Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Centrum Konwentowe |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-04-2005, 14:12 Centrum Konwentowe
|
|
|
Raz na jakiś czas któremuś z nas zdarza się gdzieś pojechać... Może nawet zdarza się dwujce trafić w to samo miejsce.
Aby było wiadome, gdzie kogo można spotkać i nie było niespodzianek zakładam ten temat. Pierwszy na tapete pójdzie:
Dragon 16 i 17 kwietnia w mieście Lublin!
Konwent jest o grach, nie o M&A. Zeg będzie tam się błaźnił w turnieju Konfrontacji. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 01-04-2005, 14:27
|
|
|
Skoro nie jest to konwent o m/a to raczej się nie pojawię, no jeszcze zależy o jakich grach, jeśli o q3 to ja się jednak wybiorę ;p
Nie no tak na serio, to może się stawię, w co jednak wątpię, chyba, że jakoś mnie do tego specjalnie zachęcisz, na przykład jakimś pokonwentowym afterparty ;) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 01-04-2005, 19:03
|
|
|
Cytat: | no jeszcze zależy o jakich grach |
Normalnych, bez prądu... RPG-ach, Bitewniakach, Karciankach, pewnie nawet planszówki będą. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 01-04-2005, 21:07
|
|
|
Może byś tak coś więcej powiedział, Zeg? Ile kosztuje wstęp, gdzie to dokładnie jest i takie tam. Może bym przyjechał? Zobaczyłbym wreszcie "z czym się to je";P.
EDIT= sankju. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 02-04-2005, 09:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 02-04-2005, 08:33
|
|
|
http://www.dragon.rpg.prv.pl/ - tu masz wszytsko. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-04-2005, 09:38
|
|
|
A 8-10 kwietnia w mieście Warszawa: http://rassun.art.pl/konkret2005/ Konwent fantastyki, czyli zjawisko pokrewne :)
(wygląda na to, że będę pomagać w recepcji, więc na pewno będę się tam szwendać w okolicy :D) |
|
|
Mizuumi
translator
|
Wysłany: 12-06-2005, 13:39
|
|
|
A ja mam takie male zapytanie:
Czy ktos sie gdzies planuje wybrac w sierpniu?
Chcialam pojechac na jakis konwent, ale tak, zeby znajomi byli, wiec sie wypytuje i potem wybiore. Z gory dzieki za info. |
Ask yourself Ask your mom Ask DNA |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 12-06-2005, 14:15
|
|
|
Mizuumi napisał/a: | A ja mam takie male zapytanie:
Czy ktos sie gdzies planuje wybrac w sierpniu? |
Tak... Zjazd redakcyjny wtedy mamy. |
|
|
|
|
|
bobon4
bobon
|
Wysłany: 29-03-2006, 12:17 konwenty i inne imprezy
|
|
|
nie wiem czy to dobry dział no ale jak coś będzie źle to moderatoży zrobią co potrzeba.
a więc przechodze do sedna sprawy, otóż na różnych forach i stronkach internetowych działy pod tytuem konwenty i inne imprezy, ja jestem z warszawy i nic nie ma, żadnych imprez nic, no chyba że pójde na spotkanie fanów W.i.t.c.h. ;p . dobra bez żARTÓW, więc proponuje aby takie imprezy stwożyć w warszawie, bo ciągle słychać: a impreza w krakowie, toruniu, rzeszowie, katowicach. a w warszawie nic. pisze to z myśla że jakiś organizator się znajdzie
[EDIT=Ysengrinn]Temat już jest i wali po oczach, choć zapewne wypadałoby go odkurzyć. Na przyszłość proszę wpierw poszukać. |
_________________ www.bobon666.forumer.pl
www.forumjaponia.forumer.pl - forum o japoni itd. zapraszam |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 29-03-2006, 13:56
|
|
|
Niestety, zastanawialiśmy się, czy się do tego nie przymierzyć. Ale po zastanowieniu i obliczeniu pracy wyszło nam, że nie mam do tego ludzi, dysponujących odpowiednim doświadczeniem i odpowiednim wolnym czasem. Tak więc przykro nam, ale raczej nici z Warszawskich Tanukaliów.
W Warszawie jest konwentowa posucha, przypuszczam że w dużej mierze dlatego, że ceny wynajmu, noclegów i w ogóle wszystkie są odpowiednio wysokie i trudno się w sensownym budżecie zamknąć. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 10-04-2006, 16:21
|
|
|
bobon4 napisał/a: | a w warszawie nic |
A w Łodzi tez nic (chyba, prócz ogólnokomiksowych imprez w ŁDK ^^), i to od dłuższego czasu - chyba, że czegoś nie wiem, ostatnio nie jestem za bardzo na bieżąco :P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-04-2006, 16:54
|
|
|
A co powiecie na toruński PierniCon SE ? Jest szansa, że kogoś z was tam zobaczę ?
Info ogólne:
oczątek: Piątek, 16.06.2006
Koniec: Niedziela, 18.06.2006
Miejsce: Toruń
Tematyka przewodnia: Obchody 10 lecia mangi w Polsce
Będzie to druga już edycja toruńskiego konwentu, który okazał się jedną z największych konwentowych sensacji 2005 roku. Tym razem tematem przewodnim tej trzydniowej imprezy będzie 10 lecie mangi w Polsce i mniej lub bardziej uroczyste ( a na pewno radosne ) obchody tej jakże okrągłej rocznicy. Przewidujemy szereg atrakcji powiązanych tematycznie, spotkania z ludźmi, którzy odcisnęli swoje piętno na fandomie i przyczynili się do jego rozwoju, wystawy mangowych eksponatów, panele dotyczące historii mangi w Polsce. Oprócz tego, naturalnie, będzie miał miejsce cały szereg zarówno standartowych jak i niestandartowych konwentowych rozmaitości nie związanych z główną tematyką. |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-04-2006, 17:41
|
|
|
Jakaś stronka z bliższymi informacjami? Toruń w sumie niedaleko... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-04-2006, 19:07
|
|
|
http://www.torun.mm.pl/~all/piernicon/
Proszę bardzo. Jakby były jakies pytania to do mnie albo na forum. Fajnie będzie, jeśli ktoś z Tanuki się pojawi, bo jak do tej pory nie miałem za bardzo okazji tutejszych widzieć w wersji live. |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-04-2006, 20:12
|
|
|
Tak na dzień dobry:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Odświeżyłam dwa razy i poszło... Używam Opery :P |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|