Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Projekt: Drzewko |
Wersja do druku |
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-04-2007, 19:25
|
|
|
Z Tobą to nawet na koniec galaktyki :* Kochany gdzie tylko mnie porwiesz ^^ |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 20-04-2007, 19:29
|
|
|
Zdesperowany i zaniepokojony szantażem emocjonalnym, ukochany, lepszy połówek (w skrócie ULP, rany to brzmi jak jakas partia...) napisał/a: | Kochanie nic nie moge poradzic na to że, non stop mnie wzywają na nagłe akcje ;/. Ty pujdziesz do mamusi (teściowej/siostry) a ja co zrobie, ja nie dam sobie rady kto mi obiadek zrobi (wiesz że boje się sam spać). Kotku nie rób tego, ja obiecuje że się postaram (kurcze 3 dzień małżeństwa a już mi z domu ucieka). Co mam zrobić abyś została ?? |
Mamunia, ja niedoświadczona jestem, poratuj i poradź. Złamać się czy nie ? Ostatecznie Ty swojego brata znasz lepiej, tzn dłużej. |
|
|
Nabu
|
Wysłany: 20-04-2007, 20:09
|
|
|
Off - topic: Salva, wymiatasz :D
Cytat: | Z Tobą to nawet na koniec galaktyki :* Kochany gdzie tylko mnie porwiesz ^^ |
To trzeba będzie się rozejrzeć za jakimiś ofertami wakacyjnymi. A ty preferujesz wypoczynek na plaży czy tygodniowy pobyt w niebezpiecznej i pełnej drapieżnych zwierząt i japońskich turystów dżungli, gdzie Diabeł boi się powiedzieć dobranoc, a zamiast w namiotach, śpi się w rozwieszonych nad przepaścią hamakach z małpiej skóry? |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 20-04-2007, 20:11
|
|
|
Mnie osobiscie ostatnio brakowało mocnych wrażeń, ale jezeli wolisz spedziś ze mną czas na plaży to czemu nie ^^ uwierz, ja wybredna nie jestem ;) jak z tobą to ze wszytskiego będe sie cieszyć, nawet gdybyśmy mieli mieszkać w ruderze wynajetej za grosze :P *ale po co skoro mam całkiem duży dom* |
|
|
|
|
|
Nabu
|
Wysłany: 20-04-2007, 20:20
|
|
|
No ba! Plaża jest cool, pod warunkiem, że nie kręcą się tam lokalni sprzedawcy hot dogów, ani dzieci z piłkami plażowymi, które zawsze "niechcący" muszą spadać na Twoją biedną głowę... Anyway, o ruderze wynajętej za grosze nie może być mowy, my jesteśmy nowobogaccy i czerpiemy pełnymi garściami ze skarbcia Tatusia, więc tylko hotel 5 gwiazdkowy wchodzi w grę. Skądinąd, musimy na tej plaży poszukać faceta dla mojej siostry, bo biedaczka jeszcze zapije się na śmierć wodą niegazowaną (kto jej to sprzedał?!). |
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 20-04-2007, 20:24
|
|
|
Avalia napisał/a: | nawet gdybyśmy mieli mieszkać w ruderze wynajetej za grosze :P *ale po co skoro mam całkiem duży dom* |
Z szafy zeskakuje postać z nieco pochmurną miną. W ułamku sekundy zmienia ją jednak w kawaii uśmiech.
Nie bacząc na zdziwione miny córki i zięcia łagodnie wtrąca się do rozmowy (no, popwiedzmy, ze łagodnie)
- Ja tylko na chwilkę, nie musisz znów mówić, że jestem przewrażliwiona (tak, mamusia ma całkiem niezły słuch. Pozwolę sobie tylko wtrącić:
1) pozwolę sobie tylko zaznaczyć, że nizej podpisana jest arcyksiążną Tulelenkki, więc... na brak środków do zycia nie ma co narzekać.
2) może byście tak legalne wesele użądzili? Do wyboru Herbaciarnia i bunkier (czy co to jest...) Lisiej Federacji.
Ja znikam póki co. Macie być szczęśliwi i nie sprawiać mamusi kłopotów.
edit: /me Czyta inny temat:
...
(chwila namysłu)
O, jestem urocza^^? *Rzuca się córce na szyję* Amhuu! Jak dobrze! *Myk* i nie ma Momoko, a w powietrzu unosi się różowy brokat |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 20-04-2007, 20:37
|
|
|
Dręczy mnie sumienie gdyż jeśli moja żonka (:*) nie wypije z moją siostrą, to ta wypije całą tą wodę sama. Wicie co może jej się stać po takiej ilości wody niegazowanej? Ojom wita. Siostra opanuj się nie rozpijaj mojej żony, ale to jej decyzja (nie rób tego!!prosze.. może też Cie wezme za to na jakies wczasy ^^ tylko musze załatwić wolne u burmistrza). |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 20-04-2007, 21:22
|
|
|
Obiecałem wam niespodziankę, szukałem tego pare dni i znalazłem. Nasz nowy dom, Lewitujaca Czarną Skałę ( ogromna twierdzę z olbrzymim połaciem lasów, jezior i gór) Ma około 8500 ha. Pozostałość po zapomnianej rasie. Musiałem troche pomeczyć, żeby ja zdobyć(stosy ksiag i mała bitewka), ale warto było, bowiem każde zachcianka moze na niej być spełnione. Tylko trzeba sobie wyobrazić sobie życzenie , a ono sie zmaterializuje. W dodatku ma duzą bibliotekę, ogród, zbrojownię, duża ilość pokojów, salę balową. Największym plusem jest to że osoby wrogo usposobione nie bede mogły wejść do tego domu, wiec bede mógł wyruszać na dalsze podróze bez zamartwiania sie o rodzinę. Tatuś idzie z wami na plaże lub bóg wie gdzie, bo mnie suszy. Przy okazji mam czas więc bede mógł polepszyc wasze bronie(kowalstwo dusz). Tylko powiedzcie co chciecie poprawic. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-04-2007, 22:17
|
|
|
Córeczko, jak się tak przypatruję *hic*, to widzę, że Twój mąż/mój brat ma na twarzy wyraz skruchy *hic* więc sądzę, że możesz mu *hic* wybaczyć. Taki dobry, nawet obiecał na wczasy zabrać mnie z Wami *buahahahaha...hic* Ale ostra bądź i przypilnuj, żeby Ciebie nad bohaterstwo i prcę przekładał. Słyszysz braciszku? A...i nie martw się *hic*, nie upije Ci żonki...i tak już prawie nic nie zostało xD
Gratulacje tato, nic dziwnego, że na plaży i w domu nic nie mogłam znaleźć. W Lewitujacej Czrnej Skale zamawiam sobię to olbrzymie skrzydło w którym mieści się także biblioteka *hic*
Dobra ta woda niegazowana xD |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 20-04-2007, 22:26
|
|
|
Mamunia, no mocnej głowy to Ty nie masz... 6 butelek, co to jest... Ja po 8 jestem żywiutka i trzeźwiutka jak Cavia Porcellus na wiosnę... A to były tylko 1,5 litrówki !!!
Mój ULP-ku, wybaczam Ci. Ale proszę się postarać o jakiś urlopik, wyjdziemy gdzieś we dwoje, może wreszcie postaramy się o cholerne dzieci, których dotąd się nie mogliśmy do...eee... doczekać... *hic* Tymczasem my z mamunią się jeszcze trochę napij... się jeszcze kulturalnie porozrywamy... |
|
|
Nabu
|
Wysłany: 20-04-2007, 23:23
|
|
|
Można się dołączyć, czy to tylko damska and only impreza? |
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-04-2007, 23:38
|
|
|
Rany koguta, ale bajzel...
Momoko napisał/a: | 2) może byście tak legalne wesele użądzili? Do wyboru Herbaciarnia i bunkier (czy co to jest...) Lisiej Federacji. |
*khyyyy* od Blue Haven łapy precz! Ja tu czekam aż moja wyrodna matka łaskawie raczy mi zorganizować obiecane od jakichś 2 miesięcy wesele... (szybciej chyba sama to zrobię w bardzo kameralny sposób, mou.) |
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 21-04-2007, 08:12
|
|
|
Dziękuje Ci kochanie, a co sądzisz o przeprowadzeniu się do domu taty. Była byś blisko mamy a mi bardzo się podoba ta zbrojownia i odcięcie od świata (doskonała kryjówka dla super bohatera), a urlop powinien być gdzies za pare dni, burmistrz mówił że od kiedy tu jestem nie ma wielu złoczyńców i że spokojnie moge sobie wziąć pare dni wolnego. Mam nadzieje że tam nie przesadziłyście, w sumie to się okaże jak wstaniesz czy główka boli huehue. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 21-04-2007, 08:15
|
|
|
GoNik napisał/a: |
*khyyyy* od Blue Haven łapy precz! Ja tu czekam aż moja wyrodna matka łaskawie raczy mi zorganizować obiecane od jakichś 2 miesięcy wesele... (szybciej chyba sama to zrobię w bardzo kameralny sposób, mou.) |
A to może razem posprzatmy ten bałagan w herbaciarni i razem użądzimy przyjęcie? Było by fajnie ;)
A jak nie to bunkry są odremontowane, niedługo zrobi się pożądek koło lasu *już tam moje duszki pracują ^^*
♥ Ps. Kochanie a jakie jest Twoje zdanie? ♥ |
|
|
|
|
|
Riku
Młoczny młok
|
Wysłany: 21-04-2007, 14:50
|
|
|
A mnie ktoś adoptuje? :D |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|