Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Projekt: Drzewko |
Wersja do druku |
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 17-04-2007, 20:24
|
|
|
Z cichym *puff*, otoczona obłoczkiem różowo-mhocznego dymu w pomieszczeniu pojawia się młoda matka (i prabapka). Jedną łapką błogosławi wnusia, drugą prawnusia, a trzecią... zaraz, nie ma trzeciej łapki <khy> to jest... ogonkiem głaszcze dziecię lube Avalię.
- Córeczko kochana nie martw się, księcia swego jeszczce znajdziesz (zwłaszcza, że nie masz takich skłonności jak twoja matka, do rzucania się na wszystko co błyszczące...) - przemawia dostojnym głosem. Po chwili krztusi się toważyszącym jej dymem - Najlepiej takiego jak mamusia, co rzadko się pokazuje i nie kontroluje moich poczynań. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-04-2007, 20:29
|
|
|
-Mamusiu! <dziewczyna zuca się matce w objęcie - zostane starą panną ;( ja mam zawsze peche, w szczególności do płci przeciwnej. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-04-2007, 20:29
|
|
|
Mamuniu bez obaw. Mąż mi na razie dyplomatycznie milczy więc mogę się obrazić i zostać z Tobą trochę dłużej.
Enkidu, słońce, nie czytaj tego /Avalia to na co Ty czekasz ? Tylu się tu wolnych panów przewinęło... Kogo będziesz maltretować jak będziesz miała zły humor ? Kto Ci będzie usługiwał. Mąż dobra rzecz, czasami.../ |
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 17-04-2007, 20:56
|
|
|
Kochana Salvo przepraszam że tyle zwlekałem ale musiałem o dom zadbać abyśmy mieli gdzie mieszkać, nie martwcie się mamo i tato wygrałem w totka ^^ (już nie będe was objadał z waszych ciężko zapracowanych pieniędzy), będe za wami tęsknił. Będe też tęsknił za tą wspaniała atmosferą w domu <wzdycha>, ale już jestem dorosły nie moge wiecznie z wami mieszkać. Kochanie za Wygraną kupie Ci wiele, wiele, wiele książek a dostęp do anime też bedzie, już w dużym pokoju postawiłem serwer i śćiągam ile tylko mogę. O fundusze juz nie musimy się martwić. Dom mamy taki skromny 3 piętrowy z basenem ale nie martw się jak sie dzieci urodzą zrobimy dobudówke (moze z 2 piętra więcej sie zobaczy).
:*
[jak braknie kaski wiecie do kogo sie zwróce ;)] |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
Ostatnio zmieniony przez Enkidu dnia 17-04-2007, 20:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 17-04-2007, 20:57
|
|
|
Moj cos sie strasznie obija... :/ dawno go w domu nie widzialam... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 17-04-2007, 21:02
|
|
|
Jaką ja mam kochaną córeczkę :D
A, i gdzie my wszyscy mieszkamy? Jakiś pałac by się przydał...albo dwa...
Ja bym potrzebowała z pół królestwa, żeby jakiegoś księcia zwabić. No, tatko, jesteś smokiem...(...czyli ja jestem pół-smoczycą...O_o...właśnie sobie uświadomiłam..., a mamuś, Ty jakiej jesteś rasy?), więc na pewno jacyś mężni rycerze Ci się przewinęli pod łapami, może zdażyło Ci się oszczędzić paru? <patrzy z nadzieją na Dino>.
O! właśnie moja córka idzie na swoje, bo mąż po nia przyjechał *chlip chlip* <wyciera oczy rękawem sukni>
A nie możemy wszyscy mieszkać w jakimś dużym zamku? Bo ja będę taaakaaa samotna... |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 17-04-2007, 21:35
|
|
|
Mama nie płacz /pada matce w objęcia/, jestem pewna, że Twój zdecydowanie ulubiony zięć zadbał o to, żeby świeżo narodzonej córki od rodzicielki szybko nie oddzielać. Prawda, słońce Ty moje ...? :D
Swoją drogą zaczynasz mnie martwić. Ciągle tylko pieniądze i pieniądze... Bierzcie przyklad z Vodha, on o pieniądzach nie mówi, a i tak mu się wszystko mnoży...
Lila pewno Ci szykuje wyjazd do klasztoru, coby sobie więcej potomstwa dokooptować... |
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 17-04-2007, 21:38
|
|
|
Enkidu, mój młodszy bracie bliźniaku, tak szybko mnie opuszczasz? Widzę, że to miłośc <bleh> Tobą pokierowała, szczęście również Cię nie opuszcza <nie mam szczęścia do gier liczbowych -__->. Pamiętaj, że moje serduszko zawsze będzie z Tobą, możesz zawsze na mnie liczyc. Salvo, opiekuj się nim dobrze <pamiętaj, że od teraz mam na Ciebie oko O_O>.
Melmothia napisał/a: | Bo ja będę taaakaaa samotna... |
Nie zapominaj, że masz mnie, swoją młodszą siostrę <która pod wpływem emocji nazwała Cię bratem ^^>. Trzeba urządzic jakiś babsko wieczór ~_^
Właśnie, jak to jest z nami, tatku? Mamy jakieś smocze 'defekty'? A co z mamą? Gdzież ona się podziewa? Niby u koleżanki, tak? Może ma kogo na boku? Boże, rodzina mi się sypie! |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 17-04-2007, 21:45
|
|
|
So_Dakki! <ściska siostrzyczkę>
To pospieszmy się z tym babskim wieczorem, póki taty nie ma, sam powiedział, że chałupa nasza xD
A mama na pewno niedługo wróci, przecież jeszcze nawet nie minęło tyle czasu ile zajmuje miesiąc miodowy (chociaż minęło tyle, aby się dorobić wnuków...). I zdradzi nam tajemnicę naszego pochodzenia. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 17-04-2007, 21:45
|
|
|
<pada w ramiona siostry> Będe tęsknił!! <snif>(no wiecie co chłop sie poryczał)<odsuwa sie od siostry i radośnie mówi> Nie martw się będe was odwiedzał i przychodził co niedziele na obiad <po czym odwrócił sie i poszedł do domu spać> |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 17-04-2007, 21:49
|
|
|
Spać ?! Spać ?!! A noc poślubna ?!
xD |
|
|
Nabu
|
Wysłany: 17-04-2007, 22:39
|
|
|
Ho ho, czyżby wszyscy o mnie zapomnieli? To kto w końcu zostaje moją żoną, hmm? |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 17-04-2007, 22:53
|
|
|
O~oo... to Pan W Zielonej Masce wciąż szuka żony? Proszę mi wybaczyć zwykłe niedopatrzenie'''. Avalio kochanie, podejdź tu na chwilkę *ciągnie córeczkę za łapkę w stronę Nabu*.
Przedstawiam ci (no, powiedzmy...) idealną kandydatkę na żonę. Oczywiście urodę swą odziedziczyła po mamusi... A charakter... am... módl się, zeby po kimś innym.
*oddala się z Szatańskim Hiohotem* |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-04-2007, 23:00
|
|
|
<modli się za nieboraka> poor guy.. |
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-04-2007, 23:11
|
|
|
Nabu napisał/a: | To kto w końcu zostaje moją żoną |
Momoko napisał/a: | Avalio kochanie, podejdź tu na chwilkę *ciągnie córeczkę za łapkę w stronę Nabu*. |
Czyżbym się w końcu matki dorobiła ?<ociera łzy wzruszenia>
i niech kto zrobi update drzewka bo chce znać moje ciotki wujków itp |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|