Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 05-07-2009, 19:29
|
|
|
Altruista napisał/a: | Rzut monetom? Dajesz wtedy każdemu z nich 50% szansy.
Lepsze to niż nic. Ja na ich miejscu byłbym ci za takie szanse, niezmiernie wdzięczny ;> |
Gdybym ja tak spróbowała wszyscy moi ulubieńcy dostaliby chyba po 0,1%. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Waaagh!
Bo to zła kobieta była
|
Wysłany: 05-07-2009, 19:35
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Altruista napisał/a: | Rzut monetom? Dajesz wtedy każdemu z nich 50% szansy.
Lepsze to niż nic. Ja na ich miejscu byłbym ci za takie szanse, niezmiernie wdzięczny ;> |
Gdybym ja tak spróbowała wszyscy moi ulubieńcy dostaliby chyba po 0,1%. |
Tyle, że to przechodzi :(. Większość ulubionych postaci, po jakimś czasie staje się obojętna, tylko te 'prawdziwie ulubione' przetrwają. |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-07-2009, 19:36
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Gdybym ja tak spróbowała wszyscy moi ulubieńcy dostaliby chyba po 0,1%. |
Chcesz powiedzieć, że masz tysiąc ulubieńców?... ja np. wątpię, czy postaci ogółem tyle znam. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-07-2009, 19:44
|
|
|
Każdy Altruista zawsze bierze w swoich planach pod uwagę wasze dobro - wskutek czego altruistyczne plany są najlepsze ;) Tak przynajmniej twierdzi Wydział Propagandy naszego Bractwa. (uwaga - poglądy Wydziału Propagandy nie są tożsame z indywidualnymi poglądami członków) |
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 05-07-2009, 19:53
|
|
|
Nie byłbym akurat tego dobra taki pewien - rady Altruisty z zasady przynoszą dobro wierzącym, natomiast zagładę sprowadzają na heretyków. Ergo, rada jest jak najbardziej dobra i same korzyści z niej wynikają - ino trzeba najpierw zacząć kroczyć Jedną Słuszną Ścieżką. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 05-07-2009, 19:54
|
|
|
Altruista napisał/a: | Najlepiej by było, jakby każdy miał swoją ulubioną, jedną postać z którą by się identyfikował ;> |
Ale to już było. Każdy miał swojego pokemona :). Pozostałby tylko problem czy można się z takim np. Pikachu identyfikować ^^ |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 05-07-2009, 19:57
|
|
|
Czyli innymi słowy powinnam się zastosować... hm... Ok, ale najpierw pozostałych (domniemane) 999 pupilków musi się wykruszyć by pozostał ten Jedyny Słuszny. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 06-07-2009, 10:47
|
|
|
Cytat: | Najlepiej by było, jakby każdy miał swoją ulubioną, jedną postać z którą by się identyfikował ;> |
Coraz bardziej zapalam się do tego pomysłu - właśnie uznałem Waaagha za Urufu, co mnie poważnie zwiesiło >____>. Ja tam mogę się poidentyfikować, zwłaszcza, że Orenji-kun nigdy nie był tak popularny jak cholerny Luluś, łypiący z połowy awatarów. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-07-2009, 11:37
|
|
|
Z ulubionymi postaciami jest ten problem, że przeważnie nie są tylko i wyłącznie naszymi ulubionymi. Na przykład taki Spike występuje przeważnie co najmniej jeden na każdym forum (a o Lulusiu to ja już w ogóle nie mówię). Teraz mi się udało trafić w swoistą niszę, bo chyba jeszcze nikt inny na Tanuku nie próbował sobie przywłaszczyć Jednookiego Smoka (i oby tak pozostało :D).
Co do Orenji-kuna to przyznam, że też miałem na komplecik z nim ochotę :D (konkretniej z tym: klik
Ogólnie też jestem jak najbardziej za przywiązywaniem się na dłużej do postaci, albo przynajmniej stosowaniem postaci odpowiedniej płci (łyp na Eaś ;p) i nieużywaniem postaci, które już do kogoś "przyrosły" (ponowny łyp na Eaś :P) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-07-2009, 11:58
|
|
|
Vodh, wypchaj się :P
Jeszcze zobaczysz, będę wredna i zrobię sobie komplecik z Date Masamune! |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-07-2009, 12:00
|
|
|
Easnadh napisał/a: | Jeszcze zobaczysz, będę wredna i zrobię sobie komplecik z Date Masamune! |
Cytując wspomnianego: Damn, shit!
A obecny komplecik Ci pasuje, do tego ładnie się komponuje z niebieskim forum, więc dostaje Catboy Seal of Approval. :P |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 06-07-2009, 14:05
|
|
|
Co do ulubionych postaci i identyfikowania się z nimi - ja na przykład chciałabym być Horo i większością postaci z Pandory jednocześnie. I do tego dochodzi dylemat wyboru laya - akurat mam taki śliczny avek z Alicją (Pandora) na ciemnoniebieskim tle, który idealnie by się komponował z nocnym stylem forum...
Zuo. |
|
|
|
|
|
Waaagh!
Bo to zła kobieta była
|
Wysłany: 06-07-2009, 15:00
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Coraz bardziej zapalam się do tego pomysłu - właśnie uznałem Waaagha za Urufu, co mnie poważnie zwiesiło >____>. |
Odezwało się we mnie 'fanbojerstwo', musiałem tam umieścić Horo. Z resztą, to jedna z niewielu postaci, która przetrwała u mnie próbę czasu :).
Dobra, ja nie mam postaci z którą mogę się faktycznie identyfikować, ewentualnie nie znam znaczenia słowa identyfikacja ^^'. Dlatego też oficjalnie zmieniam avatar i poszukuje postaci! |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-07-2009, 17:37
|
|