Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-05-2008, 13:01
|
|
|
Cieszę się Vodh, że Ci się spodoba ^^ Chociaż ja wolałam jak avatarek był odwrócony w prawo (moja mała obsesja, większość avków jakie robię na to forum jest odwrócona w prawo). Prawdę mówiąc podpis to po prostu wycięty kadr, nic nawet z kolorami nie robiłam.
A u mnie powrót do jedynej słusznej, acz różowej Mai ^^ Do mojego nastroju i aktualnie panującego widoku za oknem pasuje idealnie. Poza tym jest tu urocza, Bou też. |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-05-2008, 13:40
|
|
|
A mi jakoś nie dawał spokoju odwrócony w prawo, miał jedno oczko bardziej i był trochę.
Za to w obecnym kształcie bardzo mi się podoba ^.^ i zostanie na dłuuugo (zwłaszcza, że to mój w zasadzie jedyny pełen komplet, który jest kompletem (tm) a nie bardziej lub mniej przypadkowym zestawieniem) Jeszcze raz dzięki!
(no i oczywiście nieustające dzięki dla Wiewióra za tego pana z avatarka oraz Shini za kolorowanie owego jegomościa) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 19-05-2008, 17:59
|
|
|
Hmmmm, zastanawiam się kto zrobiłby mi nowy avatar i grafikę? Wiem, że może za dużo chcę, ale w podtemacie piszę "zamówienia", więc ośmieliłam się spytać. Osobie, która mi zrobiła poprzednie (pozdrawiam Krysię^^), chwilowo się nie chce, więc zwracam się z prośbą tutaj. Jeśli ktoś byłby zainteresowany niech napiszę tutaj albo przez pw, jak tam wygodniej to ja specyzuje moje wymagania;D |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-05-2008, 20:20
|
|
|
Ja mogę :) |
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
|
Wysłany: 19-05-2008, 20:28
|
|
|
Oooo jak miło. Więc poprosiłabym avatar z Lelouchem z Code Geass. Bez maski, mogłby mieć włączony geass, ale to nie jest konieczne. Taki w ciemniejszych barwach. Grafika też byłaby z CG, ale już niekoniecznie z Lulu. Może być z C.C. To już pozostawiam twojej inwencji twórczej. |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 21-05-2008, 20:15
|
|
|
Nanami!!! *.* |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 22-05-2008, 14:06
|
|
|
A to wszystko wina Salvy! ^^
I tak czuję, że za niedługo będzie zmiana, oczywiście przez Salvę!
Vodh, z tym księżycem Ci do twarzy! |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 22-05-2008, 14:13
|
|
|
Nanami... Ty nie dożyjesz kolejnego odcinka CG :3
Vodh to się nazywa ironia losu... W 7 odcinku SE są przepiękne ujęcia na księżyc, rychło w czas... Jakbyś chciał coś zmienić to mów ^^ A co też chcesz Shi tzu na avek ? xD
Shi tzu oraz cała reszta powinna być gotowa w sobotę. Nie wzięłam płytki z moimi grafikami ;__; |
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
|
Wysłany: 22-05-2008, 14:17
|
|
|
O właśnie odkryłam, czemu Nanami tak często zmienia "wygląd". Dzięki robieniu grafik może zabić czas czekając na CG. Może ja też powinnam zacząć to robić? Nie nie mam talentu, ani cierpliwości do takich prac. |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 23-05-2008, 01:35
|
|
|
Omru? Jak znajdziesz jakiś ładny księżyc z ładnym tłem i będzie Ci się do tego jeszcze avka chciało zrobić (tym razem ze spinką w kadrze xD) to nie pogardzę ^.^ tylko jestem w Łodzi, więc nie bardzo mam możliwość Ci podesłać kolorki, więc w razie czego doczeka do niedzieli, ne? (ale wierzę, że masz je gdzieś na kompie :] ) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 25-05-2008, 17:06
|
|
|
Fum ! Zrobiłam Ci już komplecik z Tomoyą, ale mój priv bardzo nie chce do Ciebie dojść. Nie wiem czy wkleić komplet tutaj czy nie... Poza tym właśnie przed chwilą porobiłam ponad setkę screenshotów z 23 odcinka Clannad i będę się tym bawić. Więc jak Ci się nie spodoba to mogę zrobić kolejne. ^^ |
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-05-2008, 17:34
|
|
|
Wielkie dzięki Salva!
Komplecik się podoba (wszelkie porównania z moją poprzednią chałturniczą robotą byłyby dla niego obraźliwe) i możesz mnie spokojnie dołączyć do listy zadowolonych klientów :) (no chyba, że po zabawie zrzutkami będziesz chciała, żebym przymierzył inne wdzianko, ale spokojnie możesz się zająć uszczęśliwianiem innej osoby.) |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-05-2008, 17:52
|
|
|
O, ładne.... Tylko dlaczego się tak rozpikselowało nagle? |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 25-05-2008, 18:04
|
|
|
Fum zmniejszałeś rozmiary ? Przepraszam, zapomniałam że wysłałam Ci w najlepszej jakości. Tu są wersje Tanuki friendly, rozmiar jest odpowiedni na forum i nie trzeba z tym nic robić. Zmieniłam też troszeczkę sig, bo trochę łysy był ^^
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-05-2008, 18:27
|
|
|
OK, już po uaktualnieniu. Rozmiar poprzednich obrazków był za duży, więc zmieniłem png-i na jpg-i i nie zauważyłem, że jakość siadła. Jeszcze raz dzięki. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
|