Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Centrum Konwentowe |
Wersja do druku |
Erii
|
Wysłany: 13-07-2006, 22:35
|
|
|
hmm..... ktoś się wybiera może na ANiMAcon?
ja mam zamiar się pojawić, jednak samej tak jakoś łyso..zwłaszcza, że to będzie dopiero mój drugi konwent >.<
zgubię się sama w obcym mieście. bu ;_____; Złotów ...heh, to nawet nie zasługuje na miano mieściny, jakaś wioska na drugim końcu Polski....też wymyślili ....no ale czego się nie robi......^^ świat należy do pasjonatów! ^^' |
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-07-2006, 05:52
|
|
|
Jaka znowu wioska, bardzo ładne miasteczko....
Ja będę, orguję zresztą (kurcze, przydałoby się pojechać na jakiś kon jako uczestnik...), tak więc zapraszam wszystkich. |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 07-08-2006, 14:56
|
|
|
BOReK napisał/a: | A w Łodzi tez nic (chyba, prócz ogólnokomiksowych imprez w ŁDK ^^), i to od dłuższego czasu - chyba, że czegoś nie wiem, ostatnio nie jestem za bardzo na bieżąco :P. |
To jesteś bardzo nie na czasie ;]
Co jakiś czas odbywa się u Was RAŁ (Rage Across Łódź od 2001 skubańce odegrali już 27 scenariuszy z czego 3 historycznawe) i ABN (Altdorf By Night od 2002) - dwie imprezy larpowe, pierwsza w kilmatach Wilkołak - Apokalipsa, druga w świecie Warhammera.
Więcej na forum Waszego S.M.E.R.F.'a ;3 (Link)
Swoją drogą w Krakowie odbywa się DOJIcon 6 12-13 sierpnia 2006 - impreza mangowa. Gdyby ktoś się wybierał to proszę o wiadomość ^_-
Co roku w lutym bodajże odbywa się również trzydniowy Krakon -> konwent fantastyki z różnymi mniej lub bardziej interesującymi dodatkami.[/list] |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-08-2006, 15:46
|
|
|
Ja naturalnie będę na Doji, ale obawiam się, że większość osób z Tanuki jedzie na zjazd. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 07-08-2006, 18:28
|
|
|
Zegis Black Priest napisał/a: | To jesteś bardzo nie na czasie ;] |
Po prostu źle wtedy zrozumiałem temat :]. A chodziło mi oczywiście o imprezy natury mangowej lub ogólnie komiksowej. Inne mnie nie interferują :P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 17-10-2006, 22:42
|
|
|
Czas odświeżyć temat:
Będzie ktoś we Wrocławiu na BAKA 2006?
http://baka.swat.pl |
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 18-10-2006, 19:13
|
|
|
Ja będę. Już się nie mogę doczekać. ^ ^ |
|
|
chise
tyhmä tyttö
|
Wysłany: 19-10-2006, 01:31
|
|
|
Hehehe, najprawdopodobniej PRZYJDĘ na Bakę... chociażby po to, żeby przekonać się, jakie to uczucie, móc przyjść sobie na konwent piechotą (prawie:>), zamiast tluc się kilka godzin masową komunikacją w mniej bądź bardziej wygodny sposób. i'm lovin' WRO ;) |
_________________ can't believe how strange is to be anything - at all |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-10-2006, 09:41
|
|
|
Jeśli kto jest zainteresowany, to będzie okazja spotkać Grisznaka w ten weekend w Warszawie na NegiConie. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 19-10-2006, 09:54
|
|
|
wy to macie dobrze:( - u mnie nic sie nie dzieje... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-10-2006, 10:00
|
|
|
Ja też się na Bakę wybieram (Chisek, i Cię dorwę! Zobaczysz! - powiedziało dziecko, które dwa lata temu za żadne skarby nie mogło się znaleźć z koleżanką i obie zapomniały, że mogły się łapać na komórki) - nie daruję sobie po tym jak poprzednim razem przyjechałam tylko na część konwentu, już po cosplayu i wszystkich innych fajnych rzeczach...
<jak zwykle siedzi w kąciku i się kiwa, że stolica tak daleko> |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 19-10-2006, 12:04
|
|
|
stolica... ach stolica... Londyn... ach stolica... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-10-2006, 18:13
|
|
|
Jutro i pojutrze - Negicon.
Zainteresowanych spotkaniem z Grisznakiem - zapraszam. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-11-2006, 19:46
|
|
|
O piątku do niedzieli w Lublinie odbywa się Falkon, w tej chwili chyba największy konwent fantastyki w kraju. Jedzie ktoś? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-11-2006, 12:51
|
|
|
No, wreszcie mogę napisać oficjalnie:
W imieniu organizatorów TKMKJ PierniCON chciałbym zaprosić na PierniCON Game Convention. Nasz zupełnie nowy projekt odbędzie się w dniach 20-21 stycznia 2007 w Toruniu, w SP7 przy ulicy Bema 66. Konwent ten będzie poświęcony przede wszystkim japońskim grom – zarówno tym elektronicznym jak i tradycyjnym. Miejsce dla siebie znajdą zarówno miłośnicy konsolowych bijatyk, gier muzycznych, JRPGów (i tych konsolowych i tych papierowych), a także go i shogi. Nie zapomnimy również o zwykłych fanach mangi i anime, którzy być może na naszej imprezie odnajdą w sobie ukrytą miłość do gier. Więcej szczegółów na stronie www.piernicon.prv.pl |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|