„Dziwne” komentarze. |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 20-01-2010, 17:26
|
|
|
No dobra, co prawda prosiłem o niebudzenie rycerza, ale siem dostosujem. Tylko mała prośba, Karel, żebyś bardziej pilnował szyku zdań i akapitów, bo tutaj:
Cytat: |
- Jaaaaki kiuuutaśny! - Ysengrinn był jednak zajęty krytyczną oceną miecza. |
Wyszło jakbym to ja zachwycał się mieczydłem, a nie Serika potworem;P.
A tak poza tym - nie dołujcie Seriki, ona naprawdę nie jest taka dziecinna i odrealnionaXD. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-01-2010, 17:50
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | A tak poza tym - nie dołujcie Seriki, ona naprawdę nie jest taka dziecinna i odrealnionaXD.
|
Właaaaaaaśnie... T_T Ona może sobie piskać do wilkołaków, jak jest 1. sama lub z innym przepakiem, 2. w związku z tym jest pewna, że nic nikomu nie grozi, 3. a w dodatku tamten wymiar był od czapy, co również zmieniało sprawę. Ona jest dziecinna, ale jednak bez przesady, nie jest ciężką wariatką :) W takiej sytuacji pewnie by zdzieliła potwora i tyle by z niego było, jakby jakiś pan się nie ruszył, ale na pewno by nie przeszkadzała w ten sposób. |
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 20-01-2010, 18:02
|
|
|
O przepraszam powoływałem się na źródła:
Cytat: | Poza tym piska do Słodziutkich Zimnych Drani jak na nastoletniego fangirlsa przystało, uważa wszelkie mackowate, złe stwory za słodziutkie (i dobrze, jeśli nie postanowi ich posmyrać za... macką?) oraz twierdzi, ze świat jest piękny, a ludzie dobrzy |
Jak więc widać wina nie leży ewidentnie po mojej stronie.
Co do szyku zdań przyznaję się i zrobię stosowny edit.
EDIT: Edit zrobiony. Odrobinę poprawione. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 20-01-2010, 18:29
|
|
|
Karel, po pierwsze wyrywasz zdania z kontekstu (przejrzałam jeszcze raz swój opis, tam generalnie o zachowaniu było jeszcze parę innych rzeczy), po drugie nadinterpretujesz. Piska do potworów dokładnie tak samo, jak ja jako graczka piskam do potworów - to nie znaczy, że będzie je głaskać, jak właśnie przymierzają się do zeżarcia drużyny ;) |
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 20-01-2010, 18:42
|
|
|
Poprawione ponownie. Piskanie obecne za to bez obściskiwania. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 31-01-2010, 16:14
|
|
|
Moja wiedza z zakresu geologii jest dość przeciętna. Mam nadzieję, że nie walnęłam żadnego większego byka jeśli o to chodzi. W przeciwnym wypadku dajcie znać to to poprawię. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 02-02-2010, 22:05
|
|
|
Wyjaśnienie jakim cudem biorę udział w dwóch questach naraz.
Gdyby kogoś to interesowało, to wielki mistrz Dragomir poległ przed czasem akcji "Dziwnego Questa" i na jego miejsce wybrano nowego. Który też wkrótce po tym zginął i zastąpił go z kolei Bronimir, który jak na razie ma się dobrze. Zapewne dlatego, że ma lepiej rozwinięty instynkt samozachowawczy. |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 02-02-2010, 22:35
|
|
|
Erm, to my tutaj nie powinniśmy się znać z Faerunu? Znaczy, jednostronnie :p |
|
|
Serika
|
Wysłany: 11-02-2010, 00:40
|
|
|
Uffff... To był dłuuuugi dialog. Strasznie chaotyczny nam wyszedł na ircu, musiałam dosyć mocno pociąć, ale chyba fajnie wyszło :D
Teleportnęłam nas pi razy oko na miejsce, nic tylko wchodzić i dowiadywać się, o-so-chozi ;) |
|
|
Velg
|
Wysłany: 12-02-2010, 11:06
|
|
|
OKej... Teraz czekam, aż ktoś mi powie, gdzie właściwie jestem :D |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 12-02-2010, 17:22
|
|
|
Zaiste, dobre pytanie. Szaman, dawaj jakieś wyjaśnienia bo wyciągniemy je z Ciebie siłą! |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 15-02-2010, 23:12
|
|
|
Pokrótce tak, wlazłem z mniej i bardziej dobrowolnymi zakładnicami w portal do świata Kingdom Hearts II (infa w Wikipedii powinno być dość). Tak ogólnie można go skomentować tak: Multiświat Disneyowski plus świat do którego przybyłem, zamieszkały przez bandę bizonów bez serc i w czarnych płaszczach.
Jednego tylko nie mogę rozkminić. Stoicie przed zamkiem w świecie gdzie się udałem czy przed moją fortecą na pustkowiu? I na jedno i na drugie mam koncept, ale wolałbym wiedzieć by nie było plot hola :P. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 15-02-2010, 23:22
|
|
|
Serika pchnęła nas tam gdzie wyczuła Miyaka, czyli za Tobą. |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 15-02-2010, 23:58
|
|
|
Rany boskie...
Wiem, co należy dopisać do regulaminu. Absolutny zakaz wprowadzania do zabawy konkretnych światów nieznanych innym graczom bez uprzedniego uzgodnienia tego z nimi.
Nikt z nas w to nie grał, nawet jeśli poczytamy streszczenie to nie wyczujemy klimatu. A poza tym dla nas to naprawdę żadna zabawa :/ Nie sądzę, żeby ktoś się porwał na opisywanie świata z gry, której nie zna.
Szaman - wyłaź stamtąd, my się nie będziemy do żadnego KH pakować. |
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 16-02-2010, 23:02
|
|
|
As you wish. Mała zmiana planów. Wepchnąłem w nowy arc. Ja i Miyak zaś jesteśmy w wątku równoległym. |
|
|
|
|
|
|