Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-04-2005, 16:27
|
|
|
A tam, ja bym obstawiała tentakle żeńskie. Fanowskie Tentakle Żeńskie (TM). Głównie dlatego, że nie słyszałam, żeby istoty płci męskiej osaczały ofiary w ten sposób i z taką ilością serduszek.
Poza tym moja tantakla jest różowa (miala być. Wyszedł fiolecik) i, chociaż zapewne tego nie widać, ma pomalowane rzęsy! *wyciąga lupę* O, i tatuaż "I love Xellos" na prawej powiece! Wybaczcie, że nie przedstawiłam: ma na imię Esmeralda.
[don't worry, mi tylko do reszty odbija. Przejdzie mi, a jak nie, to wzywajcie karetkę :P]
Swoją drogą biedny Xellos... Na jego miejscu zmieniłabym płeć, to może być dla niego zabójcze! |
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 07-04-2005, 21:22
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Pytanie, czy ten mazoku jest płci męskiejXD. Jedno i drugie to zapewne obojnaki;P. |
<off> wydaje mi się że już to ktoś (ja) wałkował przy sporze o parkę F&X :]
XELLOS NIE MA PŁCI! :P (jak się wkurze, to wsadze sobie ten napis do sygnaturki ;P) |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-04-2005, 21:35
|
|
|
Hmm ciekawe nie ma płci to dlaczego w jednym z odcinków przebieral sie za babe bo powiedział ze do tego miadta takich jak my czyli mezczyzn nie wpuszczaja.
A w jednym odcinków jak losowali kulki do pary to ilia się obraziała i powiadziała że nigdy nie bedzie w parze z "nim".
Ale whatewer wy slayersomaniacy znacie sie chyba lepiej |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-04-2005, 21:54
|
|
|
Cytat: | Hmm ciekawe nie ma płci to dlaczego w jednym z odcinków przebieral sie za babe bo powiedział ze do tego miadta takich jak my czyli mezczyzn nie wpuszczaja. |
Wtedy jeszcze udawał normalnego człowieka. Poza tym ma zwichrowaną psychikę i lubi takie numery;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-04-2005, 22:32
|
|
|
ok whatewer nie wnikam. Jedo pytanie jest to jasno wyrażona w mandze albo jakims odcinku czy też drodzy slayersomaniacy doszliście do tego wniosku sami ?? |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 07-04-2005, 22:41
|
|
|
Wiesz, to było kiedyś forum należace do strony o Slayersach i toczyły się tu kilometrowe dyskusje na tematy typu "czy Mazoku mają płeć"... (o ile oczywiście nie zeszły na trzy tematy uniwersalne: "lepszy Zel czy Xel?", "czy Xellos był zły?" oraz "czy Xellos może być z Filią, i dlaczego niektórzy obsesyjnie tej pary nienawidzą?" XD).
A tak naprawdę to już nie pamiętam ^^" Chyba wychodziliśmy z założenia, że istoty astralne nie bardzo mogą mieć płeć - bo i po co im? Przecież nie do rozmnażania. I że zapewne przyjmują sobie taką postać, na jaką mają ochotę/z jaką się utożsamiają czy cokolwiek w tym stylu. Ale nie sądzę, żeby to kiedykolwie było powiedziane w serii - ot, takie dywagacje.
[Offtop sie zrobił jak diabli... Przerzucić temat o płci Mazoków do Slayersów, czy kończymy?] |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-04-2005, 02:59
|
|
|
przerazacie mnie czasami.....naprawde....a moglem wrocic pozniej, moze bym juz nie musial sie martwic...>] |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 08-04-2005, 16:03
|
|
|
Cytat: | przerazacie mnie czasami..... |
I prawidłowo. Cave lupem, vulpe:] |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-04-2005, 12:21
|
|
|
<feels evil> A co mi tam. I tak mam taka opinie.. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 11-04-2005, 14:27
|
|
|
Nowy avek, zmieniłem kilka dni temu ale ciągłe awarie sprzętu nie dały mi napisać tego postu :) |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 11-04-2005, 14:31
|
|
|
Sm00k-> to mi nie przypomina Cie ani trochę O.o Evil? Od kiedy? >3 Funiasta przytulanka..._^_
Crack->całkiem sympatyczny avek, choć już mi się w oczy wrzarł tamten ;] |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 11-04-2005, 14:56
|
|
|
Sm00k z tentaklami... |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 11-04-2005, 22:51
|
|
|
Straszne! A on twierdzi, że MY jesteśmy przerażający... ^^"
Moja tentaklica idzie na urlop. A ja zawsze chciałam mieć avatarka z Filią! ^.^v Taka sama histeryczka jak ja... (a nie. Ja jestem gorsza _^_). Avek jest autorstwa Satsuki (ale stary jak świat). |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 11-04-2005, 22:52
|
|
|
I mała zmiana... Oto czego mi w życiu brakowało, choć w końcu pewnie i tak wrócę do starego ;) Podkradłam z http://www.fanslayers.friko.pl/, bo sama takich ramek nie umiem ;>
A teraz wszyscy razem wznosimy modły do Zoamelgustara! I raz, i dwa, i trzy, i... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-04-2005, 08:30
|
|
|
Fajowe te awatary. Serika - Filia ci pasuje. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|