Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Prośba o pomoc |
Wersja do druku |
tsubaki
|
Wysłany: 27-10-2012, 23:42 Prośba o pomoc
|
|
|
Witajcie!
Proszę Was bardzo o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej -- ze względu na temat zależy mi bardzo, żeby to kobiety i mężczyźni- nie informatycy ją wypełnili. Nie jest długa, Zajmuje 5-10 minut.
Znajduje się pod tym adresem
http://bit.ly/ankietaWiOO
Nie ma tam żadnych wirusów, niczego do ściągania, żadnych śmieci. Nie musisz znać się na informatyce. Twój związek z wolnym i otwartym oprogramowaniem może być zerowy. Ale i tak Twój głos się liczy i jest potrzebny.
Dzięki z góry za pomoc!!! |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 28-10-2012, 07:30
|
|
|
Zrezygnowałem po dotarciu do powodów, dla których korzystam z poszczególnych programów. Już widzę radość osoby, której zdarzyło się zaznaczyć cały ten soft i teraz do każdego osobno musi wybrać kilka z bodajże 10 przyczyn. ;) |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 28-10-2012, 09:41 Re: Prośba o pomoc
|
|
|
tsubaki napisał/a: | nie informatycy |
Nie spelniam warunku. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 28-10-2012, 11:56
|
|
|
No i co ja mam przy wolfensteinie ET zaznaczyć? Grałem w to kilka lat temu codziennie po kilka godzin, ale teraz to już zapomniana gra w praktyce i nawet nie mam jej na dysku... |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Muchozol
---
Dołączyła: 06 Lip 2012 Skąd: Szczochowice Jabolskie Status: offline
|
Wysłany: 29-10-2012, 01:35
|
|
|
Wypełnione. |
_________________ "Miłość jest jak gówno. Czasem wychodzi samo, ale czasami trzeba mu nadać fajne, śliskie pchnięcie." Eric Cartman |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|