Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 29-08-2007, 16:28
|
|
|
W końcu zrobiłam jakiś av, który (być może) warto pokazać w tym temacie. Uff...
Ostatnio jakoś ciężko idzie.
Nodame, przysłuchująca się muzyce Chiakiego. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 29-08-2007, 17:02
|
|
|
Momoko świetny ! Tylko ja bym dała więcej twarzy Nodame. Ale i tak jest naprawdę fantastyczny ! Śliczne, ciepłe kolorki. Bardzo ładny avek ^^
A tu moje dzieło najnowsze...
U mnie idzie normalnym trybem czyli średnio jeden avek na dwa dni. Co do jakości to przemilczmy, ale ja to lubię. A aktualnie mam otworzony Photoshop a w nim 14 obrazków już wykadrowanych i przygotowanych do obróbki. Nie liczę dziesiątków tych które nie zostały jeszcze wycięte... A cały czas mi przybywa, a to pomysłów a to obrazków... Ech... Przy czym 1/3 tego chłamu to Kanon. |
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 29-08-2007, 19:39
|
|
|
Ja was dziewczyny podziwiam. Szczególnie Salve. Ze jej sie chce... Moje lenistwo i miłość do seedów spowodowała to że bardzo zadko przełaczam sie pod winde i żadko kiedy coś tam dłubie w PS - przeważnie odinstalowuje stuff i usuwam stare obrazy lub zgrywam zdjęcia. A czasem nie robie z tego powodu bo jak sobie przypomne avaki z ofrum to dochodze do wniosku zę moje nie powinny ujrzeć światła dziennego bo mam zrąbany gust xD
JA TEZ CHCE ROBIĆ TRAKIE AVATARY BU |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 29-08-2007, 20:03
|
|
|
/me biegnie na DA zobaczyc czy i tam jest i czy można na favika (tak, obydwa)
Momok! Nodame na Deva!
Córcia, ten podniesiony kącik ust i ta mina: aż słyszę to *tsh* xD
Ja ostatnio zaczęłam, ale nie wiem kiedy skończę (i czy w ogóle skończę, bo doszłam do wniosku, że małe i źle widać) pewien avatarek. Opętała mnie bowiem szaleńcza myśl. I nie chce puścić. "Be in despair!" plus Itoshiki Nozomu z geassem (wycięty prosto od Lulu). Męczy mnie to i meczy, ale czasu nie mam.
Dakara:
Jeśli ktoś chce pomysł wziąć i rozwinąć - proszę bardzo. A nawet byłabym wdzięczna bo opuściłaby mnie chętka na jego zrobienie. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 29-08-2007, 20:38
|
|
|
Mamunia ależ to jest genialny pomysł ! Ja chcę to zobaczyć, w Twoim wykonaniu !
shinigami ja to po prostu lubię. Tak jak ktoś inny woli sobie zeżreć batonik, ja wolę zrobić avatar. Kwestia gustu ^^ Zresztą to samo rysunki. Ja to po prostu lubię ^^
Mamunia cieszę się że się L podoba ^^ Mnie się jego mina srednio spodobała, ale pasuje do tekstu który MUSIAŁAM użyć. Mnie się notabene z tego avka najbadziej podoba to pękniete serduszko, symbol rozdarcia wewnętrznego biednego eL...
xD |
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

|
Wysłany: 29-08-2007, 21:06
|
|
|
Córcia napisał/a: | Mamunia ależ to jest genialny pomysł ! Ja chcę to zobaczyć, w Twoim wykonaniu ! |
Problem w tym, że aktualna wersja jest nie do publikacji (mała główka, jeszcze mniejszy geassik, ledwo widać), a nowego się mnie nie chce robić. Chociaż jeśli nikt sie tym nie zainteresuje to za jakiś czas zapewne do tego wrócę. |
G.F.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 29-08-2007, 21:16
|
|
|
Byłam pewna że avek się nie spodoba, tymczasem na Devie się spodobał. Hmm...
Mnie on się nadal średnio podoba... |
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 30-08-2007, 00:37
|
|
|
yay!! Salva, ten avek jest świetny ^^ To była taka ładna scena ^^ Na prawdę nie wiem, dlaczego Ci się nie podoba.
no i dla Momoko też brawa za Nodame, fajna kolorystyka. |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 30-08-2007, 11:59
|
|
|
Mnie się scena też podobała, ale na Jowisza co w nim jest ładnego ?! Mnie sie zdecydowanie bardziej podoba w podobnej tonacji kolorystycznej Quo Vadis Akito... Bardzo lubię na niego patrzeć, tymczasem ten jest dla mnie taki strasznie nijaki, średni i zwyczajnie mi się nie podoba... Wsadziłam na Deva tylko dlatego, że zostałam zmuszona przez jedna osobę, nie chciałam go wsadzać... |
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 30-08-2007, 14:57
|
|
|
Salva za skromna jesteś. Robisz świetne avaki xD Możesz sie starac mówić ze są są brzydkie - to tylko twoja opinia z którą większosc osób się nie zgadza. Musisz sie z tym pogodzić ze masz talent i nie umeirz zrobić brzydkiego avaka xD |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 30-08-2007, 15:16
|
|
|
Shinigami to nie o to chodzi. Ja robię avki tylko dlatego że mnie się podobają (tu akurat wykorzystałam nowy sposób robienia, co mi się samo w sobie spodobało), nie wmawiam nikomu że są brzydkie. De gustibus non disputandum est. Ja bym chciała wiedzieć co jest w tym konkretnym fajnego. Ja gdybym go zobaczyła przejechałabym po nim wzrokiem i szukała czegoś lepszego... Zwyczajnie nie rozumiem czemu komuś się on podoba. A dlaczego np taki Quo Vadis Akito nie... Albo Darling, albo ostatnio dylematy L. Kolorystyka ? Napis ? Sama scena ? To rozjaśnienie ? Faktura ? Postaci ? Mnie sie nie podoba nic. Kolory udało mi się dobrać do bani, napis też. Próbowałam z innymi ale z dwojga złego to już było lepsze. |
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 30-08-2007, 16:32
|
|
|
Salva napisał/a: | Kolorystyka ? Napis ? Sama scena ? To rozjaśnienie ? Faktura ? Postaci ? |
Ouran. I jedna z najsłynniejszych scen anime.
Poza tym avek jest dobry i nie powinna cię za bardzo dziwić liczba komentarzy i favów - popularna seria, równie znany kadr = sukces instant.
Że przypomnę mój pełen paskudnych niedociągnięć wektor Darka, za którego dostałam do tej pory najwięcej favów ze wszystkich prac na Devie. A taka śpiąca Rika, z której jestem strasznie dumna, nawet viewsów ma mało. |
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

|
Wysłany: 30-08-2007, 19:07
|
|
|
I jeszcze jedno - napis, ładny i "chwytający". Kolory są piękne (a jakże, prawie, prawie xD). Ale z jednym się zgodzę, córcia, nie jest to jeden z Twoich lepszych avatarków. A jak dla mnie zbyt niewyraźny. Chociaż im dłużej się na niego patrzę tym ładniejszy się mi wydaje. |
G.F.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 30-08-2007, 19:34
|
|
|
Ja do napisów chyba zawsze miałam szczęście. Prawie nie mam problemów z wymyśleniem, a wręcz czasem najpierw mam napis a potem scenę. Teraz mam w głowie dwa napisy i jeden musowo zrobię do Nayuki oraz kilka wersji Byakuyi. Będzie dużo Byakuyi. Obrzydliwie dużo... ^^ Wykpionego rzecz jasna...
Jedna mamunia rozsądna. ^^ |
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 01-09-2007, 15:52
|
|
|
Crofe specjalnie z dedykacją dla Ciebie i moshi Hatori ^^ Pamiętam jak kiedyś prosiłaś żebym coś z nim zrobiła. Wiem że z lekkim ekhm opóźnieniem, ale proszę...
Mnie się podoba szalenie, przez te kolory. Ostatnio od Mai, która mi wiernie towarzyszy pod nickiem polubiłam szaleńczo taką kolorystykę... |
|
 |
|