Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Projekt: Drzewko |
Wersja do druku |
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-04-2007, 10:38
|
|
|
Kajam się braciszku, kajam, już więcej nie będę <chowa rękę za plecy i krzyżuje palce>
Ja chyba jednak nie będę wymuszała na moim braciszku zabrania mnie z Wami na wakacje. Ta biblioteka jest taaaakaaaa duża, że i cały dzień potrafię z niej nie wychodzić, tak, że teraz mam co robić, i jak co, to wiecie, gdzie mnie szukać. A jak mnie nie ma w bibliotece to jestem trzy poziomy niżej w laboratoriach, znajdujących się w piwnicy. Ale tam już nie radzę Wam zaglądać. Nigdy nie wiadomo co akurat będę próbowała wynaleźć... |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Nabu
|
Wysłany: 22-04-2007, 13:35
|
|
|
Po długiej nieobecności (ta...) wróciłem z urlopu i jestem spragniony wrażeń o rodzinie. Ile dzieci się urodziło (bo, że jakieś przyszło na świat to pewne jak w banku)? I najważniejsze - czy ktoś tęsknił ;P i co z naszą imprezą? |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 22-04-2007, 16:22
|
|
|
Nabu, <wali po plecach> gdzież Ty był? Zresztą nieważne, fajnie, że już jesteś. U mnie bez zmian, brak męża i dzieci ~_^ |
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-04-2007, 18:10
|
|
|
Mój jakże ukochany mąż, co kocha olewać własną żonę napisał/a: | Po długiej nieobecności (ta...) wróciłem z urlopu i jestem spragniony wrażeń o rodzinie. Ile dzieci się urodziło (bo, że jakieś przyszło na świat to pewne jak w banku)? I najważniejsze - czy ktoś tęsknił ;P i co z naszą imprezą? |
Tak ja tęskiniałam ♥ zdziwiony tym faktem?
A u rodziny nie wiem czy aż tak dużo sie zdażyło. |
|
|
|
|
|
Nabu
|
Wysłany: 22-04-2007, 19:15
|
|
|
Ha, witam siostryczko (tylko proszę nie bij mocno...)! Powiedz mi, czy nasza siostra Mel nadal nie może znaleźć kawalera (to chyba efekt tej wody niegazowanej)? A co do Ciebie to nie bój się, jak tylko na forum zawitają nowi juzerzy, to na pewno znajdziesz kogoś dla siebie ;)
Avalio, Słońce ty moje, co z naszym urlopem? |
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 22-04-2007, 19:21
|
|
|
Nabu napisał/a: |
Avalio, Słońce ty moje, co z naszym urlopem? |
Wiesz co, lecimy na plaże ♥ tak bez dzieci, dobrze ;) ?
A jeżeli tak to kto się zajmie moimi maleństwami? |
|
|
|
|
|
Nabu
|
Wysłany: 22-04-2007, 19:24
|
|
|
Może ciotki? :> |
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 22-04-2007, 20:32
|
|
|
No dobrze kochana rodzinko kto sie zajmie moimi pociechami, one są grzeczne, gwarantują, nawet nie zauwazycie, że istnieją. |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
|
Wysłany: 22-04-2007, 20:33
|
|
|
Ekhem...a ojciec nam nie zalożył przypadkiem osobnego tematu, znaczy sie chałupkę przeniósł? Coś tak mi mignęło. Nie wypadałoby się przenieść? I jakiś mod mógłby odciąć paręnaś...eeee....parędziesiąt postów od kiedy to moja rodzinka wzięła szturmem ten temat...
Cześć braciszek, ja mogę się dzieciaczkami zająć, w końcu oprócz wtedy gdy mnie nie ma to jestem cały czas w domu. I nie martw się, jakoś nie mogę znaleźć pozostałych butelek wody, więc nic im nie grozi (na razie). |
G.F.
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 22-04-2007, 20:39
|
|
|
Zgiadzam się dlatego tez go stworzyłem, a mam większe plany tylko nie wiem jak je spełnić. pewnie ktos mnie zapyta jakie wiec zeby nie spamować to mówię o stworzeniu nowej grupy z członków rodziny, nazwa jest wymyślona, pra iles dziadek zgodził sie. tylko trzeba zainstalować tylko nie wiem jak, modziem bede ja oczywiście:) |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 22-04-2007, 20:43
|
|
|
-No to ja pośle dzieci do zamku, i tam przeniose w szytskie moje i mojej rodzinki rzeczy. Melmothia, jesteś naprawdę kochana, bo moja matak jest tak leniwa, że sie wnukami nie zaopiekuje >.< |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 22-04-2007, 20:44
|
|
|
Mama nie widziałas tego chol... mojego najukochańszgo na świecie męża (żeby go pokrę... ekhm). Która godzina a jego w domu nie ma. Cały dzień go nie było, na twórczość żony też na spojrzał... *chlip*
Mamunia chyba znowu dzisiaj zrobimy sobie kulturalny i trzeźwy wieczorek przy wodzie niegazowanej... |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
|
Wysłany: 22-04-2007, 20:49
|
|
|
Ale ja się muszę dziećmi opiekować (nie ma sprawy Avalia, dla rodziny wszystko ;)), więc przynieś coś...eee...bezwodnoniegazowanego.
Będziemy się bawić w ganianego, ciociubabkę i co tam jeszcze dzieciaczki wymyslą, one zawsze mają taką wyobraźnię (Bosze, zaczynam mówić jak babcia...).
MOD-a jakiegoś, aby przeniósł te nasze wszystkie posty (a będzie tego) do tematu, który założył Dino. |
G.F.
|
|
|
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 22-04-2007, 20:51
|
|
|
Kurcze kochanie przepraszam ale byrmistrz mnie strasznie męczy, to przez ten urlop chce żebym jak najwięcej zrobił zanim wezme wolne, a do tego dzis prison brake był musiałem tych chamków wyłapać. Nie bądź zła i nie sięgaj po alkochol no chyba że ze mną tzn picolo conajwyżej a potem popracujemy nad tymi dziećmi ;]. Od wtorku mam tydzień wolnego, mam ustalić gdzie jedziemy czy sama chcesz wybrać?? |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 22-04-2007, 20:53
|
|
|
Salva, nie wiem w jaki sposób jesteśmy ze sobą spokrwenione, fakt faktem, ze jednak jesteśmy, więc może spędzisz wieczorek ze mną? Córka moja własna powiedziała mi, że jestem zołza i w związku z tym potrzebuję silnie toważystwa. Bu. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|