Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Powrót Zombie Apokalipsy |
Wersja do druku |
nervyzombie
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 09-06-2013, 13:46
|
|
|
*komentarz poza historią - Wtf? Może trochę więcej ciągu logicznego, spójności fabularnej... Skąd na środku pustkowia położonego na dalekiej północy, nagle pięciu emisariuszy jakiejś "Wieży" tylko dlatego że sobie ćpam? Ale dobra, bawmy się to w taki sposób że możemy wymyślać wszystko no oprócz np. insta zabijania przeciwników(konkretnych postaci w które wcielają się uczestnicy) bo to byłoby głupie.
A i co do samozwańczego Proroka to niby czemu w cudzysłowie i macie taki problem z używaniem tej nazwy? To jest nazwa, imię, nie wieem no ksywka których jest pełno w uniwersach fantasy. *
Prorok zaklął w myślach. Źle, bardzo źle. Wysłannicy Wieży tutaj? Teraz? Skąd się tu wzięli? Musieli mnie obserwować od jakiegoś czasu. Źle, nie mam czasu na przygotowanie teleportu, walka jeden na pięciu będzie ciężka. Poddanie się... nie wchodzi w grę. Co robić?
Niezdecydowanie potrwało tylko chwilę. Prorok odskoczył na znaczną odległość, wzmacniając magicznie siłę mięśni, odpiął czarny pręt od skórzanego pasa, pręt uniósł się i zaczął wirować z przerażającym odgłosem obok jego głowy. Powietrze zaczęło wibrować. Prorok wskazał dłonią na jednego z siedzących przy ognisku, uczestników minionej debaty, spitego na umór trolla śpiącego na ziemi, troll uniósł się nad powierzchnię, a gdy mag wykonał dziwny gest, troll polewitował tak, że znalazł się na wprost pomiędzy Prorokiem a pięcioma strażnikami. Z pręta nagle wyskoczyła bezgłośna błyskawica, trafiając trolla. Z ciała zaczął wydobywać się dziwaczny czarno-fioletowy dym. Zamiast zwykłego odoru palonego mięsa czuć było zapach ozonu.
- Chodźcie, zapraszam was puff. - Wykrzywił twarz w upiornym uśmiechu Prorok. - Ale ostrzegam was, jeśli ruszycie się choćby o krok w moim kierunku, już dzisiaj będziecie płonąć w piekle.
Zombie, fantasy nie fantasy, pewnych słów nie używamy na forum... Żeby mi to było ostatni raz.
moshi_moshi |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-06-2015, 16:17
|
|
|
Tego spamu reklamowego za dużo się zrobiło, w związku z czym został usunięty.
Gorąca prośba. Jeśli zamierzacie zamieścić reklamę serio wybierzcie inne forum. To jest regularnie moderowane. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-06-2015, 16:19
|
|
|
Po pierwsze: Zombie ostatni raz logowal sie w 2013 roku.
Po drugie: Takie "podbijanie" jednolinijkowcami bez zadnej tresci traktujemy tutaj jako spam. Bardzo prosze przestac, albo poleca osty.
(nie mam polskich znakow, sorry, pracuje nad tym)
A po trzecie to czy on czasem nie ma bana? Nie pamietam jakos... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 29-06-2015, 16:59
|
|
|
portal podprzestrzenny otworzył się na chwilę. Z rozmytej i poszarpanej dziury w multiwersum wychyliła się okolona rudymi włosami głowa. Przymocowana do niej twarz po przyswojeniu sobie stanu faktycznego skrzywiła się z niesmakiem i zawiedzionymi nadziejami. Aparycja wsunęła się z powrotem w niebyt, a portal w akompaniamencie jpopu i siwego dymu rozpłynął się w niebyt.
łee... |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-07-2015, 11:21
|
|
|
Dziwię się ,ze ktokolwiek cokolwiek napisał. Przejrzałem grupy i kiedy poszczególne osoby się pojawiły ostatnio i wychodzi, że koalicja zła przestała istnieć.
Koniec spamu i wychodzę za bramę. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|