Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 24-02-2010, 21:24
|
|
|
Patrze czasem w ten temat i chce mi się płakać, że tak nie umiem jak niektóre tu potwory i zastanawia mnie czy warto pokazywać, co się porobiło samemu... Nowy zestaw...
Arty:
Art 1
Art 2 |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 24-02-2010, 21:45
|
|
|
http://img705.imageshack.us/gal.php?g=zoav1.jpg
Ekssssperymenty.
Jak patrzę na tego gostka to jakoś mi się Velg przypomina ^^
Lila, ładnie jest! A zrażać się nie wolno! |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-02-2010, 21:57
|
|
|
Ja chciałam spytać czy ktoś nie byłby taki dobry i nie zrobiłby mi jakiegoś zgrabnego zestawu z Eriką (z Durarary)?
Bo się trochę jak ubogi krewny czuję...
Bardzo ładnie proszę~! |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-02-2010, 22:12
|
|
|
Avek masz przecież bardzo ładny ^^ Ja bym proponowała dodać mu rameczkę i sig. |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-02-2010, 22:19
|
|
|
Zapewne, tylko nie mam żadnych powołań do stworzenia choćby ramki, a sygnatura to dla mnie coś pomiędzy wywoływaniem demonów, a umiejętnością gry na skrzypcach. Stąd też prośba do bardziej uzdolnionych ode mnie. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-02-2010, 00:26
|
|
|
Cóż, pewnie ktoś bardziej kompetentny wrzuci oramkowany avek do kompletu z sygiem, ale skoro już w ramach rozwiązywania problemu o jakże wdzięcznej nazwie co-by-tu-nie-robić-żeby-tylko-się-za-długo-nie-uczyć zacząłem się bawić Photoshopem, to tymczasem Erika z ramką:
|
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 25-02-2010, 01:00
|
|
|
Odkryłem temat ten niedawno i wpadłem na pomysł, że nie zaszkodzi zapytać... a raczej ładnie i grzecznie poprosić ;p Do rzeczy więc; znajdzie się może jakaś dobra duszyczka, która zrobi avaterek i sygnaturkę z materiałów poniżej?
Jeden
Dwa
<Bardzo ładnie prosi> |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 25-02-2010, 17:58
|
|
|
Morg napisał/a: | Plus za ramkę w avku, ale to białe tło niezbyt dobrze wygląda i... czemu żeś, heretyku, rozciągną |
Ale nie rozciągałem tej sygny. Tyczek, dziękuje pięknie. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 25-02-2010, 19:14
|
|
|
Dobra, muszę się pochwalić nowym własnoręcznie zrobionym kompletem. Nie jest źle... prawda? modli się po cichu Nie wiem czy ten napis w obrazku do podpisu nie jest za długi, ale moja inwencja twórcza dalej nie sięga. Może ktoś ma propozycję na jakiś lepszy? |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 25-02-2010, 19:51
|
|
|
Mononoke napisał/a: | Nie wiem czy ten napis w obrazku do podpisu nie jest za długi |
Może po prostu zmniejsz rozmiar czcionki? Wtedy napis pozornie będzie wyglądał na krótszy. |
|
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
Dołączyła: 16 Gru 2009 Skąd: Bo... ja... Nie pamiętam. Status: offline
|
Wysłany: 25-02-2010, 20:16
|
|
|
Napis jest ok, mogłaś skombinować inną czcionkę.
Ale jest Undertaker! Jeeeee! xD
Tak swoją drogą to mogłaś napisać ten tekst z 17 odcinka "Oh... Te zmasakrowane zwłoki wyglądają wspaniale..." xD |
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 25-02-2010, 20:48
|
|
|
Mirror napisał/a: | Tak swoją drogą to mogłaś napisać ten tekst z 17 odcinka "Oh... Te zmasakrowane zwłoki wyglądają wspaniale..." xD |
Co ty na to? :D
|
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-02-2010, 21:01
|
|
|
Trochę długie... Może na przykład "Zwłoki <3"? |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 25-02-2010, 21:30
|
|
|
Szperając w odmętach internetu, na stronce poświęconej przerabianiu bebechów różnych starych konsol, przez totalny przypadek znalazłem ten jakże uroczy uteniasty gifek. :] Tytuł pospiesznie zmieniony, na razie na podpis weny brak. :< |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
Dołączyła: 16 Gru 2009 Skąd: Bo... ja... Nie pamiętam. Status: offline
|
Wysłany: 25-02-2010, 23:03
|
|
|
Mononoke napisał/a: |
Co ty na to? :D |
Boże... Kocham! xD
Ale czcionka, czcionka... Mogłabym cię prosić o wersję bez napisów? Ja to chcę napisać, ja! I jakąś ładną czcionkę wynajdę... Proooooooszę! xD |
|
|
|