Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Fate/PL - temat organizacyjny |
Wersja do druku |
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-12-2011, 19:24
|
|
|
Urawa napisał/a: | Morg napisał/a: | ... czy ja coś komuś zrobiłem? |
O jednego Gundama za dużo widziałem, by nie włączała mi się lampka ostrzegawcza na dźwięk słowa "pacyfista". |
Póki co nie planuję wyskakiwać w środku questa z okrzykiem „Ore wa Gundam da!” ;) |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 11-12-2011, 23:11
|
|
|
Morg napisał/a: | To wraża propaganda. Jestem pacyfistą i nikomu źle nie życzę. I nawet pomagam innym! |
Może do pacyfisty Ci daleko, ale na pewno jest pan dobrym "pragmatykiem". Natomiast zły to ten kto morduje małe, białe, bezbronne... gołębie. |
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-12-2011, 11:04
|
|
|
Repli - niestety, w związku z brakiem jakiejkolwiek aktywności od dwóch tygodni pomimo upomnień (albo chociaż informacji, że z jakiś powodów nie dasz rady napisać, bo nie jestem tyranem i bym przecież zrozumiał, gdybyś mnie jakoś poinformował) - a wiem, że na forum byłeś, więc jest to całkowite olewanie mnie i innych graczy - jestem zmuszony do wyciągnięcia konsekwencji. Nie stosuję sztywnych norm i czasów na posty, można pisać rzadko lub często, ale jednak należy wykazać chociaż odrobinę zainteresowania i szacunku dla innych uczestników.
W związku z tym w najbliższym poście MG stracisz siedzibę. Proszę o post do kolejnej niedzieli (18.12.2011), albo będę zmuszony poprosić Cię o rezygnację z zabawy. |
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 12-12-2011, 18:21
|
|
|
Potwór Latacz napisał/a: | jak męczysz Czartoryskiego to jak najbardziej, mogę Cię nie spotkać. Dokop mu, nie lubię drania. xD
|
Zgodnie z obietnicą. Dokopany, upokorzony i pokonany Czartoryski, raz! |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Potwór Latacz
Czajnik w Mroku
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 12-12-2011, 18:29
|
|
|
Wiesz, coś czuję, że mój master wyszedł na + nie spotykając jej..... :D |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
|
Morg
|
Wysłany: 13-12-2011, 10:46
|
|
|
Wychodzę na chwilę do kiosku i co widzę?
Cytat: | Nowa książka ojca Joachima
Wyjdź do światła!
Przesłanie świętego grzesznika |
Chyba powiniennem zacząć się bać... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 13-12-2011, 19:34
|
|
|
Daerian napisał/a: | Repli - niestety, w związku z brakiem jakiejkolwiek aktywności od dwóch tygodni pomimo upomnień (albo chociaż informacji, że z jakiś powodów nie dasz rady napisać, bo nie jestem tyranem i bym przecież zrozumiał, gdybyś mnie jakoś poinformował) - a wiem, że na forum byłeś, więc jest to całkowite olewanie mnie i innych graczy - jestem zmuszony do wyciągnięcia konsekwencji. Nie stosuję sztywnych norm i czasów na posty, można pisać rzadko lub często, ale jednak należy wykazać chociaż odrobinę zainteresowania i szacunku dla innych uczestników.
W związku z tym w najbliższym poście MG stracisz siedzibę. Proszę o post do kolejnej niedzieli (18.12.2011), albo będę zmuszony poprosić Cię o rezygnację z zabawy.
|
Dearianie- od morga nie dostałem nawet krzty informacji o tym, w jaki sposób mam pisać posty, nie odpowiada na PW, nie odpisuje na Gadu gadu, a na forum jak widać jest dość aktywny. Ja rozumiem, można wyeliminować kogoś i w ten sposób, ale to troszkę niesportowa zagrywka. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Morg
|
Wysłany: 13-12-2011, 19:44
|
|
|
RepliForce napisał/a: | Dearianie- od morga nie dostałem nawet krzty informacji o tym, w jaki sposób mam pisać posty, nie odpowiada na PW, nie odpisuje na Gadu gadu, a na forum jak widać jest dość aktywny. Ja rozumiem, można wyeliminować kogoś i w ten sposób, ale to troszkę niesportowa zagrywka. |
Nie dostałem od Ciebie żadnego PW. Rozmawiając z Daerianem parę razy na Twój temat nawet kilkukrotnie to sprawdzałem. Teraz też sprawdziłem. Nie mam żadnego PW od Ciebie. PW od innych osób jakoś dochodzą. A co do GG to nic dziwnego, bo mam wyłączone odbieranie wiadomości od nieznajomych numerów.
Być może PW z jakiegoś powodu nie dochodzą - nie wiem, nie jestem adminem, zakładam, że mówisz prawdę i wysyłałeś. Ale w takiej sytuacji mógłbyś napisać do mnie maila, albo choćby posta w tym temacie, ale wcześniej. Mogłeś też powiedzieć Daerowi, że nie daję znaku życia - zorientowalibyśmy się, że coś jest nie tak.
Skoro tego nie zrobiłeś, to przynajmniej teraz napisz do mnie maila (jeśli PW nie dochodzą) z tym czego chcesz się dowiedzieć, a odpowiem.
Edit: Wkradło się "nie" tam gdzie nie powinno. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa.
Ostatnio zmieniony przez Morg dnia 13-12-2011, 20:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
|
Wysłany: 13-12-2011, 19:52
|
|
|
Repli - Morg w weekend mi stwierdził, że z nieznanych przyczyn się do niego nie odezwałeś wcale (a informowałem go od razu, że się odezwiesz w sprawie GDoca).
Dodatkowo, od dwóch tygodni nie napisałeś żadnego postu, w tym od piątku wieczorem do dziś (wtorek) pomimo zwrócenia Ci wprost uwagi w wątku organizacyjnym w żaden sposób nie poinformowałeś mnie, że masz jakieś problemy z pisaniem, dostępem do GDoca, czy czymkolwiek innym. W żaden sposób nie odniosłeś się do wyznaczonego Ci czasu na napisanie. W tym czasie logowałeś się na forum, sprawdzałem to specjalnie, bo nie chciałem czepiać się gdybyś z jakiś powodów nie mógł wejść.
Wniosek jest taki, że od co najmniej czterech dni w ogóle nie chciało Ci się sprawdzić questa, w którym bierzesz udział pomimo obecności na forum, a teraz pojawiasz się z pretensjami bez ani jednego słowa które może sugerować "przepraszam".
Inni gracze jakoś nie mają problemów z pisaniem, umówieniem się ze mną lub innym uczestnikiem na walkę/sojusz przez PW, Gtalk, IRC czy jeszcze inny środek komunikacji.
Innymi słowy - jesteś jedynym uczestnikiem zabawy który całkiem ją olał na dwa tygodnie, po czym pojawił się z pretensjami, że zwrócono mu uwagę... cztery dni po tym, jak to zrobiono. Nie powiem, abym czuł się specjalnie źle, szczególnie, że nie zostałeś w żaden sposób wyeliminowany z gry (tracisz jedynie siedzibę, co nie jest wcale aż tak wielkim problemem), co zdajesz się sugerować - przeciwnie, gorąco zachęcam Cię, abyś w końcu coś napisał. |
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 13-12-2011, 20:06
|
|
|
Then, napiszcie mi w końcu o co chodzi w tym Gdoc i moge napisać posta z kim kolwiek, tylko błagam, NAPISZCIE MI TO ! |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Morg
|
Wysłany: 13-12-2011, 20:09
|
|
|
RepliForce napisał/a: | Then, napiszcie mi w końcu o co chodzi w tym Gdoc i moge napisać posta z kim kolwiek, tylko błagam, NAPISZCIE MI TO ! |
Podaj mi swojego maila... a posta samemu też przecież możesz napisać, o ile nie potrzebujesz w nim innych graczy.
I protip: z tego co się orientuję, to sporo graczy informuje o swoic dalszych posunięciach Daera i konsultuje je z nim. To dobry pomysł. |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
|
Wysłany: 13-12-2011, 20:18
|
|
|
Mam nadzieję, że teraz wszystko się wyjaśni :-)
Jako że Servant Potockiej został wyeliminowany i nie będzie o nim już więcej - macie czas do jutro do 20 na jego odgadnięcie, potem zdradzę tożsamość :-)
PS: Jako że dość często dostaję PMki z tym, lepiej powiem - nie ujawniam i nie odpowiadam na pytania o Servantów graczy - z podejrzeniami zwracajcie się do konkretnego użytkownika ;D |
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 15-12-2011, 19:05
|
|
|
Daer, mógłbyś jeszcze troche poczekać z tym wywalaniem mnie, ponieważ, iż dlatego, że w szkole mam troooche roboty, stresu etc, i po prostu moja wena mnie nie lubi w tym okresie. |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
|
Wysłany: 16-12-2011, 01:46
|
|
|
Repli - umówmy się, że napiszesz coś do Świąt... |
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|