Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 25-08-2011, 19:49
|
|
|
SUKI SUKI SUKI~
Mono, Easiu, milusi komplecik! Zawsze lubiłam to ujęcie na ławeczce, jest takie kjuuut :3 I WAIT, ta kobieta ma pixiva?! !!! Nie wiedziałam! *zapisuje* |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-08-2011, 00:03
|
|
|
U mnie zmiana, dość Stephena i leniwca, czas na nowego husbando (którym dzielę się z Mono, niestety, tsun tsun xD).
To całkiem znany koleś z odottemita zwący się 仏壇仮面 [YT]. Ma po prostu nieziemskie ruchy, bardzo płynne, a ja dodatkowo mam wrażenie, że tańczy jakby od niechcenia, tak bardzo nonszalancko mu to wychodzi.
Przecudny art od ya!, znaleziony przez Mono. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 26-08-2011, 00:19
|
|
|
Ja Ci dam "niestety", Ty... boszesz, jakaś Ty piękna XD... zgon
I tru, facet jest boski. Chyba od dawna tańczy i podejrzewam, że zawodowo. Na nico zamieszcza od sierpnia 2008, czyli od daaawna i jest bardzo popularny. |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-08-2011, 00:55
|
|
|
O mamo, he's got the move *________* Świetnie panuje nad własnym ciałem, ciekawe czy po jakimś szkoleniu. |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-08-2011, 01:05
|
|
|
Przyszedł czas na zmianę - tym razem Hazama z BlazBlue, autor (mi) nie znany. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
|
Wysłany: 27-08-2011, 14:57
|
|
|
Buhahaha. Nowy komplecik od Salvy! Boa Hancock z One Piece~~~ Jeszcze raz dziękuję! |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-08-2011, 15:09
|
|
|
Ja dalej twierdzę, że "His arms and legs can be sooo long... Makes you wonder... :3" to lepszy napis na siga, ale i tak wesoły komplecik ;) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-08-2011, 15:46
|
|
|
Vodh napisał/a: | "His arms and legs can be sooo long... Makes you wonder... :3" |
Ale jeśli mowa o innym elemencie to całkiem kanonicznie jest potwierdzone, że też się rozciąga, więc nie wiem nad czym tu można rozważać... |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 27-08-2011, 15:50
|
|
|
Vodh napisał/a: | Ja dalej twierdzę, że "His arms and legs can be sooo long... Makes you wonder... :3" to lepszy napis na siga, ale i tak wesoły komplecik ;) |
Bo to dobry pomysł był, moje inne też. Tylko Mamunia jest kobieta nieperwersyjna, o. Bu...
To moe spojrzenie~ Aw :3 |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 27-08-2011, 21:38
|
|
|
Bosz, Meru! Jaki dysonans... Komplet bardzo ładny, ale zupełnie mi do Ciebie nie pasuje... |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 27-08-2011, 22:32
|
|
|
No cóż. Moshi nie chcesz wiedzieć co Mamunia podesłała mi jako pierwszą propozycję xDDD Wierz mi, to pasuje bardziej niż białowłosy, agresywny, bykowaty facet z cygarem w ustach... |
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 27-08-2011, 22:34
|
|
|
Bo warzywo może być tylko jedno, tak jak jedne może być człowiek morza!
By Nona. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 28-08-2011, 08:24
|
|
|
Cytat: | Wierz mi, to pasuje bardziej niż białowłosy, agresywny, bykowaty facet z cygarem w ustach... |
Smoker? Tak właściwie to (zważywszy, że Meru planowała już nosić Rayleigha) uważam, że nawet nieźle by pasował. Hebihime z kolei, choć jest świetną postacią, już mniej. Może dlatego, że kopała kociaki i szczeniaki, a nie widzę, żeby Meru na widok kota zrobiła cokolwiek innego niż kici kici miau miau. |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
|
Wysłany: 28-08-2011, 08:54
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Bosz, Meru! Jaki dysonans... Komplet bardzo ładny, ale zupełnie mi do Ciebie nie pasuje... |
Ale jeśli chciałabym nosić postaci, które by mi pasowały, to musiałabym wziąć na avek takie, których nie lubię albo średnio lubię. Szybko bym znielubiła komplecik. Ja raczej wybieram bohaterów, którzy mi się podobają, a nie tych, którzy do mnie pasują (od kiedy to Lulusiek mi pasował? a wszyscy się przyzwyczaili).
Amarth napisał/a: | Smoker? Tak właściwie to [...] uważam, że nawet nieźle by pasował. Hebihime z kolei, choć jest świetną postacią, już mniej. Może dlatego, że kopała kociaki i szczeniaki... |
Ama, uwielbiam Cię i wojgle ;_; Ja się najzwyczajniej starałam znaleźć jakąś nową postać, którą lubiłam, a która nie wywoływałaby aż takiego sprzeciwu. No ale się nie udało. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 28-08-2011, 10:18
|
|
|
Ale ja się podpisuję pod postem Amy, Smoker bardziej by ci pasował. :) Poza tym, to przecież jest przesłodka postać i w ogóle! |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|