Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 15-07-2008, 21:52
|
|
|
Moshi, masz świetny komplecik :D 100% Mhoku i 200% seksu xDDD
A ja też się pochwalę tym razem poważnym kompletem ze Schneizelem ^^ Księżyc poszedł do szafy i będzie na specjalne okazje ^^ |
_________________ ...
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 15-07-2008, 23:00
|
|
|
Ooo, ten komplet osobiście uważam za świetny! Tak trzymaj. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-07-2008, 23:05
|
|
|
OMG, Vodh, genialne! Te kolory, Lulusiek... Niech to będzie na dłużej, niech się napatrzę do syta. Córcia, niesamowicie mi się podoba ten komplecik. Kolor chyba odgrywa tu największą rolę, wygląda naprawdę dobrze. *zatkało z wrażenia*
Ładny komplecik, Moshi. Ale nawet jak miałaś bizona, to ja Cię widziałam jako czerwonawą Rukię. Mhok? Hm, cóż, niech będzie mhok, też można tak na to spojrzeć XD |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 15-07-2008, 23:20
|
|
|
Ale za to ile ja się namęczyłam nad tym szachowym Schneizelem przez tego pikselowego faszystę, Vodhowi należy się kęsim !!! Inna rzecz, że sama się za to wzięłam...
Cieszę się Mamunia :D Uwielbiam czerń i czerwień razem *___* a jeszcze do tego żółty... Moje ukochane, najukochańsze kolory, mnie też ten komplecik wydaje się jednym z ładniejszych jakie zrobiłam ^^
A Rukia... Moshi jest ZUA ! Nie chce wsadzić pierwszego avka !!!
Poza tym to nie jest mhok, to jest seks ! :3 |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 15-07-2008, 23:28
|
|
|
W istocie, 200% seksu. Moshi, nie zmieniaj tego kompletu, bo ładny XD
Swoją drogą - jak tak patrzę na to, co wy wyczyniacie, to mnie czasem nachodzi ochota na zmianę mojego kompletu, a to już jest niesamowite... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 15-07-2008, 23:37
|
|
|
Ehh... Vodh - Żona daleko a ty zamieniasz się w Księcia?! Jak mogłeś?... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 16-07-2008, 00:58
|
|
|
Nie podoba Ci się metamorfoza, króliczku? czekaj czekaj... kiedy nie byłaś daleko, to ja byłem jednorogim diabłem? Chyba tak... Oh well, gdybym był bishojo, to wolałbym na męża księcia, a nie diabła, ale cóż :D
Mnie też się niesamowicie podobają kolory ^^ i ujęcia. I napis... I wszystkie zue pikselki skrupulatnie zamordowane :D me = ureshii |
_________________ ...
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 16-07-2008, 06:22
|
|
|
Vodh, piękny komplet, po prostu cud, miód i orzeszki - nie zmieniaj! I ta czerwień, taka szlachetna i głęboka... nie mogę się napatrzeć.
Salva napisał/a: | A Rukia... Moshi jest ZUA ! Nie chce wsadzić pierwszego avka !!! |
Oczywiście że jestem ZUA, zapisałam się nawet na nauki do GoNik! Poza tym pewnie Ci pokazywała, że zrobiła mi drugi komplet. Taki śliczny, deszczowo - melancholijny i proszę powiedz mi jak ja mam się teraz zdecydować?!
A co do seksu - a idźcie wy się wszyscy utopcie :P Poza tym, głodnemu chleb na myśli... |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-07-2008, 10:03
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | A co do seksu - a idźcie wy się wszyscy utopcie :P Poza tym, głodnemu chleb na myśli... |
A co oznacza uporczywe wypieranie się? :3
Vodh, to.jest.absolutnie.i.bez.dwóch.zdań.BOSKIE. Wyglądasz jak prawdziwy Książę z klasą. Salva wielka jest i mroczna. |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 16-07-2008, 10:22
|
|
|
GoNik napisał/a: | A co oznacza uporczywe wypieranie się? :3 |
Tylko tyle, że nie przyjmuję do wiadomości waszego punktu widzenia :) |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 16-07-2008, 15:12
|
|
|
A u mnie znowu zmiana, mimo że Ukitake ślicznie się z Assasinem komponował to jednak średnio do mnie pasuje. |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-07-2008, 17:58
|
|
|
Tamten szczerzący się avatar już mi się znudził, pora na hołd dla serii Ace Attorney. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 16-07-2008, 20:38
|
|
|
Keii, słodki Apollo, choć trochę szkoda, że nie widać jego charakterystycznych, no, tych rzeczy, co je sobie zrobił z włosami.
Co mi przypomina, że czas zamienić Badou na jakąś postać z AA (zapewne Edgewortha, Jake'a lub Ganta). Tyle że jakoś nie przejawiam żadnych talentów do tworzenia avków. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-07-2008, 20:43
|
|
|
Amarth, kiedy kadrowałem ten art, pierwsze ujęcie to były same "kolce". Uznałem to jednak za zbyt hermetyczne :P |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 16-07-2008, 20:57
|
|
|
Keii napisał/a: | Amarth, kiedy kadrowałem ten art, pierwsze ujęcie to były same "kolce". Uznałem to jednak za zbyt hermetyczne :P |
Prawda, są raczej spore. Może sobie rekompensuje, albo co. Ale faktu, że jest słodki nie zmienia.
Edit: No i masz. Kiedy wreszcie znalazłam arta, który mi odpowiada z całą siłą uderzył fakt, że nie potrafię robić avków. Nie mniej przez jakiś czas będę używać tego. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|