| | 
	| 

| Ogłoszenie |  
	| 
			Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
		 |  

| Fate/PL - temat organizacyjny |  
	| Wersja do druku |  
	| Morg  

Status: offline

Grupy:
 AntyWiP
 Fanklub Lacus Clyne
 Tajna Loża Knujów

| 

|  Wysłany: 11-12-2011, 19:24 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | Urawa napisał/a: |  	  | 	  | Morg napisał/a: |  	  | ... czy ja coś komuś zrobiłem? | 
 O jednego Gundama za dużo widziałem, by nie włączała mi się lampka ostrzegawcza na dźwięk słowa "pacyfista".
 | 
 Póki co nie planuję wyskakiwać w środku questa z okrzykiem „Ore wa Gundam da!” ;)
 |  
			| _________________
 Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa.
 |  |  
	|     |  |  |  |  
	| Tabris  Snowflake

| 

|  Wysłany: 11-12-2011, 23:11 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | Morg napisał/a: |  	  | To wraża propaganda. Jestem pacyfistą i nikomu źle nie życzę. I nawet pomagam innym! | 
 Może do pacyfisty Ci daleko, ale na pewno jest pan dobrym "pragmatykiem". Natomiast zły to ten kto morduje małe, białe, bezbronne... gołębie.
 |  
			| _________________

|  |  
	|     |  |  |  |  
	| Daerian  Wędrowiec Astralny

Grupy:
 Tajna Loża Knujów

| 

|  Wysłany: 12-12-2011, 11:04 | 
 |  
			| 
 |  
			| Repli - niestety, w związku z brakiem jakiejkolwiek aktywności od dwóch tygodni pomimo upomnień (albo chociaż informacji, że z jakiś powodów nie dasz rady napisać, bo nie jestem tyranem i bym przecież zrozumiał, gdybyś mnie jakoś poinformował) - a wiem, że na forum byłeś, więc jest to całkowite olewanie mnie i innych graczy - jestem zmuszony do wyciągnięcia konsekwencji. Nie stosuję sztywnych norm i czasów na posty, można pisać rzadko lub często, ale jednak należy wykazać chociaż odrobinę zainteresowania i szacunku dla innych uczestników. W związku z tym w najbliższym poście MG stracisz siedzibę. Proszę o post do kolejnej niedzieli (18.12.2011), albo będę zmuszony poprosić Cię o rezygnację z zabawy.
 |  
			| _________________

|  |  
	|     |  |  |  |  
	| Tren  Lorelei

Grupy:
 Tajna Loża Knujów

| 

|  Wysłany: 12-12-2011, 18:21 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | Potwór Latacz napisał/a: |  	  | jak męczysz Czartoryskiego to jak najbardziej, mogę Cię nie spotkać. Dokop mu, nie lubię drania. xD 
 | 
 Zgodnie z obietnicą. Dokopany, upokorzony i pokonany Czartoryski, raz!
 |  
			| _________________
 "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"

|  |  
	|     |  |  |  |  
	| Potwór Latacz  Czajnik w Mroku

Grupy:
 Omertà

| 

|  Wysłany: 12-12-2011, 18:29 | 
 |  
			| 
 |  
			| Wiesz, coś czuję, że mój master wyszedł na + nie spotykając jej..... :D |  
			| _________________
 Jestem wielkim Potworem Lataczem!!!      <Ö>

"Dla wszystkich starczy miejsca
 Pod wielkim dachem nieba
 Na ziemi której ja i ty
 Nie zamienimy w bagno krwi "

|  |  
	|   |  |  |  |  
	| Morg  

Grupy:
 AntyWiP
 Fanklub Lacus Clyne
 Tajna Loża Knujów

| 

|  Wysłany: 13-12-2011, 10:46 | 
 |  
			| 
 |  
			| Wychodzę na chwilę do kiosku i co widzę? 

| Cytat: |  	  | Nowa książka ojca Joachima Wyjdź do światła!
 Przesłanie świętego grzesznika
 | 

Chyba powiniennem zacząć się bać...
 |  
			| _________________
 Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa.
 |  |  
	|     |  |  |  |  
	| RepliForce  Vongola Boss

Grupy:
 Omertà

| 

|  Wysłany: 13-12-2011, 19:34 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | Daerian napisał/a: |  	  | Repli - niestety, w związku z brakiem jakiejkolwiek aktywności od dwóch tygodni pomimo upomnień (albo chociaż informacji, że z jakiś powodów nie dasz rady napisać, bo nie jestem tyranem i bym przecież zrozumiał, gdybyś mnie jakoś poinformował) - a wiem, że na forum byłeś, więc jest to całkowite olewanie mnie i innych graczy - jestem zmuszony do wyciągnięcia konsekwencji. Nie stosuję sztywnych norm i czasów na posty, można pisać rzadko lub często, ale jednak należy wykazać chociaż odrobinę zainteresowania i szacunku dla innych uczestników. W związku z tym w najbliższym poście MG stracisz siedzibę. Proszę o post do kolejnej niedzieli (18.12.2011), albo będę zmuszony poprosić Cię o rezygnację z zabawy.

| 

Dearianie- od morga nie dostałem nawet krzty informacji o tym, w jaki sposób mam pisać posty, nie odpowiada na PW, nie odpisuje na Gadu gadu, a na forum jak widać jest dość aktywny. Ja rozumiem, można wyeliminować kogoś i w ten sposób, ale to troszkę niesportowa zagrywka.
 |  
			| _________________
 "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"

|  |  
	|   |  |  |  |  
	| Morg  

Grupy:
 AntyWiP
 Fanklub Lacus Clyne
 Tajna Loża Knujów

| 

|  Wysłany: 13-12-2011, 19:44 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | RepliForce napisał/a: |  	  | Dearianie- od morga nie dostałem nawet krzty informacji o tym, w jaki sposób mam pisać posty, nie odpowiada na PW, nie odpisuje na Gadu gadu, a na forum jak widać jest dość aktywny. Ja rozumiem, można wyeliminować kogoś i w ten sposób, ale to troszkę niesportowa zagrywka. | 
 Nie dostałem od Ciebie żadnego PW. Rozmawiając z Daerianem parę razy na Twój temat nawet kilkukrotnie to sprawdzałem. Teraz też sprawdziłem. Nie mam żadnego PW od Ciebie. PW od innych osób jakoś dochodzą. A co do GG to nic dziwnego, bo mam wyłączone odbieranie wiadomości od nieznajomych numerów.

Być może PW z jakiegoś powodu nie dochodzą - nie wiem, nie jestem adminem, zakładam, że mówisz prawdę i wysyłałeś. Ale w takiej sytuacji mógłbyś napisać do mnie maila, albo choćby posta w tym temacie, ale wcześniej. Mogłeś też powiedzieć Daerowi, że nie daję znaku życia - zorientowalibyśmy się, że coś jest nie tak.

Skoro tego nie zrobiłeś, to przynajmniej teraz napisz do mnie maila (jeśli PW nie dochodzą) z tym czego chcesz się dowiedzieć, a odpowiem.

Edit: Wkradło się "nie" tam gdzie nie powinno.
 |  
			| _________________

Ostatnio zmieniony przez Morg dnia 13-12-2011, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
 |  |  
	|     |  |  |  |  

Grupy:
 Tajna Loża Knujów

| 

|  Wysłany: 13-12-2011, 19:52 | 
 |  
			| 
 |  
			| Repli - Morg w weekend mi stwierdził, że z nieznanych przyczyn się do niego nie odezwałeś wcale (a informowałem go od razu, że się odezwiesz w sprawie GDoca). 
 Dodatkowo, od dwóch tygodni nie napisałeś żadnego postu, w tym od piątku wieczorem do dziś (wtorek) pomimo zwrócenia Ci wprost uwagi w wątku organizacyjnym w żaden sposób nie poinformowałeś mnie, że masz jakieś problemy z pisaniem, dostępem do GDoca, czy czymkolwiek innym. W żaden sposób nie odniosłeś się do wyznaczonego Ci czasu na napisanie. W tym czasie logowałeś się na forum, sprawdzałem to specjalnie, bo nie chciałem czepiać się gdybyś z jakiś powodów nie mógł wejść.

Wniosek jest taki, że od co najmniej czterech dni w ogóle nie chciało Ci się sprawdzić questa, w którym bierzesz udział pomimo obecności na forum, a teraz pojawiasz się z pretensjami bez ani jednego słowa które może sugerować "przepraszam".

Inni gracze jakoś nie mają problemów z pisaniem, umówieniem się ze mną lub innym uczestnikiem na walkę/sojusz przez PW, Gtalk, IRC czy jeszcze inny środek komunikacji.

Innymi słowy - jesteś jedynym uczestnikiem zabawy który całkiem ją olał na dwa tygodnie, po czym pojawił się z pretensjami, że zwrócono mu uwagę... cztery dni po tym, jak to zrobiono. Nie powiem, abym czuł się specjalnie źle, szczególnie, że nie zostałeś w żaden sposób wyeliminowany z gry (tracisz jedynie siedzibę, co nie jest wcale aż tak wielkim problemem), co zdajesz się sugerować - przeciwnie, gorąco zachęcam Cię, abyś w końcu coś napisał.
 |  
			| _________________

|  |  
	|     |  |  |  |  

Grupy:
 Omertà

| 

|  Wysłany: 13-12-2011, 20:06 | 
 |  
			| 
 |  
			| Then, napiszcie mi w końcu o co chodzi w tym Gdoc i moge napisać posta z kim kolwiek, tylko błagam, NAPISZCIE MI TO ! |  
			| _________________

|  |  
	|   |  |  |  |  
	| Morg  

Grupy:
 AntyWiP
 Fanklub Lacus Clyne
 Tajna Loża Knujów

| 

|  Wysłany: 13-12-2011, 20:09 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | RepliForce napisał/a: |  	  | Then, napiszcie mi w końcu o co chodzi w tym Gdoc i moge napisać posta z kim kolwiek, tylko błagam, NAPISZCIE MI TO ! | 
 Podaj mi swojego maila... a posta samemu też przecież możesz napisać, o ile nie potrzebujesz w nim innych graczy.

I protip: z tego co się orientuję, to sporo graczy informuje o swoic dalszych posunięciach Daera i konsultuje je z nim. To dobry pomysł.
 |  
			| _________________
 |  |  
	|     |  |  |  |  

Grupy:
 Tajna Loża Knujów

| 

|  Wysłany: 13-12-2011, 20:18 | 
 |  
			| 
 |  
			| Mam nadzieję, że teraz wszystko się wyjaśni :-) 
 Jako że Servant Potockiej został wyeliminowany i nie będzie o nim już więcej - macie czas do jutro do 20 na jego odgadnięcie, potem zdradzę tożsamość :-)

PS: Jako że dość często dostaję PMki z tym, lepiej powiem - nie ujawniam i nie odpowiadam na pytania o Servantów graczy - z podejrzeniami zwracajcie się do konkretnego użytkownika ;D
 |  
			| _________________

|  |  
	|     |  |  |  |  

Grupy:
 Omertà

| 

|  Wysłany: 15-12-2011, 19:05 | 
 |  
			| 
 |  
			| Daer, mógłbyś jeszcze troche poczekać z tym wywalaniem mnie, ponieważ, iż dlatego, że w szkole mam troooche roboty, stresu etc, i po prostu moja wena mnie nie lubi w tym okresie. |  
			| _________________

|  |  
	|   |  |  |  |  

Grupy:
 Tajna Loża Knujów

| 

|  Wysłany: 16-12-2011, 01:46 | 
 |  
			|