Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Projekt: Drzewko |
Wersja do druku |
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 06-06-2007, 22:33
|
|
|
ja nic przeciwko nie mam...chociaż skoro to mój wujek to będziesz równocześnie moją pra(ileś tam) babcią i ciocią^^ |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-06-2007, 22:38
|
|
|
Syn napisał/a: | Pozatem jestem adoptowany! XD
|
Tak jak każdy, nie to żebyś był jakis inny synku, o nie, tak nie wolno, w swietle tutejszego prawa jesteś pełnoprawnym dzieckiem mamusi xD
Córcia napisał/a: | A gdzie mamunia ?! Pewno się zamknęła w piwnicy i robi różne dziwne eksperymenty. Chwila... Gdzie mój zapas niegazowanej Arctic ?!!!! Mamunia !!!!!!!!!!
|
No...mamuni nie było jakiś czas...i stęskniała sie za swoimi dziatkami ;_____;
I gratulacje, córcia, bracie, widzę, że macie nowego synka. Tym samym mi przybyło jedno wnuczę.
Witaj Ryan <wręcza zestaw małego alchemika z instrukcją obsługi na pieć tomów> Nie przejmuj się tak tym całym zamieszaniem, oswój się wpierw, poczytaj, porozmawiaj a dopiero potem ożeń (ale DeadJoker to świetna partia, racje mają ;))
Wiytam moja siostrę, chise. Nie sadziłam, że jeszcze bedę miała jakieś rodzeństwo, a tu nagle...xD <uradowana ściska nową siostrę i daje jej olbrzymiego rózowo-czarnego misia i zgrzewkę wody niegazowanej>
Tato, a gdzie mama?
Avalia, lepszej partii dla mojego syna nie mogłam się spodziewać, daję Wam moje błogosławieństwo. Kiedy wesele? :3 Bo urządzicie jakaś balangę? Dawno nic nie było, może jakiś zjazd rodzinny (to już raczej byłby..ee..dość duży zjazd....xD) |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
Ostatnio zmieniony przez Melmothia dnia 06-06-2007, 22:41, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Ewan
8th Fallen Angel
|
Wysłany: 06-06-2007, 22:39
|
|
|
A ja zostanę swoim własnym dziadkiem XD |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-06-2007, 22:47
|
|
|
Ewan... Bliższe doszukiwanie się pokrewieństwa grozi urazami psychicznymi. XD
Mamunia dziękuję za gratulacje !!! Udał nam sie synek ^^
A ja jeszcze raz powtarzam, że między mną a moim ULPkiem jest całkowite równouprawnienie. Co Wy się czepiacie ?! ^^ |
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-06-2007, 04:43
|
|
|
Hm....Ja poczekm na jeszcze jedną najważniejszą osobe, i nie chodzi o moją matke, potrzebuje błogosławieństwa kogoś innego *mam nadzieje, że się zjawi*
Po za tym Mel-chan ciesze się, że nie masz nic przeciwko....hm....biedny Hio jego syn zoistanie jego ojcem. |
|
|
|
|
|
DeadJoker
Soul Loser
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-06-2007, 11:50
|
|
|
Zastanowiłam się. Chyba wolę zostać starą panną niż wyjść za kogoś, dla kogo jestem nową kolejką elektryczną. Ogłaszam więc, że jestem wolna i możecie się starać o moją rękę. |
_________________ Za czasów rycerstwa, smoków i komuny
Nim łamanie kołem całkiem wyszło z mody
Gdy inkwizytorzy nosili shotguny
Autor tego posta przeżywał przygody
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 07-06-2007, 11:56
|
|
|
DeadJoker napisał/a: | Zastanowiłam się. Chyba wolę zostać starą panną niż wyjść za kogoś, dla kogo jestem nową kolejką elektryczną. Ogłaszam więc, że jestem wolna i możecie się starać o moją rękę. |
Wiesz, słusznie robisz, to powinna być decyzja obustronna co najwyżej wsparta przez rodzine, ale co ja tam wiem jestem rozwódka z trójką dzieci... |
|
|
|
|
|
Ewan
8th Fallen Angel
|
Wysłany: 07-06-2007, 12:25
|
|
|
Avalia napisał/a: | Wiesz, słusznie robisz, to powinna być decyzja obustronna co najwyżej wsparta przez rodzine, ale co ja tam wiem jestem rozwódka z trójką dzieci... |
No tak... Wczoraj pytała się wszystkich, o to czy się zgadzają na nasz ślub, to dziś ją doprawię <klękam przed Avi na jedno kolano, wyciągając przed nią rękęw ktorej spoczywa otwarte, małe pudełeczo, obite czarnym jedwabiem, a w nim... Pierścionek zaręczynowy. Część wystawiona do Avalii ma przynajmniej dziesiatkę małch 24-karatowych diamencików. Dalsza część jest chyba oczywista XD> Wyjdziesz za mnie? |
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 07-06-2007, 12:38
|
|
|
cd. słowo ciałem się stało?
-Ofszem, przyjmuje twoje zaproszenie do wspólnego życia - wystawia prawą ręke przed młodzieńca.
*biedaczek nie wie w co się pakuje* pomyślała sbie Avi. |
|
|
|
|
|
Ewan
8th Fallen Angel
|
Wysłany: 07-06-2007, 12:42
|
|
|
<Z pewnym namaszczeniem wkładam pierścinek na palec Avi.>
Mój Aniołek ^^ napisał/a: | *biedaczek nie wie w co się pakuje* pomyślała sbie Avi. |
wychodzę z założenia, że najgorsze już mnie spotkało, to znaczy ja sam, ale to tak tylko BTW XD |
|
|
Mara
High
|
Wysłany: 07-06-2007, 12:44
|
|
|
puff... wszyscy się jakoś tak strzasznie spieszą z tymi ślubami(btw: Ewan, wiedziałam, że tak będzie) |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 07-06-2007, 12:50
|
|
|
Oj słońce nie marudź tyle, tylko pomóż babci w przygotowaniach do ślubu, no ja licze że wszytskie tutaj aktywne panie w rodzinie mi pomoga ^^ |
|
|
|
|
|
Ewan
8th Fallen Angel
|
Wysłany: 07-06-2007, 12:53
|
|
|
To ja w takim układzie zaprawszam wszystkich panów na wieczór kawalerski XD Trzeba się wyszaleć, puki jeszcze jest okazja XD |
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 07-06-2007, 13:04
|
|
|
Mili państwo, mozna przestać szykować wesele, bo puki co się nie odbędzie stwierdziła Avi, pochyliła się nad Ewan i oddała mu pierścionek i cicho mu powiedziała "potem Ci wyjaśnie". |
|
|
|
|
|
Mara
High
|
Wysłany: 07-06-2007, 13:12
|
|
|
cóż za spontaniczne decyzje(Moda na Drzewko, odcinek 50^^) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|