Fate/PL - temat organizacyjny |
Wersja do druku |
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-12-2011, 21:05
|
|
|
Caladna - mowa nie o znajomości pomiędzy Servantami, tylko o tym że postać Tren (Master, współczesna kobieta) może być skojarzona przez Twojego Mastera (współczesnego faceta). Znajomość Servantów nie ma tu żądnego znaczenia, ba, oni się nie mają szans znać (epic spoiler, sue me).
Poza tym - Repli i Caladan - jesteście proszeni o post do niedzieli, inaczej MG zmusi Was "in character" do działania. Nie przyjmuję taktyki walki "na wyczekanie bez posta" ;-)
Sm00k niestety musiał się wycofać z zabawy, rozwiążę to fabularnie w najbliższym poście ruszającym fabułę. |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 09-12-2011, 22:13
|
|
|
1) Mam wkroczyć do walk? Moja postać mastera jest specyficzna i mam ochotę pobawić gdzieś.
2) Można zrobić ankietę kto wygra Gralla;). Można potraktować jako bonus dla servantów. W stylu dany servant ma więcej wiernych czy coś w tym guście. Nie musi być tak, ale ankieta byłaby ciekawa. Nie muszę mówić czemu chciałbym aby coś takiego wprowadzono.
P.S Dopiero będę czytał posty i wtedy będę w temacie:). Do niedzieli się wyrobię. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
|
Wysłany: 09-12-2011, 22:19
|
|
|
Caladan napisał/a: |
1) Mam wkroczyć do walk? Moja postać mastera jest specyficzna i mam ochotę pobawić gdzieś. |
Bawić się gdzieś i unikać walki in character możesz, bylebyś pisał.
Caladan napisał/a: |
2) Można zrobić ankietę kto wygra Gralla;). Można potraktować jako bonus dla servantów. W stylu dany servant ma więcej wiernych czy coś w tym guście. Nie musi być tak, ale ankieta byłaby ciekawa. Nie muszę mówić czemu chciałbym aby coś takiego wprowadzono. |
Taaaak, zapewne kiedy zostanie kilku ostatnich graczy coś się wymyśli. |
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-12-2011, 21:51
|
|
|
Edit: post dodany. Mimo wszystko jest krócej niż miało być, pardon (brak weny jest zły ––'). Servant in character będzie w kolejnym poście za kilka dni. Teraz mi fragment z nim za cholerę nie chciał wyjść, a nie chciałem opóźniać posta jeszcze bardziej, niż to zrobiłem. Dodam również wspomnianą rozmowę telefoniczną jak tylko ją napiszę (jest mocno niedokończona, a j.w. – nie chciałem opóźniać). |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 11-12-2011, 12:33
|
|
|
Przepraszam Potwór, ale akurat ze spotkaniem mojej postaci możesz mieć o tyle problem, że właśnie znajduje się kilkaset metrów dalej i przekonuje Czartoryskiego, że udział w wojnie to głupi pomysł. A gdzieś niedaleko nich Saber zajmuje Lancera walką.
I "bezstronni" supervisorzy, rozdający mapy FTW. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
|
Wysłany: 11-12-2011, 13:15
|
|
|
Tren napisał/a: |
I "bezstronni" supervisorzy, rozdający mapy FTW. |
Uwielbiamy ich, prawda ;-)? Oni są tacy uczciwi...
Caladan - w świecie Nasuverse teleportacja nie istnieje jako coś, do czego zdolni są magowie. Wezwanie do siebie Servanta w jednej chwili np. wymaga zużycia Reiju i jest to cud uchodzący za poziom zbliżony do True Magic, do której zdolnych jest tylko kilka osób na całym świecie - i są to postacie będące na samym szczycie listy potęg Nasuverse, |
|
|
Potwór Latacz
Czajnik w Mroku
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 11-12-2011, 13:35
|
|
|
Tren,
jak męczysz Czartoryskiego to jak najbardziej, mogę Cię nie spotkać. Dokop mu, nie lubię drania. xD
Ja sobie w takim razie pójdę.... |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
|
Wysłany: 11-12-2011, 14:06
|
|
|
No, macie post popychający trochę fabułę - dokończcie nocne sprawki i zaczynajcie zdrową, sportową rozrywkę polowania na lis.. Berserkery.
PS: pamiętajcie, to wszystko wina Adama Twardowskiego. To on jest tutaj złym oszustem ;) |
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
|
Wysłany: 11-12-2011, 16:06
|
|
|
Nawiasem mówiąc wszystkie familiary szpiegujące kościół giną w niewyjaśnionych okolicznościach kilka minut po ich osadzeniu w okolicy. (tak, to jest odpowiedz na postępowanie jednego gracza i wyjaśnienie dla wszystkich) |
|
|
Morg
|
Wysłany: 11-12-2011, 17:11
|
|
|
Daerian napisał/a: | PS: pamiętajcie, to wszystko wina Adama Twardowskiego. To on jest tutaj złym oszustem ;) |
To wraża propaganda. Jestem pacyfistą i nikomu źle nie życzę. I nawet pomagam innym! |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
|
Wysłany: 11-12-2011, 19:18
|
|
|
He will love and tolerate the s*** out of you all! |
|
|
Morg
|
Wysłany: 11-12-2011, 19:19
|
|
|
... czy ja coś komuś zrobiłem? :P |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 11-12-2011, 19:20
|
|
|
Morg napisał/a: | ... czy ja coś komuś zrobiłem? |
O jednego Gundama za dużo widziałem, by nie włączała mi się lampka ostrzegawcza na dźwięk słowa "pacyfista". |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
|