Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 29-05-2008, 18:19
|
|
|
U mnie zmiana na jedną z najbardziej uroczych przedstawicielek płci pięknej w anime. Jako jedną z nielicznych lubię ją bezwarunkowo, poza tym jest śliczna i urocza *__* To ujęcie było zbyt piękne żeby je zostawić, nie robiąc z niego avatarka. Tak więc dopóki nie skończę siga do różowej Mai, towarzyszyć mi będzie Millay. ^^
Po raz pierwszy mam wrażenie, że avek i tytuł współgrają ze sobą. Ona tu wygląda naprawdę jak księżniczka ^^ |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 29-05-2008, 18:34
|
|
|
Salva napisał/a: | mam wrażenie, że avek i tytuł współgrają ze sobą. |
Słuszne wrażenie! Dorób do tego ładną sygnaturę i będzie to tak można zostawić. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 29-05-2008, 18:38
|
|
|
Ooo pierwsza postać, która Ci się spodobała od czasu Zefy :D
Mam tylko poważne obawy, że można sobie mylne wrażenie o mnie wyrobić przez ten avek... Whatever... Za śliczna jest żeby jej nie nosić ^^ |
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 29-05-2008, 20:13
|
|
|
Salva, ślicznie! Nie zmieniaj tego avatara, bardzo ci pasuje. Dorób jeszcze jakąś grafikę i będzie idealnie! |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-05-2008, 20:17
|
|
|
Salva, genialnie Ci w tym avku ;) (o tym, że sam avek śliczny, to już w ogóle nie wspominam) Dorób do tego jakiegoś ładnego siga i będzie komplet, który ma poważne szanse przebić Zefi i Mai! |
_________________ ...
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 29-05-2008, 21:25
|
|
|
Cicho heretycy i piszczący fani CG! Mai jest jedyna, niepowtarzalna i najlepsza, i ja sobie Salvy z innym komplecikiem nie wyobrażam, o! |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-05-2008, 21:32
|
|
|
BOReK napisał/a: | Salva napisał/a: | mam wrażenie, że avek i tytuł współgrają ze sobą. |
Słuszne wrażenie! Dorób do tego ładną sygnaturę i będzie to tak można zostawić. :D |
byleby politycznie niepoprawny jakiś. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 29-05-2008, 21:55
|
|
|
Cholera... Zrobiłam tą Millay z głupia frant po czym skończyłam sig do różowej Mai i teraz mam dylemat...
Może na razie niech pobędzie chwilę Millay. Mai i tak mam wszędzie indziej, więc może mi wybaczy małą zdradę ^^ |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 30-05-2008, 09:42
|
|
|
A ja ci proponuję wrzucić Mai i zająć się sigiem do Millay (i karolkiem ;p), a Millay wstawisz sobie na dłużej już jak dorobisz do niej siga ładnego. W ten sposób i sig do różowej Mai będzie zadowolony i Millay będzie ładniej z sigiem ^.^v
Edit: YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY! jaki jenot! :D wygląda to Ge-Nial-Nie! :D:D |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 30-05-2008, 09:52
|
|
|
Karolkiem się chyba muszę szybko zająć, bo od patrzenia na Tsukihime mi się dziwnie robi xD
Mówisz, żeby sig zrobić ? Ja w ogóle tego nie planowałam, tak sobie zrobiłam Millay, ona jest zbyt piękna jak na mnie.
Świetny jest ten jenot !!! Tylko mógłby być większy odstęp między jenotem a białym tłem, bardziej płynne przejście z niebieskiego w biały. No i jenot w tle mógłby być nieco wyraźniejszy... Ale ogółem naprawdę świetnie wygląda ! |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 30-05-2008, 10:03
|
|
|
Emo jenot z różową spineczką! Nowa wersja forum zdecydowanie mi się podoba, tylko muszę się przyzwyczaić, bo na razie góra wydaje mi się nieco "pusta". |
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 30-05-2008, 10:22
|
|
|
Tak, zdecydowanie na górze sie tak puściej zrobiło, ale jenot... upadek z krzesła bolesny ;) Co on w łapce trzyma? |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 30-05-2008, 10:38
|
|
|
Biorąc pod uwagę spływik to na karolka masz czas spokojnie do niedzieli, więc nie ma pośpiechu ;)
A co do Millay - moim zdaniem świetnie do Ciebie pasuje i domagam się siga z Millay oraz tego, żebyś Millay z sigiem zostawiła na długo!! |
_________________ ...
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 30-05-2008, 10:45
|
|
|
Nanami napisał/a: | Co on w łapce trzyma? |
Tanuki w łapce trzyma to, co powinien - buteleczkę (to miało swoją właściwą nazwę) z sake. ^__^ |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 30-05-2008, 10:49
|
|
|
Vodh napisał/a: |
A co do Millay - moim zdaniem świetnie do Ciebie pasuje i domagam się siga z Millay oraz tego, żebyś Millay z sigiem zostawiła na długo!! |
NIE, NIE i jeszcze raz NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja chcę Mai, ta blondyneczka w ogóle mi do Ciebie nie pasuje, ja chcę Mai z powrotem (me się złości i tupie, i w ogóle)! Może być nawet w najsłodszym odcieniu różu z toną płatków wiśni...
Vodh, siedź cicho, jak chcesz to sam sobie zmień na blondynkę, będzie Ci pasować, w końcu jesteś biszodzio :P |
|
|
|