Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 19-04-2007, 20:36
|
|
|
ehh... a moze byc ten co tylko sie napis zmnienia ?? Jak nie to zmienie na stary :(
Powiedzcie tylko kiedy moderacja idize na wakacje, to zaraz Osaka wchodzi na avatarek :D |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-04-2007, 20:40
|
|
|
Lila przeginasz... |
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

|
Wysłany: 19-04-2007, 20:41
|
|
|
Salva napisał/a: | Lila przeginasz... |
A juz juz... jest ok... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
 |
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-04-2007, 19:29
|
|
|
Tamten był fajny, szkoda, ale zasady to zasady, no ale przecierz ten też jest fajny ;)
*Ja pewno za pare dni znowu zmienie avka, cóż, mam taką dziwną manie ^^' na jednym forum to codziennie avki zmieniałam :p zresztą teraz dałam tego, bo szykuje, sobie coś ciekawego z anime które własnie mnie wciągneło* |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 20-04-2007, 19:35
|
|
|
Ja nie lubię jak ludzie zmieniają avki. Łatwiej mi poruszać się po forum gdzie ludzie mają w miarę stałe obrazki, jestem wzrokowcem. Zresztą avek dużo mówi o uzytkowniku. Bardzo dużo.
A ja się ciągle łamię i łamię i najbliżej mi, żeby się złamać dla Tamakiego, a raczej części jego gałki ocznej z kawałkiem Szekspira. Niechcący jakoś to makabrycznie zabrzmiało. Konkretnie chodzi mi o ten:
Z drugiej strony czego nie lubię najbardziej to zmieniania avków co chwilę. Ponadto Raquel jest także jedną z moich ulubionych postaci... |
|
 |
Avalia 
Love & Roll

|
Wysłany: 20-04-2007, 19:44
|
|
|
Rozumiem Cię, kolege doprawdziłam do bólu głowy od codziennego zmieniania, ale on wiedzial co go czeka *był adminem tego forum*, ja osobiście, zmieniam zazwyczaj avki do mojoge nastroju i upodobania, po prostu, za jakiś czas zmieni z powodu, zainteresowania anime które ogladam, i za jakiś czas, wróce do starego ^^'
Ja też jestem wzrokowcem, ale to jest moje ok. 17 forum, i szybko się przyzwyczajam do zmian, po lewej, ludzi bardziej rozpoznaje po tym jak pisza posty ^^
Ehh...to się rozpisałam, a wspominałam, że na avku mam Aurę z seri Hack//SIGN? |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 20-04-2007, 19:47
|
|
|
Hmm ja jednak wolę w miarę stałe avki. Ten to chyba trzeci od początku mojego pobytu na forum. Przy czym dwa były z jednego tytułu.
Nie, nie pisałaś. Bardzo miły avek. |
|
 |
Nabu 
|
Wysłany: 20-04-2007, 20:11
|
|
|
To racja, avki w kształtowaniu wizerunku są tak samo ważne jak nicki, czy wypowiedzi (styl pisania postów? nie wiem jak to nazwać). Ja sam wolę, jak ludzie rzadko zmieniają avki, ale nie mam nic przeciwko tym, którzy praktują częstsze zmiany (byleby nie przesadzili, jak mój znajomy na jednym forum, który zmienia avki trzy razy w tygodniu...). A co do tej gałki ocznej z cytatem Szekspira to jest niesamowicie nastrojowy i po prostu piękny. |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

|
Wysłany: 20-04-2007, 20:15
|
|
|
Nabu napisał/a: | To racja, avki w kształtowaniu wizerunku są tak samo ważne jak nicki, czy wypowiedzi |
Ja avek zawsze dopasowuje do nastroju, tak juz mam ^^' nick'u nie moge zmieniac co pięć minut *i to nawet dobrze*, a moje wypowiedzi, dla niektórych są tak wyrózniające się, że cokolwiek bym nie robiła, zawsze mnie poznają po stylu pisania ^^'''' |
|
|
|
|
 |
Nabu 
|
Wysłany: 20-04-2007, 20:22
|
|
|
A u mnie zależy to od forum. Na jednym potrafię zmieniać co dwa tygodnie, na drugim wystarcza mi przez długi okres czasu jeden. Sam nie wiem skąd to się bierze. A Twój styl pisania jest charakterystyczny, bo któż inny nadużywa emotki "^^" ;] |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-04-2007, 21:46
|
|
|
Hmmm....w takim razie co mój avek o mnie mówi...aż się boję...xD
Ja zakładam avki tylko z postaciami, które mi się podobają.
Salva, ten avek z oczkiem Tamakiego śliczny.
Ja się zastanawiam, czy nie zmienić swojego, ale tak szczerze mówiąc to mi się nie chce. Przyzwyczaiłam się do tego, a to, że mnie połowa z osobnikiem płci męskiej myli to chyba jeszcze za mało, aby go zmienić ;) |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 20-04-2007, 21:57
|
|
|
Salva napisał/a: | Ja nie lubię jak ludzie zmieniają avki. Łatwiej mi poruszać się po forum gdzie ludzie mają w miarę stałe obrazki, jestem wzrokowcem. Zresztą avek dużo mówi o uzytkowniku. Bardzo dużo. | Zgadzam się.
Swojego dość długo szukałem... ;3 |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-04-2007, 22:09
|
|
|
Cóż...ze mną nie masz problemu. Gdyż nawet gdy zmieniam, pewne cechy pozostają. Znaczy, wredny rudzielec pozostaje...
I okazjonalny wyjątek, maiu:  |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-04-2007, 22:44
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Swojego dość długo szukałem... ;3 |
A jakie próby były... zastanawiam się, czy gorszy był Zangetsu z pomarańczową ramką, czy jednak Johnny Bravo XD
/me szukało, szukało, aż znalazło. Konkretnie: jednego na forum, jednego na Deva. Ponad pół roku jeden av, yay! |
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

|
Wysłany: 20-04-2007, 23:10
|
|
|
A ja mam odpaly, ale jednak nie wiem jaki zatrzymac, okzazjonalnie zmieniam czasem. Podpis za to mam zen sam i trzymam rodzaj postow :D
Ludzie mam pytanie, jesli mam wrocic do starego avka to do ktorego ?
1. 2.
3. 4.
5. 6.
7. 8.
=> Ten i tak wycina wszystko w kostkach... |
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|