Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Dokuczają mi w szkole. Mam tego dość, co zrobić!? |
Wersja do druku |
ragoldesc -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-06-2017, 11:02 Dokuczają mi w szkole. Mam tego dość, co zrobić!?
|
|
|
Powiedzieć o tym komuś. Najlepiej nagrywać to co oni mówią? Jeżeli masz w szkole dobry znajomych to poproś ich o to by filmowali to jak Ciebie biją. Zbierz jak najwięcej dowodów. Bo ty możesz pójść na skargę, ale oni mogą się wyprzeć. Wtedy nawet rozmowa z nauczycielem poskutkuje jedynie na parę dni. Po za tym jeżeli dochodzi do aktów agresji, że nawet doszło do krwotoku z nosa to już powinni być nauczyciele o tym powiadomieni. Bo to jest karalne mogą mieć wtedy kuratora. Po za tym nie idź tym tokiem wet za wet. Bądź spokojny. Nie bij nikogo kto Ciebie pobił, bo inaczej ty też będziesz temu winny. Rozumiem Cię, że nie wytrzymujesz, ale nie daj się sprowokować. Chodź czasami dać komuś w łeb też może poskutkować. Po za tym nie bij dziewczyn. Nie zniżaj się do tego poziomu. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 16-06-2017, 16:53
|
|
|
Miło, że na boku spamowania postanowiłeś pomagać ludziom, ale i tak usuwam konto. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|