Projekt: Drzewko |
Wersja do druku |
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-03-2008, 17:24
|
|
|
Poszukiwałam w starszych postach drzewka mego sklonowanego przez Caladana różowego gumowego oczojebnego młoteczka i oto go znalazłam:
Nie mniej jednak z ciekawości czytałam dalej te posty *tak z dziesięć kolejnych stron* i wzięłam kilka cytatów:
1.
Ewan napisał/a: | A ja zostanę swoim własnym dziadkiem XD |
Salva napisał/a: | Bliższe doszukiwanie się pokrewieństwa grozi urazami psychicznymi. XD |
2.
Mara-chan napisał/a: | cóż za spontaniczne decyzje(Moda na Drzewko, odcinek 50^^) |
3.
Sakura-chan napisał/a: | Braciszku to Ty żyjesz ? |
Mara-chan napisał/a: | to ty masz brata?! |
4.
Zegarmistrz napisał/a: | Lila napisał/a: | Jestes mama mojego PraWnuka i siostra mojego Meza. Odpadasz. Chce miec normalnych rodzicow. |
Prawdopodobnie są (klinicznie) normalni. To tylko zwykły paradoks dziadka. |
5.
Salva napisał/a: | Cytat: | jesteś moją babcią :) |
Cytat: | ale ty jesteś moją mamą |
|
6.
Cytat: | Multiświat to jedyne miejsce, gdzie ojciec poznaje dziecko wcześniej niż matka>___>. |
7.
Nabu-chan napisał/a: | Rozmnażamy się jak króliki ;] Ale to dobrze, przynajmiej ciągłość rodu zostanie zachowana. |
|
|
|
|
|
|
Szuki
placek z jagodami
|
Wysłany: 24-03-2008, 22:20
|
|
|
Czy ktoś mnie... przygarnie?
Dużo zarabiam, mało jem, jeszcze mniej narzekam i ładnie gram na gitarze... idealny materiał na męża/syna/cokolwiek, no nie? Dom, samochód i ubezpieczenie w komplecie. |
_________________ "Chcę zjeść coś, co kiedyś oddychało, pasło się na łące i miało matkę..." xD |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 25-03-2008, 09:32
|
|
|
W sumie ja bym mogła cię przygarnąć jako syna, co ty na to? |
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 25-03-2008, 12:08
|
|
|
Szuki ja bym sie zastanowiła :D będziesz moim bratem, co niesie za sobą pewne ryzyko... no chyba, że mama pojawi się z różowym młotkiem |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Szuki
placek z jagodami
|
Wysłany: 25-03-2008, 18:09
|
|
|
No cóż, lubię ryzyko. Niniejszym oświadczam, że postanowiłem zasilić szeregi Wielkiej i Wspaniałej Tanuczej Rodziny™. Witam! |
_________________ "Chcę zjeść coś, co kiedyś oddychało, pasło się na łące i miało matkę..." xD |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 25-03-2008, 21:32
|
|
|
Szuki a no ja też cię witam, w gronie mych pociech *hehe*
Siostrą się nie martw, ona lubi popsocić itd. ale nikomu jeszcze większa krzywda się nie stała *chociaż....Shini czy to przypadkiem nie twój smok przypadkiem kogoś połkną? Co prawda potem wypluł...no ale wiesz* |
|
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 25-03-2008, 22:48
|
|
|
Uff, po długiej i męczącej walce ze zmutowanymi jajami świątecznymi, wszelakimi zdradzieckimi sałatkami no i oczywiście plugawą Nheo'stradhą powróciłem :P Witam siostrzyczki (papcio Radgers również ściska was mocno) i melduję, że niezależnie od tego jak dalej potoczy się batalią z Neo (tak kampania cały czas trwa ;)) papcio Rad pojawi się w piątek i sobotę :) Yo! |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 29-03-2008, 02:17
|
|
|
Taa no i pojawiłem się. A w niedzielę znowu "wsiąknę"... ScheiBe :P Sporo się tu działo pod moją nieobecność muszę przyznać, że czuję się ciut zacofany. Gratulacje dla eA i Tonberry'ego obyście się wzajemnie miłowali póki śmierć was nie rozłączy tak jak żyją twoi rodzice eA xD No i nie zdziwcie się jeśli nie będzie mnie na weselu czy cuś. No i dzięki za pozdrówka dla mnie droga Maro. Jestem wzruszony :P
PS. Jeszcze tylko 1400 nieprzeczytanych postów :P
PS2. Nie wysadźcie Twierdzy w powietrze pod moją... dalszą nieobecnośc.
PS3. Mój brat moim synem... paranoja xD Przygotowuj się psychicznie Maruś bo Ezjusz potrafi napsuć krwi :D(żartuję rzecz jasna) |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
eAthena
Przyszła Artystka
|
Wysłany: 29-03-2008, 11:44
|
|
|
Szuki witaj ^^
Nie jesteś czasem teraz moim wujkiem?
radgers napisał/a: | No i nie zdziwcie się jeśli nie będzie mnie na weselu czy cuś |
Musisz przecież być obecny! Jak się nie zjawisz to zabije! Ktoś przecież musi skonsumować całe jedzenie ze stołów xD |
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 29-03-2008, 12:06
|
|
|
A mi wypadł dzień z internetowego życiorysu. Cóż.
Mężu, witamy i reklamujemy Netię! Albo modem... No dobra, modemu nie. Ale pojawiaj się nieco częściej może :] I jak cię nie będzie na weselu, to albo ukarzę ciebie bezpośrednio albo za pośrednictwem brata/syna >]
<no i kto tu psuje krew? :D> |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 29-03-2008, 23:48
|
|
|
Pojawiaj się częściej... łatwo ci mówić moja droga. Tylko niech mi kto da znać jak się wesele zacznie(najlepiej Shini bo jej numer mam) jak nie bedę mieć wciąż neta to postaram się z jakoś inaczej :P Niczego nie obiecuję ale się postaram.
Mara napisał/a: | <no i kto tu psuje krew? :D> |
Toż to Neozdrada moja droga^^
Mara napisał/a: | I jak cię nie będzie na weselu, to albo ukarzę ciebie bezpośrednio albo za pośrednictwem brata/syna >] |
Wolę tą drugą opcję :P |
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 09-04-2008, 17:40
|
|
|
Amnezjusz napisał/a: | "U mnie wszystko w porząsio, jeno przez to odcięcie od neta dostaję powoli nerwicy. Tęskno jakoś bez was (zwłaszcza bez mej Lubej ;)). Pozdrówka i do Yumiko: Niech MHoc będzie z Tobą" |
Ijeeee~! To wspaniałe~! Radgers, zapewniam że teraz MHoc będzie się mnie trzymała, a MHrok nie odstępował na krok (genialny rym) ^^. Witam Wszystkich nowych członków rodziny bardzo serdecznie ^^ (staram się być miła). |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 12-04-2008, 17:19
|
|
|
Ależ oczywiście że to wspaniałe wszak to Ja tego Tobie życzyłem^^ (tak wiem ta skromność) |
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 12-04-2008, 17:43
|
|
|
To dobrze że wysoko się cenisz... przynajmniej unikniesz kompleksów ^^' Dawno się nie widzieliśmy, tak samo jak i dawno nie było mnie wśród mej Kochanej rodzinki ^^... tak... tęskniłam za Wami... nie musicie mi tego mówić ale i tak wiem że Wy również xD |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
Kage
zaklepane seme
|
Wysłany: 14-04-2008, 13:35
|
|
|
Właśnie oglądałam sobie najbliższą mnie okolicę na drzewku rodzinnym i dokonałam odkrycia. Radgers-jestem twoją ciocią!(Wiem, odkrycie na skalę roku) Nareszcie ktoś bliższy z rodziny. Bo tak to tylko z tatą się widuję. |
|
|
|
|
|
|