających" ludzi na forum na którym są same słit osoby rozmawiające o swoich marzeniach, motylach i różowych jednorożcach? taki nick znajomy jakiś...

Nie, tamto to była Jalaura czy coś w tym stylu - zarejestrowałem się tam żeby potrollować i przez jakieś 4 miesiące dostawałem spamz fajnymi i miłymi tematami w których mogłem się miło wypowiedzieć i sprawić jej tym fajną przyjemność.

Slova napisał/a:

Nie, najlepsze jest to, że to my możemy okazać się wielkimi tłustymi pedofilami i do niej przyjedziemy. A ona się tego nie obawia.

Tru. Jedziemy?

Sugeruję zmianę nazwy tematu na "Podejrzane Anony 2012" - tak żeby nikogo niepotrzebnie nie obrażać, ale jednak w jakiś sposób zasugerować, co się święci ;3

Iskierka91 Płeć:Kobieta

PostWysłany: 26-03-2012, 23:29   

Vodh no cóż, spierać się nie będę, zwłaszcza z osobą, która już ma na ten temat swoje zdanie.
Wielkie arigato za troskę :) To naprawdę bardzo miłe, nie musiałeś się tak wysilać z tym postem.
Co do celu zarejestrowania się: chciałam po prostu zaprosić. Nie ma w tym żadnych podtekstów, ale wyrobiłeś już swoją opinię więc to i tak nie ma teraz znaczenia.

nat_mich wybacz, ale nie 'urzęduję' na takich forach ale z tego co widzę, Ty je bardzo lubisz. Może sama się pod podobnym nickiem chowałaś? (gwoli ścisłości to pytanie retoryczne)

Jeśli ktoś się boi, ma jakieś 'ale' lub cokolwiek innego, można po prostu zignorować taki temat, po co się tak oburzać... No nic... Jeżeli to tak bardzo razi w oczy, można usunąć ten wątek, nie mam nic przeciwko.
To tyle w tej sprawie.
Cya
Powrót do góry
Slova Płeć:Mężczyzna
Panzer Panzer~

Grupy:
Samotnia złośliwych Trolli
PostWysłany: 26-03-2012, 23:49   

Po przeczytaniu powyższego stwierdzam, że bez mojej osoby impreza odbyć się nie może.

To ile wódki brać ze sobą? Skrzynka starczy?

Ysengrinn: Lepiej to zamknę, nasze trolle i tak są zbyt spasione ostatnimi czasy.

Nie ma się o co obrażać, Vodh ma w gruncie rzeczy rację - spraszanie na wakacyjny wyjazd zupełnie obcych ludzi jest delikatnie mówiąc nierozsądne i naprawdę może się źle skończyć. Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie kabla, dopóki go dobrze nie poznasz, i nie ma w tym żadnej złośliwości - to Ty ryzykujesz.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi