Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 17-02-2010, 22:20
|
|
|
Ja myślę, że Vodhowi po prostu trzeba silnego męskiego ramienia, tylko nie chce się do tego przyznać wprost. |
|
|
Paweł
|
Wysłany: 17-02-2010, 22:25
|
|
|
Salva - cudo! Normalnie się zakochałem w tym komplecie! Chociaż tak po krótkiej analizie doszedłem do wniosku, że jeżeli Gigolo mieliby się tak wić i czerwienić jak Kaze, to wiele by nie zdziałali...
Co do avka Vodha - no cóż, słodki jest :D I co z tego, że pies na lachony - przynajmniej nie gustuje w małych dziewczynkach (a przynajmniej tak twierdzi... Pin ofkors)! |
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 17-02-2010, 23:02
|
|
|
Salva, wyrazy uznania za te dwa genialne komplety : ) |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-02-2010, 13:56
|
|
|
Tyle nowych ślicznych komplecików! I pojedynczych avatarków (Tren, dorób do Eriki sig, np. z Yumasakim, o! Ona jest genialna, ale w komplecie z Yumasakim jest wręcz morderczo genialna…).
Córcia, fantastyczne wychodzą Ci te kompleciki z Kimi ni Todoke. Już nie będę się rozpisywać nad tym, jak mi się graficznie podobają, ale pomyły na napisy co rusz masz lepsze. Tylko Twój tytuł w połączeniu z avatarkiem, khy… Chociaż w sumie do tej miny Kaze nawet pasuje.
A nad komplecikiem Evil już się rozpływałam, nie mogłam znaleźć wystarczających superlatywów *_*
Jako że dopiero teraz mogę w pełni docenić avek Crof… Mairu ftw! XD |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-02-2010, 14:19
|
|
|
Melmothia napisał/a: | Tyle nowych ślicznych komplecików! I pojedynczych avatarków (Tren, dorób do Eriki sig, np. z Yumasakim, o! Ona jest genialna, ale w komplecie z Yumasakim jest wręcz morderczo genialna…). |
Problem sprowadza się do tego, że nie mam i nie korzystam z żadnych programów graficznych (z Paintem jestem w stanie zimnej wojny od czasów gimanzjum). Avek został po prostu znaleziony na livejournalu (jak wszystkie avki które posiadam). Dlatego ten tekst o ramce... za Chiny by mi się jej nie udało zrobić.
I dlatego podziwiam osoby, które umieją robić avki. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-02-2010, 14:44
|
|
|
W toku dyskusji wyszło iż wracam do wątków fabularnych. By to celebrować, rude i wredne wróciło. |
|
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
Dołączyła: 16 Gru 2009 Skąd: Bo... ja... Nie pamiętam. Status: offline
|
Wysłany: 18-02-2010, 15:27
|
|
|
I tak oto znów dopadła mnie obsesja.
Nie lubię yaoi, ale gdy tylko zobaczyłam tego arta... Zakochałam się.
Choć obrazek w podpisie ma pewne... niedoskonałości. Shiki jest wyższy od Akiry, ale to szczegół.
Tren, nie wiem czemu, ale nawet mi w tym avku brak ramki nie przeszkadza. Choć... można by ją jakoś dorobić. |
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 18-02-2010, 21:35
|
|
|
Kyhy. Różowo, już chyab czwarty raz. Ale takie różyczki + ładna dziewójka = kfiiik. A obrazek pochodzi z jakiegoś dodatku horoskopowego do Claudii i jest to personifikacja Wagi.
No, i oczywiście kolorystycznie jest do chrzanu, bo się malowniczo kłóci z niebieskim, a ramka jest najgłupsza jaką mogłam wymyślić. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
|
Wysłany: 19-02-2010, 12:01
|
|
|
Hisayo napisał/a: | a ramka jest najgłupsza jaką mogłam wymyślić. |
To tam jest w ogóle ramka? oO |
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 19-02-2010, 13:13
|
|
|
Ostatnio gram w Bioshock'a 2 i naszło mnie na taki avatar, nie wiem czemu.
Obawiam się, że osoby nie grające w Bioshocka żadnego nie zrozumieją przesłania. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 19-02-2010, 17:46
|
|
|
Mirror napisał/a: | Hisayo napisał/a: | a ramka jest najgłupsza jaką mogłam wymyślić. |
To tam jest w ogóle ramka? oO |
Indeed - jak się wrzuci 250% powiększenia strony, to tam są takie małe fajne kropeczki... |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 19-02-2010, 18:11
|
|
|
życie po sesji wydaje się takie piękniejsze. No a w związku z tym mam więcej czasu i przypomniałam sobie o Rozen Maiden. Jakoś specjalnie ni przepadam za Suigintou, ale ta mi się nawet spodobała, to się postanowiłam pobawić.
Mirror twoje avki i sygnatury są zachwycające, ale ten komplet taki trochę ponury, choć i tak świetny.
Hisayo, ładnie, ale tej ramki faktycznie nie widać. |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
|
Wysłany: 19-02-2010, 18:21
|
|
|
Mononoke napisał/a: | ale ten komplet taki trochę ponury |
To przez kolorki. Ale co ja poradzę skoro taki był oryginał na dA?
Mi wystarcza to, że się trzymają za łapki. O. xD |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-02-2010, 18:25
|
|
|
Marudzicie, ja tam od razu widziałem ramkę. Wystarczy spojrzeć chociażby na różę w podpisie - tam jaśniejszy pasek na górze jest widoczny bardzo wyraźnie. Podoba mi się, taka dyskretna ramka pasuje do tego kompleciku. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
|