Projekt: Drzewko |
Wersja do druku |
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-04-2007, 21:04
|
|
|
Momoko napisał/a: | Córka moja własna powiedziała mi, że jestem zołza i w związku z tym potrzebuję silnie toważystwa. Bu. |
Gdybyś zechciała zaopiekować się wnukami bym tak nie mówiła ♥ ne? ;)
Ale i tak cię kocham matko <dziewczyna, żuca się matce na szyje> |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 22-04-2007, 21:09
|
|
|
Przylazł do domu i nawet buzi nie dał... /Czy ja aż tak nagrzeszyłam ...?/
My z mamunia pijamy tylko niegazowaną Arctic, ale mamunia dzisiaj trzeźwa musi być. To może ja Ci z tymi dziećmi pomogę co ? Jak mój ULP-ek nie jest zainteresowany żeby pocałować własną żonę to o dzieciach nie mam co myśleć...
Słońce moje najdroższe wybierz gdzieś jakś wyspę z której ciężko będzie uciec i gdzie wreszcie prestaniesz pracować. Wtedy będę szczęśliwa. Może być Madagaskar, lubię lemury... |
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 23-04-2007, 07:59
|
|
|
<wstaje po burzliwej nocy i zostawia list zanim wyjdzie> Kochanie nie ma sprawy, chcesz Madagaskar, będzie Madagaskar. Jaki środek transportu preferujesz w razie czego możemy tam przylecieć korzystając z moich super mocy.
Będe niedługo ;*. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Athi
Apple Girl
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 23-04-2007, 11:00
|
|
|
Czy ktoś przygarnie zabłąkana duszyczkę do siebie? |
_________________ I looked at the world through apple eyes
And cut myself a slice of sunshine pie
I danced with the peanut butterflies
Till time went and told me to say hello but wave goodbye
|
|
|
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
|
Wysłany: 23-04-2007, 11:55
|
|
|
Kochanie moje zawsze chciałem mieć córke <mówi do żony wielce zachwycony> a nadamy jej imię Midori co sądzisz o tym imieniu?? <Trzyma w rękach małą dziecinę i nie może wyjść z podziwu>
(zostałaś przygarnięta przezemnie i przez Salve (nie ma jej mam nadzieje że mi za to krzywdy nie zrobi ale co tam). Witam w rodzinie !!) |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-04-2007, 13:04
|
|
|
OMG, a dopiero mówiałam, że zaczynam wyrażać się jak babcia, a tu proszę - już mam wnusię/bratanicę. Witaj drogie dziecko <*kuci kuci* macha pluszowym misiem nad główką Midori>
A Ty braciszku, jesteś przecież z tak zacnego rodu, że bohaterowie Twego pokroju są rozchwytywani jak świeże bułeczki. Jak burmistrz nie chce dać Ci urlopu gdy żona Ci każe to powiedz, że pójdziesz do konkurencji, zobaczysz jak zmięknie. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Athi
Apple Girl
|
Wysłany: 23-04-2007, 13:10
|
|
|
No patrzcie jaka jestem rozchwytywana <patrzy się zdumionymi oczami na wszystkich> Mam Tatusia ^^... A gdzie mamusia? <rozgląda się na wszystkie strony> |
|
|
|
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
|
Wysłany: 23-04-2007, 13:56
|
|
|
Kochanie mamusia niedługo będzie nie martw się (a mówi że to ja się włucze). Narazie musisz się pobawić z tatusiem.
Siostra w sumie masz racje, nie myślałem o tym w ten sposub to jest niezłe, nagadam temu samozwańcowi tak że się nie pozbiera zobaczysz. |
|
|
|
|
|
Athi
Apple Girl
|
Wysłany: 23-04-2007, 15:31
|
|
|
Czy tatuś chce kogoś pobić?... A tak z ciekawości mam jakieś rodzeństwo? <patrzy błagalnym wzrokiem> |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 23-04-2007, 17:12
|
|
|
Aaaa, jestem matką i nikt mi nie powiedział. Kochanie nareszcie ! Chociaż ciekawa jestem skąd to dziecko skoro cały czas poza domem przebywasz.
Ale jakie ma śliczne imię !!! Tatuś ma głowę, nie ma co...
Midori witam w rodzinie ! Nareszcie mam dziecko! Rodzeństwa jeszcze nie masz, ale to kwestia czasu (ja tatusia chyba przywiążę żeby mi nie zwiał to może będziesz miała rodzeństwo)... XD |
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 23-04-2007, 17:14
|
|
|
Salva napisał/a: | (ja tatusia chyba przywiążę żeby mi nie zwiał to może będziesz miała rodzeństwo) |
Wiesz to nie głupi pomysł....
A i gratuluje dizecka, jest śliczne ^^ jak najbardziej urode odziedziczy po swojej pieknej matce
Salva napisał/a: | Aaaa, jestem matką i nikt mi nie powiedział. Kochanie nareszcie ! Chociaż ciekawa jestem skąd to dziecko skoro cały czas poza domem przebywasz. |
wiesz mój mąż też się zdziwiła, jak usłyszał, ze ma nowe dziecko i do tego jeszcze syna ♥ |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 23-04-2007, 17:16
|
|
|
A wiecie że kolor włosów /sądząc po avkach/ ma po mnie ? Tylko rzecz jasna jaśniejszy. :)
Twój mąż występuję w rodaju żeńskim XD ...? Wiesz w tą stronę to nie problem, ale żeby to On mi mówił że mam dziecko... Chociaż to wszystko geny dziadka Vodha więc też wszystko możliwe... |
Ostatnio zmieniony przez Salva dnia 23-04-2007, 17:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 23-04-2007, 17:17
|
|
|
Dzieci zawsze mają jasne włosy, jak podrosnie, zrobią jej się ciemniejsze (albo i nie) nie mniej i tak są śliczne. |
|
|
|
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
|
Wysłany: 23-04-2007, 17:51
|
|
|
Kochanie Ty pamiętaj że od jutra mam urlop ;], jedziemy na wakacje na Madagaskar. Córeczko oczywiście jedziesz z nami, cieszysz się na rodzinne wakacje?? Będzie super zobaczycie. Ja z mamusią popracujemy nad braciszkiem bądź siostrzyczką dla Ciebie, a ty będziesz się bawiła z lemurami ;]. |
|
|
|
|
|
Arita
Unpredictable
|
Wysłany: 23-04-2007, 17:52
|
|
|
Zawsze jak mnie nie ma to rodzinka powiększa się w zaskakująco szybkim tempie... i teraz znowu sie nie umię połapać^^' Jedynie wiem, że mam nową wnuczkę:) Midori witam w naszej rodzinie *ściska*. |
_________________ "Przyszłość ma wiele imion. Dla słabych ma imię - niemożliwe, dla nieśmiałych - nieznane, dla myślących i walczących - ideał."
Victor Hugo |
|
|
|
|
|