Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 27-03-2007, 09:33
|
|
|
Cytat: | ...no wiesz, o ile jest odzwierciedleniem twojego charakteru, to nie mam nic przeciwko :P |
Oj jest :P
Luna zmienila :P ( albo ktos jej pomogl :P ) |
|
|
|
|
 |
Amelli 

|
Wysłany: 27-03-2007, 09:58
|
|
|
Swoją drogą, Lila, twój obrazek też niczego sobie ;) Sama rysowałaś? |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-03-2007, 10:23
|
|
|
Amelii taka sympatyczna postać jak Raquel MUSI wpadać w oko. Nieskromnie powiem, że też bardzo mi się podoba. A wszystko przez Vodha... |
|
 |
IKa 
Grupy: WIP
|
Wysłany: 27-03-2007, 10:33
|
|
|
Avek Lili jest kadrem z "Megatokyo", jednego z najbardziej znanych komiksów on-line... |
|
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

|
Wysłany: 27-03-2007, 11:35
|
|
|
A nie najbardziej :P?
Tak, to nanasawa z Megatokyo :D Podpis jest tez ladny, ale nie moge sie dowiedziec, kiedy zostanie mi oddany :/ |
|
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-03-2007, 18:13
|
|
|
Przegladam to forum i znalazłam avek który pokochałam, mianowicie pani Avellany, jest cudny *____*
A teraz mam na avku Hotarcie i chyba jeszcze długo ją będe mieć ^^ |
|
|
|
|
 |
Avellana 
Lady of Autumn

|
Wysłany: 27-03-2007, 18:38
|
|
|
Avellana wystarczy, ja wiem, że wiek przeraża, ale takie formalne zwroty nie są konieczne :)
I muszę po raz kolejny się pochwalić (tak, wiem, wszyscy starsi to wiedzą): to moja podobizna - fragment rysunku wykonanego dla mnie przez IKę. Całość można podziwić tutaj: http://www.deviantart.com/deviation/29262074/ |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

|
Wysłany: 27-03-2007, 19:01
|
|
|
No to chyba sobie dam na tapete, nie moge się napatrzeć na to....powinno się zabronić robić takie ładne rzeczy, potem człowiek się gapi i się dziwi czemu oczy go bolą...
Naprawde orginalny avek ;) |
|
|
|
|
 |
Amelli 

|
Wysłany: 28-03-2007, 10:25
|
|
|
hehehe. A mnie, dla odmiany, bardziej niźli art Avellany do gustu przypadł twój avatarek, Juziji ;) |
|
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

|
Wysłany: 28-03-2007, 15:38
|
|
|
Kurde, mam problem z moim nowym avatarkiem... Kto mi zrobi o porzadnie jak dam mu linki ?
A moze tak poprosze...
http://fc01.deviantart.com/fs6/f/2005/075/e/1/du_e_fer_neko_kissu.swf
To jest Flash z ktorego mam teraz avatar. Blagam kogos... Mozna zrobic taki sam jak mam ale bez pikselkow? Ja nie mam do tego programow :( Slicznie prosze... ( Blagam na kolanach !! ) :( |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 28-03-2007, 16:19
|
|
|
Machnąłem 4 wersje: 1, 2, 3, 4.
Jeśli którąś wybierzesz, radzę ściągnąć ją na dysk i zuploadować na serwer forum, a nie hotlinkować z imageshacka. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

|
Wysłany: 28-03-2007, 16:34
|
|
|
Kocham cie, wiesz ?? :D |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-03-2007, 17:39
|
|
|
Cytat: | Avellana wystarczy, ja wiem, że wiek przeraża, ale takie formalne zwroty nie są konieczne |
A wiesz, że u młodszych mangowców to się zaczyna robić częste? Kilka dni temu, pierwszy raz chyba na konwencie (a byłem już na wielu), dokładniej na Magnificonie, usłyszałem, żeby inni mówili do mnie per "pan". Ktoś winien wytłumaczyć tym i owym, że w fandomie, tak jak w socjaliźmie, wszyscy są równi.
A propos tematu - avatar Miyaczka mnie powalił na ziemię. |
|
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

|
Wysłany: 28-03-2007, 17:47
|
|
|
Grisznak napisał/a: | A wiesz, że u młodszych mangowców to się zaczyna robić częste? Kilka dni temu, pierwszy raz chyba na konwencie (a byłem już na wielu), dokładniej na Magnificonie, usłyszałem, żeby inni mówili do mnie per "pan". Ktoś winien wytłumaczyć tym i owym, że w fandomie, tak jak w socjaliźmie, wszyscy są równi. |
To zalezy jak kto wychowany, masz więcej niż 20 lat *lub tyle*, musisz się liczyć, że osoby takie jak ja będą mówić per "pan" nic na to nie poradzisz, zresza osoby nawet odemnie starsze często zwracają się do mnie "pani"....Nie mniej to nie temat na to *a z tego ciekawą rozmowe można poprowadzić*
Lila śliczny avek *lubie jak sa orginalne ^^* |
|
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-03-2007, 18:49
|
|
|
Grisznak napisał/a: | A propos tematu - avatar Miyaczka mnie powalił na ziemię. |
<kłania się z dumą> Mój avatar przedstawia jeden z najlepszych czarnych charakterów wszechczasów czyli Kuromi z Onegai My Melody (niech ktoś to zsubuje T__T). Tak sobie krążyłam po sieci, szukając obrazków i ten aż się prosił... |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|