Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 21-05-2007, 17:29
|
|
|
Hm, on faktycznie zdecydownie lepiej wygląda z ramką, co do tła, bardziej przypadła mi do gustu wersja z niebieskim, ale tego krzaka za Rukią trzeba się pozbyć koniecznie. Napis... albo wyżej, albo w zupełnie innym miejscu, może mniejszy lub inna czcionka, cosik z nim zrobić trzeba w każdym razie.
W zasadzie jak tak się przyglądam, to ten pomarańczowy też jest fajny, napis o wiele lepiej na nim się prezentuje, słoneczko za Rukią za jaskrawe, wygląda jak aureola...
Ale się popastwiłam, Salva nie przejmuj się, pomysły masz dobre, trzeba metodą prób i błędów, na pewno wyjdzie, jak nie Ty to kto ;) |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 21-05-2007, 17:29
|
|
|
Avalia no tutaj nie bardzo widać co on robi. Na całym widać lepiej.
Coś mi ostatnio nie idzie robienie. A chcę się bawić nowym programem. Chyba jednak poczekam na jakis przypływ weny... |
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-05-2007, 17:40
|
|
|
Salvuś co kolwiek on by nie robił, to i tak ujęcie mi się nie podaoba ^^' wykonanie bardzo śliczne i tyko pozazdroscić talentu *ehhh*
I słusznie z weną, poczekaj aż najdzie, tak nei am sensu, czasu marnować *wiem coś o tym* |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 21-05-2007, 18:12
|
|
|
Widzę, Avalia, że masz nowy avek, prawie nie poznałam xD Ładny kolorystycznie zestaw.
Zaczęłam bawić się w robienie screenshotów, wycinanie postaci, nakładanie na inne tło i zaraziłam sie ramka zademonstrowaną na początku przez Salvę.
Oto jeden z wyników mojej zabawy (przy okazji możecie mi powiedzieć, który najlepiej wygląda bo chciałabym zmienić, i czy nie jest też za bardzo naćkane kwiatków):
|
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 21-05-2007, 18:18
|
|
|
Melmothia, moim zdaniem najlepszy jest ten ciemny, fajnie widać kolor kwiatów, ale wtedy musisz przyciemnić trochę podpis. Ale ten avak co masz też jest wery najs :) |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-05-2007, 18:24
|
|
|
Środkowy. Bezapelacyjnie. Tych kwiatków może dookoła natycaj? Jak szaleństwo, to do końca!
Ostatni byłby niezły, tylko fioletowa twarz taka tego...
Poza tym twój aktualny Lulu podoba mi się bardziej :3 |
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 21-05-2007, 18:41
|
|
|
Zgadzam sie....najbardziej mi sie podoba obecny avek, ale jak już co to ten środkowy najlepiej wyszedł ;)
A no sobei zmieniłam......chociaz mnie się wydaje, ze nie abrdzo mi to wszytsko wyszło >.< |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 21-05-2007, 19:23
|
|
|
a ja mam Senne... i Kotka...
...
PS:
Jesli osoba ktora dla zartu w mojej galerii dala wszyzstkich avatarom ocene 1 uwaza to za smieszne, to jest to osoba zalosna...
Pytanie do Moderacji:
Mozna wykryc z jakiego konta zostaly wystawione wszystkie te oceny? Bo to juz nie bylo smieszne... |
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 21-05-2007, 19:43
|
|
|
Ari napisał/a: | ej ludzie, ten mój wilk faktycznie jest ciulowy? |
Ziomus, toż to Amaterasu, którego uwielbiam ponad życie, do tego stopnia, że jak by nie wyglądał to i tak mi się podoba.
Melmothia, na trzecim avku podobają mi się kwiatki, a na pierwszym odcień twarzy ^^
Avalia, jakoś mo Twój nowy avek nie podpasował :/
U mnie tyciusieńka zmiana, zmniejszyłam grubosc ramki, żeby pasowała do tej w podpisie. W PhotoShopie jest to takie proste ^^ |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 21-05-2007, 19:43
|
|
|
Aporpos, ja to samo co Lila. Ktoś mi przy Raquel dziwny komentarz wstawił.
Mamunia a dla mnie pierwszy jest zabójczy. Naprawdę śliczny.
Avalia szkoda, "de gustibus...". Dla mnie to jego najpiękniejsze ujęcie jakie znalazłam, najbardziej interesujące. Nie chcę go rysować jak jest nadęty i dumny.
Poza tym moshi_moshi znalazłam stronkę z której brałaś kilka avków m.in. ten co masz teraz (tak przypuszczam, ale było też tam kilka innych, które masz). I padłam z zachwytu. Przepiękne tam są avki !!! Śliczne !!! |
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 21-05-2007, 19:47
|
|
|
Salva napisał/a: | Poza tym moshi_moshi znalazłam stronkę z której brałaś kilka avków m.in. ten co masz teraz (tak przypuszczam, ale było też tam kilka innych, które masz). I padłam z zachwytu. Przepiękne tam są avki !!! Śliczne !!! |
I ja bym chętnie pooglądała. Możesz dac link? |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 21-05-2007, 19:53
|
|
|
Lila napisał/a: | Mozna wykryc z jakiego konta zostaly wystawione wszystkie te oceny? Bo to juz nie bylo smieszne... |
Nie da się i jesteś naprawdę szczęśliwą osobą, jeśli nie masz większych zmartwień.
Salva napisał/a: | Aporpos, ja to samo co Lila. Ktoś mi przy Raquel dziwny komentarz wstawił. |
Wyrzuciłam go.
OK, wygląda na to, że galerię można komentować, a może i oceniać z gościa. Spytam przy okazji Cracka, czy można to jakoś zablokować dla niezalogowanych. W razie czego moderacja może wywalać komentarze; na oceny wpływu nie mamy. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 21-05-2007, 19:55
|
|
|
Salva napisał/a: | Aporpos, ja to samo co Lila. Ktoś mi przy Raquel dziwny komentarz wstawił.
Avalia szkoda, "de gustibus...". Dla mnie to jego najpiękniejsze ujęcie jakie znalazłam, najbardziej interesujące. Nie chcę go rysować jak jest nadęty i dumny. |
Dziwny delikatnie mówiąc...komuś jak widac się nudzi.
Cuż, nie lubie takich ujęć, ale powtarzam wykonanie świetne i naprawde pozazdrościc talentu.
So_Dakki napisał/a: | Avalia, jakoś mo Twój nowy avek nie podpasował :/ |
Cóż chciałam zrobić coś z
tego , tego i tego
ale mi nie wyszło, więc zostawiłam to |
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 21-05-2007, 20:12
|
|
|
Avalia napisał/a: | Cóż chciałam zrobić coś z
tego , tego i tego
ale mi nie wyszło, więc zostawiłam to |
Nie no, pod względem wykonania nie mam do niego zastrzeżeń, to tylko kwestia mojego gustu ~_^ |
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 21-05-2007, 20:18
|
|
|
Dzis sobie rozpoczołem zabawe z photoshopem, wredny program.
Obejżałem sobie piąty odcinek Onegai twins
- Spoiler: pokaż / ukryj
- To ten w którym sprawdzają czy nie jest gejem
rozwaliła mnie tam jedna scena i zrobiłem avek :D.
|
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|