Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 17-04-2005, 17:51
|
|
|
To jest kot, avek niezły
Ysen obrazek fajny ale nie pasuje do ciebie |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Meath
|
Wysłany: 17-04-2005, 19:11
|
|
|
co do avka Ryuzoku, cholera kojarzy mi się z czymś, już to gdzieś widziałam... <myśli>
-ee, czy to nie jest smok? <lol> |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 17-04-2005, 19:20
|
|
|
Smok smok, gdiześ miałem pełną wersje, w oryginale był fioletowy i znaleziony został na googlu, po czym przerobiony przez Irian (której ostatnio tutaj nie widać) a avek zagościł u mnie długi czas temu i został do tej pory... |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 19-04-2005, 11:51
|
|
|
Okazało się, że moje avatarki gdzieś diabli wzięli... Nie mam pojęcia, co się z nimi stało. Na pewnym odległym serwerze wykryłam ten właśnie. Jest autorstwa Irian Baratai i dostałam go "w pęczku" z kilkoma innymi, których niestety nigdzie nie mam. Znowu jakiś złowróżbny wyszedł... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 19-04-2005, 12:21
|
|
|
Proszę pani, jest to jeden z niewielu avków, które mi się podobają na tym forum.
Albo to ludzie nie maja gustu, albo ja. No cóż, wiem na co wyjdzie... |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 19-04-2005, 14:49
|
|
|
Ave-jak chodzi Ci o to że tło takie krwiste to jedno zdjęcie z pierwszego zjazdu miałaś takei na czerwonym tle z nożem w ręku, to by lepiej odzwierciedlało takie pomysły:P
a avek ładny i oby takich wiecej |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-05-2005, 06:08
|
|
|
<3 Wiz <3 |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Doreen
Little Lotte
|
Wysłany: 04-05-2005, 09:21
|
|
|
Avellana - nie wiem, jakie miałaś przedtem avatarki, ale ten jest świetny! Nie dość, że czarny kotek to jeszcze na krwistym tle <wicked grin>
A mój... no cóż, Ed jaka jest, każdy widzi ^_^ A ten napis "weirdo" uważam za baaaardzo miły akcent :)
Kiedyś posługiwałam się takim avatarkiem, jaki ma teraz Meath. Tylko stwierdziłam, że napis jest za jasny i przez to nieczytelny, a jak zaczęłam go "poprawiać" to już w ogóle go nie było widać O_O" |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
|
Totalizator
I Think I Can
|
Wysłany: 04-05-2005, 13:12
|
|
|
Ja miałem WIELKIE problemy z wyciągnięciem mojego avaratka "na żywca" z FLCL (to oczywiście Naota z ostatniego odcinka), w końcu zastosowałem program do robienia screenshotów, shareware, czego efektem jest ten ohydny biały znaczek w lewym górnym rogu, jak znajde lepszy program który nie narobi mi na efekt końcowy to podmienię. Ponieważ wśród moich znajomych wystąpiły trudności z rozpoznaniem co jest na obazku nadmienię, że ta postać na obrazku trzyma dwie skrzyżowane gitary, to NIE jest motylek;) |
_________________ Podążaj za białym kurwikiem... |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 04-05-2005, 13:27
|
|
|
Avatarek bardzo fajny, szczególnie, jeśli to łapane "na żywca" z serii - byłam pewna, że jakiś art.
Tutaj: http://forum.wszechbiblia.info/tematy26/1057.htm był wałkowany temat łapania screenów... Napisz tam, jaki to typ plików, to pewnie Ci podpowiedzą, czym je capnąć. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 17-05-2005, 10:14
|
|
|
Hehe, w końcu nauczyłam sie robic te przeźroczyste tła, sama! O_o. Wstyd sie przyznac, o nie umiałam tego ^^'. Na początek coś prostego z Itaczem ♥ |
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 05-06-2005, 10:53
|
|
|
Standardy tego forum zezwalają tylko na avy o rozmiarach 100x100. Swego czasu (a było to bardzo dawno temu) zrobiłam ten emblemat z Shampo do zastosowania w takich właśnie sytuacjach. Może najwyższy czas postarać się o jakiś nowy. ^ ^ |
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 05-06-2005, 12:51
|
|
|
mój avek został dla mnie zrobiony przez mojego braciszka ^__^ |
|
|
Aliens
|
Wysłany: 05-06-2005, 12:52
|
|
|
Niestety ja nie mam nikogo do pomocy i muszę sam się troszczyć o moje emblematy :| . |
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 05-06-2005, 12:55
|
|
|
ale widać że nie brak ci pomysłów bo przecież co chwile zmnieniasz avatar....;D |
|
|
|