Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 04-06-2007, 09:58
|
|
|
Co do kolorowania Avatara, prosze o wypowiedzenie sie w tym Temacie, jest tak kilka fajnych rzeczy...
http://forum.tanuki.pl/2953.htm#118637 |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
LunarBird
Chaos Master & WSZ
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 04-06-2007, 11:41
|
|
|
Salva napisał/a: | Lunar, mamy się bać ...? |
No tym razem to będzie zdecydowanie czarny (niczym smoła) charakter, znacznie czarniejszy niż Xel czy Valgaarv o dobrotliwym Inusiu nie wspominając :P Tylko że kadr jakoś tak dziwnie narysowany, że tylko fani serii chyba rozpoznają, co to za jeden. A obawiam się, że ta seria ma ostatnio słabe notowania, hihihi :> Na razie kombinuję, czy wstawić w 4:3 czy uciąć brzegi ryzykując jeszcze dziwniejsze kadrowanie ^^
Wersja animowana jest super i ślepy chyba nie rozpozna. Niestety waży 130kB a to za dużo na tanuka... Buuu.... >< |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
|
|
|
|
|
eAthena
Przyszła Artystka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-06-2007, 14:46
|
|
|
Ostatnio jakoś nie mam co robić i bawię się photoshopem...
Dzisiaj pokolorowałam tło z Rukią w ten sposób:
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 04-06-2007, 14:56
|
|
|
Strasznie widac Pikselki... uzyj maski, by nie bylo tak tego widac, lekkiego rozmycia na postaci i najlepiej zanim pokolorujesz tlo, zrob jeszcze jedna maske w kolo postaci na 1 piksel czarnym olowkiem. powinno byc czysciej. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
|
|
|
|
|
eAthena
Przyszła Artystka
|
Wysłany: 04-06-2007, 15:21
|
|
|
heh, dzięki.
Wiem tylko że jestem strasznie niezdecydowana, znowu zmieniłam komplet...tylko że ten wydaje mi się nieco ładniejszy ^^' |
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 04-06-2007, 17:11
|
|
|
Czy moderacja dopuszcza taki stopień ruchomości avka czy nie ...? Ten lisek jest po prostu uroczy...
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 04-06-2007, 17:33
|
|
|
nie... bo inaczej, ja bym miala swojego Liska.
|
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-06-2007, 18:22
|
|
|
Lila, żartujesz, czy naprawdę nie widzisz tego, że ten Twój lisek jest 1000x bardziej ruchomy? Czy po prostu musiałaś się zabawić w odpowiedź w imieniu Moda ;p?
BTW eAthena - naprawdę świetny komplet, chyba najlepszy Twój zestaw od początku. Tytuł troszkę nie pasuje, ale reszta - miodzio.
Salva - faktycznie, lisek słodki, ale Twój obecny av mi się bardziej podoba. Tylko, że jakoś się z podpisem gryzie. A i tak najlepsza i jedyna prawdziwa była Raquel! Ciągle mam ją przed oczami i mi podświadomie zastępuje Twój aktualny obrazek :D
A ja ciąglę się przymierzam do zmiany podpisu, bo obecny się gryzie i to bardzo. Strasznie lubię SHNY ale w gryzieniu to nie pomaga. Jak znajdę czas, to się chyba wezmę za jakieś cudo z Black Lagoon, albo z Cowboya Bebopa. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 04-06-2007, 18:23
|
|
|
Caladan napisał/a: | So Dakki- Avek jest ostry, punkowy, chce wiecej krwi. Najbardziej intrygujace sa jej oczy |
Punkowy może nie do końca, jej 'ozdoba' na głowie (na avku) może byc myląca, ale jest ostro, racja ;]
Enkidu napisał/a: | a o So_dakki to już nie wspomne, tobie to zawsze pasują i super wyglądają. |
Aj dziękuję, masz ode mnie dużego buziaka ;]
LunarBird, o witaj ;] Zamierzasz zmienic avka? Nareszcie ^^' Czekam z niecierpliwością.
eAthena napisał/a: | znowu zmieniłam komplet...tylko że ten wydaje mi się nieco ładniejszy ^^' |
Jest słodziutki, tylko jakoś podpis mi nie bardzo pasuje, a szczególnie ten ucięty "błysk".
Salva, Lila, fajniusie te liski, ja bym je wrzuciła na podpis ;] |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 04-06-2007, 19:20
|
|
|
Toteż ja myślałam o nim jako o podpisie. Przy drobnej zmianie tekstowej /dwa słowa/ pasowałoby jak ulał... Tylko grzecznie najpierw pytam moderacji (MODERACJI nie użytkowników) czy mi wolno.
Vodh napisał/a: | Salva - faktycznie, lisek słodki, ale Twój obecny av mi się bardziej podoba. Tylko, że jakoś się z podpisem gryzie. A i tak najlepsza i jedyna prawdziwa była Raquel! Ciągle mam ją przed oczami i mi podświadomie zastępuje Twój aktualny obrazek :D |
A wiesz, że to przez Ciebie w ogóle znalazłam Raquel i zaczęłam moje szaleństwo z avkami ...? ^^ Powinnam Ci podziękować za moje aktualne hobby ^^ Dla Ciebie jeszcze wrócę do Raquel, tylko troszkę ją poprawię ona jednak była zupełnie bez obróbki.
Tymczasem, Ukitake
To co Photoshop pozwala robić z ciemnymi, brzydkimi kadrami jest niesamowite. A myślałam już, że trzymam to ujęcie tylko z ogromnej sympatii, tymczasem można to przepięknie obrobić. Niech żyje Photoshop !!! I Ukitake też... |
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 04-06-2007, 19:31
|
|
|
Salva napisał/a: | Tymczasem, Ukitake |
Bardzo ciekawy i rzeczywiście Photochłop to prawdziwy kombajn możliwości. |
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 04-06-2007, 19:49
|
|
|
Fajny Slava. Photoshop kombajn możliwości ale też trzeba mieć wiedze wielkości kombajnu żeby go dobrze obsługiwać ;P. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 04-06-2007, 20:27
|
|
|
O, dla poparcia moich słów pierwotny kadr
Enkidu ze cztery kombajny wiedzy, albo i więcej !!! Zanim ja poznam chociaż 2 % możliwości tego programu to ho ho... Ale jaka to radość robić cokolwiek nawet przy tak marnych umiejętnościach obsługi jak moje !!! |
|
|
eAthena
Przyszła Artystka
|
Wysłany: 04-06-2007, 20:31
|
|
|
Cytat: | BTW eAthena - naprawdę świetny komplet, chyba najlepszy Twój zestaw od początku. Tytuł troszkę nie pasuje, ale reszta - miodzio. |
A teraz? Pasuje? :o
So_Dakki napisał/a: | Jest słodziutki, tylko jakoś podpis mi nie bardzo pasuje, a szczególnie ten ucięty "błysk". |
Naprawiłam problem, ładniejsze?^^
Salva, bardzo mi się podoba ujęcie :O
Lila, urocze, ja nie mogę mieć takiego w domu >______________< xD' |
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 04-06-2007, 20:48
|
|
|
eAthena napisał/a: | Naprawiłam problem, ładniejsze?^^ |
Ooooo tak! O to mi chodziło. Ładniejsze ^^ |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|