Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-12-2009, 15:56
|
|
|
Nie wiem czy wiesz, ale pomówienia (o kradzieży oprogramowania) w miejscu publicznym (forum) są nielegalne.
Taki efekt uzyskać można chociażby w darmowym Gimpie, jeśli potrafi się z niego dobrze korzystać. Pomijając już fakt, że bardzo niewiele z moich kompletów zrobiłem sam, z czym się zresztą nie kryję. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 13-12-2009, 15:57
|
|
|
Oooo, już wiem kto mi ukradł kule od wróżenia.
Drugą sprawą jest jeszcze istnienie opensourcowego Gimpa. |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 13-12-2009, 16:07
|
|
|
Uwaga odmoderacyjna:
RepliForce - rzucają takie oskarżenia, bez poparcia dowodami jakimikolwiek, ciężko sobie grabisz.
Uwaga użytkownicza:
Nie zwalaj braku umiejętności/posiadanie ich na program graficzny/nie posiadanie rzeczonego. Widziałam cuda dokonywane za pomocą zwykłego Painta - nie wierzysz, wejdź na pierwszą lepszą galerię internetową. A zamiast narzekać, sam się weź do roboty i poszukaj darmowych programów graficznych, a nawet wersji demonstracyjnych i popróbuj. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 13-12-2009, 16:12
|
|
|
Próbowałem IKa-sama, i uwierz Hiroshima przy tej pracy to pole pełne trawy |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 13-12-2009, 16:24
|
|
|
Mmm, metafory...
Jak nie masz smykałki do grafiki, to nie masz. Ale nie próbuj robić z innych ludzi wielbłądów i udowadniać, że twoja racja jest twojsza, kiedy bardzo wyraźnie nie jest. I nie dziw się, że ludzie oceniają cię szczerze w temacie do oceniania. |
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 13-12-2009, 16:39
|
|
|
No dobra, ale nawet nie chcą pomóc, żebym nie zaniżał średniej sygnaturek i Avków. Kilka razy prosiłem o coś wyszukanego, no ale nawet nikt uwagi na te prośbę nie zwrócił... |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Morg
|
Wysłany: 13-12-2009, 16:44
|
|
|
RepliForce, jakby Ci to powiedzieć... mało kto tutaj jest jeszcze w Gimnazjum, żeby w związku z tym mieć tyyyyyle wolnego czasu z którym nie mają co zrobić. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 13-12-2009, 16:48
|
|
|
żebym ja miał wolny czas... |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 13-12-2009, 16:54
|
|
|
I ten, jakby to... Ostatnia twoja prośba o zrobienie ci czegokolwiek jest z marca. Bez podania z jakim bohaterem, już pal sześć, że bez podlinkowanej grafiki.
Jakby nie patrzeć, nie jest to "kilka razy prosiłem o coś wyszukanego".
Nie myśl sobie też, że zjeżdżając ludzi za nic, nagle wszyscy rzucą się ci na pomoc z radosnym 'hurra!'. Nowai. |
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 13-12-2009, 16:57
|
|
|
Może posty zostały usunięte... no mniejsza
Jakby nie patrzył, to komplecik z Natsu <Fairy Tail> chciałbym zamówić... |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 13-12-2009, 17:00
|
|
|
Nie zostały. Mo(r)deracja coś by o tym wiedziała, a nie wie. Poza tym, byłyby w archiwum, do wglądu moderacji - moderacja potwierdza, że ich tam nie ma. (zalety posiadania sublokatorki u władzy!) |
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 13-12-2009, 17:05
|
|
|
Hmm, już wiem czemu wszyscy chcą obalenia polityki i piosenki Tomasza Karolaka... |
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 13-12-2009, 17:06
|
|
|
Hiroshima w dniu dzisiejszym, więc rusz tyłek i bierz się do roboty, zwłaszcza, że możliwości masz całe mnóstwo:
1) Nauczyć się używać Google'a, znaleźć odpowiednie poradniki o robieniu avatarów, ściągnąć choćby GIMPa i zrobić własny.
2) Poprosić - uwaga, coś nowego dla ciebie: uprzejmie - kogoś, kto się na tym zna, żeby ci zrobił.
3) Znaleźć jakikolwiek gotowy avatar który nie wygląda jakby zrobił go niedorozwinięty gimnazjalista (z całym szacunkiem dla jednym i drugich).
4) Przestać używać avatarów wogóle i robić z siebie posmiewisko.
Oczywiście, to tylko propozycje. Zawsze możesz dalej płakać na głos jacy to wzyscy są wstrętni, bo zrobili sobie avatarki, które nie są tak gówniane jak twoje. |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 13-12-2009, 17:08
|
|
|
Tak dokładniej, to obala się rząd (względnie jego część) lub jakiś jego system (np. komunizm), a nie politykę.
I tak, wiem, że spam. |
|
|
Agon
|
Wysłany: 13-12-2009, 17:13
|
|
|
Khy, widzę, że swoim (niewinnym) postem w ”Oceniamy...” rozpętałam III wojnę światową. O ja niedobra. |
|
|
|
|
|
|