Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 07-02-2011, 22:01
|
|
|
Proste=łatwe=przyjemne. Co nie zmienia faktu, że to się musiało stać xD
...btw., gdzie się podziały fajne arty z Dasokiem, które można ukomplecikować? Te, które znalazłam mogłabym na palcach jednej ręki policzyć... |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 08-02-2011, 00:04
|
|
|
Hisayo napisał/a: | ...btw., gdzie się podziały fajne arty z Dasokiem, które można ukomplecikować? Te, które znalazłam mogłabym na palcach jednej ręki policzyć... | Źle szukasz xD <patrzy na ładne Dasoki w swoim folderze>
...btw. Nanami będzie zazdrosna. Dasoku jest jej xD [i wychodzi na to, że razem z Crof zmonopolizowałyśmy połowę bardziej znanych utaite, ups] |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 08-02-2011, 00:10
|
|
|
Ładny komplecik Hisayo, strasznie lubię arty tej babki~
A Dasoków trochę jest, choćby od DONARU, trza tylko trochę poszperać i łatwo się nie zniechęcać.
Easnadh napisał/a: | [i wychodzi na to, że razem z Crof zmonopolizowałyśmy połowę bardziej znanych utaite, ups] |
oj tam oj tam, od razu połowę... a, przy okazji - viptencio jest mój, nie tykać go. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 08-02-2011, 00:53
|
|
|
Crofesima napisał/a: | A Dasoków trochę jest, choćby od DONARU, trza tylko trochę poszperać i łatwo się nie zniechęcać. | Taaa, tylko 105 stron na pixivie - jakaś godzinka szperania najwyżej ^^
Hisa, mogę ci popodrzucać co ładniejsze, tylko się do mnie odezwij na gtalku, jeśli go masz.
Crofcian napisał/a: | Easnadh napisał/a: | [i wychodzi na to, że razem z Crof zmonopolizowałyśmy połowę bardziej znanych utaite, ups] |
oj tam oj tam, od razu połowę... a, przy okazji - viptencio jest mój, nie tykać go. | To może zróbmy listę, bo ja się już trochę pogubiłam...
Nanami: DSK, Ren, Jack, Moka, pewnie o kimś zapomniałam... Turlaj? Hiradon? Nanamiii, odezwij się i sprawdź.
Crof: clear, vipTenchou, Fukuwa, Gero, Tightson (kurczę, jeszcze nie miałaś z nim kompletu...)
ja: Valshe, Marutan, Faneru (kurna, he's so gay... -.-), dalejniepamiętam, chyba Mucchi, a poza tym to przydałoby mi się w końcu zrobić komplet z Osamurajem <3
...kto przygarnie Pokotę? |
_________________ ☾
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 08-02-2011, 00:59
|
|
|
Komplecik autorstwa Easia. Dziękować :D |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 08-02-2011, 01:01
|
|
|
A ja jestem mruczna~ <3
Chciałam ponosić dłużej Koguta, ale odkąd zrobiłam ten komplet, czułam nieodpartą potrzebę założenia go. |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 08-02-2011, 02:01
|
|
|
Easnadh napisał/a: | Nanami: DSK, Ren, Jack, Moka, pewnie o kimś zapomniałam... Turlaj? Hiradon? Nanamiii, odezwij się i sprawdź.
Crof: clear, vipTenchou, Fukuwa, Gero, Tightson (kurczę, jeszcze nie miałaś z nim kompletu...)
ja: Valshe, Marutan, Faneru (kurna, he's so gay... -.-), dalejniepamiętam, chyba Mucchi, a poza tym to przydałoby mi się w końcu zrobić komplet z Osamurajem <3 |
Turlaj raczej nie, prędzej hrdn.
Easnadh napisał/a: | ja: Marutan |
(´・ω・`)
Easnadh napisał/a: | ...kto przygarnie Pokotę? |
sorry, za duże prawdopodobieństwo, że na kompie zaczną pojawiać się jego zboczone fotki z innymi mężczyznami. Tym razem podziękuję. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-02-2011, 02:06
|
|
|
Crofesima napisał/a: | Easnadh napisał/a:
...kto przygarnie Pokotę?
sorry, za duże prawdopodobieństwo, że na kompie zaczną pojawiać się jego zboczone fotki z innymi mężczyznami. Tym razem podziękuję. |
Czy Wy wiecie, jak to brzmi dla osoby, dla której jedynym znanym Pokotą jest pokemon z nowych Slayersów?
*morduje wyobraźnię* |
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 08-02-2011, 02:13
|
|
|
Crofesima napisał/a: | Easnadh napisał/a: | ja: Marutan |
(´・ω・`) | Tak wyszło... ^^;;
Crofesima napisał/a: | Easnadh napisał/a: | ...kto przygarnie Pokotę? |
sorry, za duże prawdopodobieństwo, że na kompie zaczną pojawiać się jego zboczone fotki z innymi mężczyznami. Tym razem podziękuję. | Cholera. A myślałam, że ktoś się da nabrać, klątwa się przeniesie i te zboczone fotki przestaną pojawiać się na MOIM kompie.
BTW. Serio jest dużo ładnych Dasoków. Hisa-tan, jaaaaakbyś chciała, to tu wrzucam:
Art od Y_at
------
PS Seriś, przepraszam ciebie i twoją wyobraźnię ^^;;
PS 2 <zieeeeeew> Idę spać... <zgon> |
_________________ ☾
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 08-02-2011, 14:02
|
|
|
Easnadh napisał/a: | Nanami: DSK, Ren, Jack, Moka, pewnie o kimś zapomniałam... Turlaj? Hiradon? Nanamiii, odezwij się i sprawdź. |
Teraz to ponad innymi jest Hiroyuki. Ale on nie jest utaite. Więc dalej idzie Dsk, Ren, Hrdn. Jack to piesek. A mam jeszcze kotka, mało znanego Yorukichi. I to chyba narazie tyle.
(Czy nie lepiej założyć nowy temat o utattemita, tudzież całą sekcje na forum? XD) |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-02-2011, 15:07
|
|
|
Nanami napisał/a: | (Czy nie lepiej założyć nowy temat o utattemita, tudzież całą sekcje na forum? XD) |
Dajesz. Generujcie sztuczny ruch :D |
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 08-02-2011, 15:44
|
|
|
Nanami napisał/a: |
(Czy nie lepiej założyć nowy temat o utattemita, tudzież całą sekcje na forum? XD)
|
Sama wiesz, że mam to w planach~ niech tylko GoNik zrobi PEWIEN layout i jedziem ;d (trzeba mieć jakiś pretekst, no nie) |
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 08-02-2011, 17:53
|
|
|
Easnadh napisał/a: | ...btw. Nanami będzie zazdrosna. Dasoku jest jej xD [i wychodzi na to, że razem z Crof zmonopolizowałyśmy połowę bardziej znanych utaite, ups] |
;_____________________________________________; Iiiiiiii kto teraz będzie moim... yyy, którymśtam hasbendo z kolei?
Easiu, wielkie sankju za komplecik~! <przygarnia i chowa na potem>
Pod pomysłem na założenie osobnego temaciku podpisuję się wszystkimi kończynami, bo w końcu im więcej utattemitowych dyskusji na wierzchu, tym większe szanse na to, że ktoś się zainteresuje, te he~ |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 08-02-2011, 19:54
|
|
|
Hisayo napisał/a: | Easnadh napisał/a: | ...btw. Nanami będzie zazdrosna. Dasoku jest jej xD |
;_____________________________________________; iiiiiii kto teraz będzie moim... yyy, którymśtam hasbendo z kolei? |
Spoko. Dasoku to takie dobro wspólne. Wszyscy już go chyba mieli XD Nawet śpiewa piosenki jakieś Ofelii ffffff... Moge sie podzielić. |
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 08-02-2011, 20:07
|
|
|
Nanami napisał/a: | Hisayo napisał/a: | Easnadh napisał/a: | ...btw. Nanami będzie zazdrosna. Dasoku jest jej xD |
;_____________________________________________; iiiiiii kto teraz będzie moim... yyy, którymśtam hasbendo z kolei? |
Spoko. Dasoku to takie dobro wspólne. Wszyscy już go chyba mieli XD Nawet śpiewa piosenki jakieś Ofelii ffffff... Moge sie podzielić. | Znaczy well, przede wszystkim jest zasadnicza różnica między Dasokiem z .5 (którego ma Hisayo), a Dasokiem rysowanym w miarę realistycznie (którego nosisz ty). Ten pierwszy lata z półgołą klatą i jest taki kakkoiiii~ Ten drugi jest... Człowiekiem, Którego Nie Ogarniam. Ofiiiiljaaa, Ofiiiiiiljaaaaa... Oddajcie mi mój zmechacony sweterek...
Więc nie widzę problemu w dwóch Dasokach naraz na forum. Mylić się nie będą xD |
_________________ ☾
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|