Projekt: Drzewko |
Wersja do druku |
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 05-06-2007, 21:04
|
|
|
Oj no kochanie nie trzeba się od razu denerwować, już jestem. Słonko jesteś zadowolona z synka?? Jak nie to go oddamy ^^ (joke ;P).
Właśnie pragne ogłosić iż z dniem dzisiejszym uruchamiam kasting na żone dla mojego syna. Prosze zamieszczać dokładne ankiety z danymi (co lubicie a co nie) a Ryan podejmie decyzje ;]. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Ewan
8th Fallen Angel
|
Wysłany: 05-06-2007, 21:05
|
|
|
Swagier, a Ty słyszał takie powiedzenie jak: "Córkę wydaj kiedy możesz, a syna kiedy chcesz"? |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 05-06-2007, 21:09
|
|
|
Mamunia syn Ci sie udał. Podoba mi się ^^
Szalenie intrygujący braciszek napisał/a: | A to "patrz co ściszkasz"... Hmmm... czemu odebrałem to jako "łapy precz"? XD
|
Nie wiem czemu, może masz jakieś kompleksy ? xD A czytałeś ten temat od początku ...? Nie ? To przeczytaj. WARTO ^^
Offtop na poważnie, nie lubię być dotykana. Jak mnie kiedyś znienacka złapał obcy cham płci męskiej na ulicy za... ekhm... tą część ciała której nie powinien, to skończył z wiadrem na głowie i pięknym pąsowym śladem na policzku dokładnie w chwili w której dotknął. Posiadanie psa wyrabia refleks ^^ |
Ostatnio zmieniony przez Salva dnia 05-06-2007, 21:15, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Ryan
Protector of Justice
Dołączył: 02 Cze 2007 Skąd: California/ Orange County/Poolhouse Status: offline
|
Wysłany: 05-06-2007, 21:09
|
|
|
nie no ojciec nie pogada, w sumie to fajny pomysl :D czekam na was kandydatki <lol2> |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 05-06-2007, 21:13
|
|
|
Kochanie czy Ty naprawdę chcesz się pozbywać dziecka z domu tak wcześnie ? Co Ty tak od razu, żeby żonę mu znajdować ?! |
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-06-2007, 21:37
|
|
|
Salva napisał/a: | Kochanie czy Ty naprawdę chcesz się pozbywać dziecka z domu tak wcześnie ? Co Ty tak od razu, żeby żonę mu znajdować ?! |
Wiesz jak to z facetami, byle najwięcej potomsta spłodzić *mrukneła Avi pojawiając sie w swoim mhroczno-różowym dymie*. I jeszcze raz gratuluje nowego potomstwa, eh...ja już sie chyba starzeje. |
|
|
|
|
|
Ewan
8th Fallen Angel
|
Wysłany: 05-06-2007, 21:55
|
|
|
No gdzie... To tylko Enkidu się nudzi i spełnia wszelkie zachcianki mojej kochanej siostrzyczki. |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:00
|
|
|
Czemu odebrałam to jako "jest pantoflarzem" ? xD |
|
|
Ewan
8th Fallen Angel
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:01
|
|
|
Hmmm... bo to miałem na mysli? XD (co prawda nie tak brutlanie, ale... XD) |
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:03
|
|
|
Ekhm........wiecie, to nie miejsce na sprawy rodzine, od tego mamy nasz dom lewitujący gdzies tam.....więc moze tak wrócimy bardzije do tematu? |
|
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:24
|
|
|
Cóż, syn synem, żona się dla niego znajdzie skoro więcej jest tutaj kobiet niż mężczyzn, więc nie ma pośpiechu. Tato, pozwól się rodzince nacieszyć nowym członkiem, dopiero co dzisiaj go poznaliśmy, a ty go wypychasz za drzwi. Co jednak najdziwniejsze, ów pan o którym mówimy nie bardzo się broni. Ryan, aż tak cię zniechęciliśmy?<patrzy wzrokiem zbitego psa, nie kryjąc wyrzutów sumienia>. |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 06-06-2007, 06:07
|
|
|
Ehh obgadywać mnie jak mnie nie ma no wiecie co... Ja tu planuje przyszłość mojego syna a tu takie rzeczy się dzieją. Szwagier nie przeginaj w koncu jestem superbohaterem i znam pare trików. Kochanie ja tylko chce mieć znowu pusto w domu żebyśmy mieli więcej czasu dla siebie ;D. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Ewan
8th Fallen Angel
|
Wysłany: 06-06-2007, 08:11
|
|
|
Wiesz... ja jestem tylko półdemonem, który przewyższa superbohaterów...
Mara, mi tam bardziej dobro siostrzenic leży, żeby się np. uwieść nie dały, czy coś w te klocki :P A Ryan se radę da... Problem polega na nadopiekuńczym ojcu, który uwarza swojego synka za kompletną ofermę, która nawet nie da kwiatów dobrą stroną. A przynajmneij takie wrażenie odnoszę. |
|
|
Ryan
Protector of Justice
Dołączył: 02 Cze 2007 Skąd: California/ Orange County/Poolhouse Status: offline
|
Wysłany: 06-06-2007, 08:41
|
|
|
Mara nie bój się nie zniechęciliście mnie :D ja się nie bronie nie ma przed czym poprostu obserwuje co tam wygadujecie :D |
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 06-06-2007, 09:43
|
|
|
Dobra oświadczam wszech i wobec, że żałoba mi mineła....czytaj jestm wolna.
Ewan napisał/a: | Problem polega na nadopiekuńczym ojcu, który uwarza swojego synka za kompletną ofermę, która nawet nie da kwiatów dobrą stroną. A przynajmneij takie wrażenie odnoszę. |
On nadopiekuńczy, moze troche, pantoflarz.....ale i tak im pozazdrościć szczęśliwej rodziny. |
|
|
|
|
|
|